Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsens 3 favorittsalater: - Kjempegode og sunne oppskrifter!

Også mettende og smakfulle.

VIBEKE KLEMETSEN: Hun er glad i sunn mat, men skeier også ut iblant. Favorittingrediensen i salater er en god ost som tilfører det lille ekstra ... Foto: Yvonne Wilhelmsen
VIBEKE KLEMETSEN: Hun er glad i sunn mat, men skeier også ut iblant. Favorittingrediensen i salater er en god ost som tilfører det lille ekstra ... Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Naturlig nok har yogaentusiasten Vibeke Klemetsen fokus på sunn mat. – Salat spiser jeg aller helst i sommerhalvåret. Da har vi så masse friske og gode kortreiste råvarer, og kroppen ønsker det mer. Om vinteren trenger jeg mer varm mat, sier hun.

– Hvordan tenker du når du komponerer en salat? 

– Jeg elsker egentlig alle slags salater, men jeg ønsker alltid å ha med noe som er litt mettende. Siden jeg ikke spiser kjøtt, blir det ofte bønner eller ost. Innimellom blir det litt tilfeldig hva jeg putter i salaten, ofte tar jeg det jeg har i kjøleskapet, men jeg liker å komponere den slik at jeg har noe søtt og noe salt i den. Feta, vannmelon og fennikelsalat med mintblader og litt løk er et godt eksempel på dette, og en av mine favoritter.

LES OGSÅ: 3 ting du alltid bør ha i salaten 

– Finnes det noen favorittingrediens for deg? 

– Åh, det er så masse. Jeg elsker ost i salat, og alle typer kan brukes, blåmuggost spesielt, og med valnøtter. Også crispy asparges, rødbeter og solsikkekjerner står høyt på listen hos meg!

– Du er småbarnsmor. Hvordan får man barn til å spise salat? 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer