Du leser nå KK pluss

- Vi er nok inne i vår dårligste periode som par

To voksne på hjemmekontor og tre barn i tenårene som "aldri" legger seg har ført til sextørke. Finnes det håp - på andre siden?

CORONA-TIDEN TÆRER PÅ FORHOLDET: - Jeg har ansett forholdet vårt som stabilt og robust. Nå kjenner jeg på en usikkerhet om hvor vi er, etter pandemien sier «Mari» til KK. Bildet er arrangert. Foto: NTB
CORONA-TIDEN TÆRER PÅ FORHOLDET: - Jeg har ansett forholdet vårt som stabilt og robust. Nå kjenner jeg på en usikkerhet om hvor vi er, etter pandemien sier «Mari» til KK. Bildet er arrangert. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vet at livet går i faser og at det er ungene og familien som i stor grad er meningen med livet nå. Men jeg vil ikke bare snakke om meningen med livet, jeg vil ligge også, sier kvinnen i andre enden av telefonen til KK. Vi kaller henne Mari, for hun ønsker å være anonym.

- Det var krevende familielogistikk fra før. At pandemien kom og førte til at alt av egentid forsvant for oss voksne, har virkelig ikke vært gunstig for forholdet, sukker hun.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer