Cecilie Krogh:

Vekk huden fra vinterdvalen – steg for steg

Slik sminker du deg til glødende hud.

FOTO: Cecilie Krogh
FOTO: Cecilie Krogh Vis mer
Publisert

Slik får du huden til å gløde

Min metode for å vekke huden fra vinterdvalen – steg for steg. Samtidig som vi gløder om kapp med påskesolen, er det viktig også å beskytte huden. Det gjør vi ved å tilføre både solfaktor og nok fukt. Hold sminken naturlig, og la heller huden få stå i sentrum.

Du trenger

  • Ansiktsskrubb
  • Fuktighetskrem
  • Concealer
  • Farget dagkrem
  • Rouge
FOTO: Cecilie Krogh
FOTO: Cecilie Krogh Vis mer

1. En glødende hud og fin sminke starter alltid med gode hudpleierutiner. Jeg anbefaler å begynne med å fjerne de døde hudcellene med en god ansiktsskrubb. Påfør så en fuktighetsgivende krem som inneholder godt med solfaktor.

FOTO: Cecilie Krogh
FOTO: Cecilie Krogh Vis mer

2. Finn fram din favorittconcealer, og påfør den på de områdene som trenger litt ekstra hjelp. Selv blir jeg gjerne litt rød rundt nesen når det er kaldt ute, så for meg fungerer det godt å legge under øyne, rundt nesevingene og litt på haken.

FOTO: Cecilie Krogh
FOTO: Cecilie Krogh Vis mer

3. Bruk en farget dagkrem, gjerne en som også inneholder solfaktor, og påfør den i resten av ansiktet for å få en jevn, men likevel naturlig hudtone. En farget dagkrem kan legges med kost, svamp eller fingrene dine.

FOTO: Cecilie Krogh
FOTO: Cecilie Krogh Vis mer

4. Rouge gir friskheten tilbake. Bruk en stor, fluffy kost slik at du ikke får harde overganger. Et godt tips er å smile til deg selv i speilet. Da er det enkelt å se hvor eplekinnene er, og det er på disse rougen skal påføres.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer