Jeans

Vinterens kuleste jeans

Trange, flagrende eller rocka - finn drømmebuksa di nå.

Vinterens kuleste jeans
Publisert
Sist oppdatert
Olabukser går aldri av moten. De er praktiske, gir en fin figur og vi elsker å bruke dem.Som designer Yves Saint Laurent, som døde 1. juni ifjor, så begeistret uttalte:- Jeg skulle ønske jeg hadde funnet opp jeansen. De har et sterkt uttrykk, de har ydmykhet, sex appeal og enkelhet - alt jeg vil at klærne mine skal være.
 • Les også: Legendariske moteøyeblikk
 • Slik er trendene

  Våren og sommeren byr på alt fra flagrende haremsbukser og jumpsuits til rocka varianter og sobre klassikere. Mye av det som var hot ifjor fortsetter også å være helt riktig, som de smale og trange olabuksene i grått, blått eller svart. En stil stjerner som supermodell Kate Moss og skuespiller Sienna Miller elsker. Nytt i år er derimot at disse buksene er veldig rike på detaljer, som flekker, små hull og lommeklaffer. I butikkene er det mye forskjellig å få tak i.
 • Les også: Jeans som gir fin rumpe
 • Glamorøs utgave av 70-tallet

  Slengbuksen skal heller ikke opp på loftet riktig ennå. Den lever videre i beste velgående.Om du vil ha stor eller liten sleng er opp til deg. Sørg bare for at de dekker minimum halve hælen hvis du velger høye sko.Sjekk ut vårens fineste høyhælte sko her.Husk også at lommene på rumpa har mye å si for figuren. Finn ut hva som passer deg og prøv deg fram.

  Fillete fashion

  Noen av sesongens jeans-trender er dessuten mer utagerende enn andre. Her er buksene revet opp og enkelte er dyppet i syrebad eller klorin, som i kolleksjonen til designeren Pierre Balmain. Helt perfekt for deg som er en trofast fan av 80-tallet.Stilen fikser du enkelt selv, ved hjelp av kniv eller saks. Finn fram en gammel olabukse og sett i gang. Ingen grunn til å ruinere seg på dyre filler.
 • Les også: Jeans til under 400 kroner
 • Finn din favorittbukse her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer