Neseoperasjon

Vurderer du å operere nesen? Dette bør du vite!

Kirurgene kan fortelle deg hva du må være klar over, og neseopererte Athena Anwari (24) har i tillegg disse rådene til deg.

OPERERE NESEN: Athena Anwari (24) angrer ikke, men mener man må tenke seg nøye om før man gjør det. Bildet til venstre er tatt før operasjonen, bildet til høyre etter. Foto: Privat
OPERERE NESEN: Athena Anwari (24) angrer ikke, men mener man må tenke seg nøye om før man gjør det. Bildet til venstre er tatt før operasjonen, bildet til høyre etter. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var misfornøyd på grunn av skaden og ønsket å forbedre nesen, sier 24-åringen fra Oslo, som fikk operert nesen da hun var 18 år.

Og det er hun ikke alene om. Listen er lang blant kjendiser som har lagt seg under kniven for å fikse på nesen. Vi vet blant annet at Friends-stjerne Courtney Cox, Kylie Jenner og blogger Sophie Elise har gjort det, og i programserien «Sykt perfekt» på TV 2 i vinter fikk vi se 19 år gamle Raija dra til kirurg for konsultasjon fordi hun er misfornøyd med sin.

Mediene er fulle av kosmetiske inngrep og perfekte neser, og blant annet skriver VG at 8 av 10 av de største bloggerne har endret på utseendet sitt, og ifølge NRK ønsker én av ti unge å fikse på utseendet.

Har du vært inne på tanken om å gjøre en større eller mindre justering fordi du er misfornøyd? Dette må du vite før du bestemmer deg.

LES OGSÅ: Tar plastisk kirurgi nedentil

Slik var Athenas (24) erfaring

Anwari begynte å vurdere en operasjon allerede som 15-16-åring, etter å ha vært plaget med ujevn brusk siden hun ble skadet da hun spilte fotball som ungdom. Hun bestemte seg imidlertid ganske spontant for å operere, og avgjørelsen ble tatt to måneder før inngrepet. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer