Høie soverom

VI SØKER NORGES FINESTE SOVEROM

Delta her

HAR DU INTERIØRDILLA?

I samarbeid med Høie søker vi Norges fineste soverom. Vi er supernysgjerrig på å se soverommet ditt.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen om de tre finalistplassene, er å sende inn 3-5 høyoppløselige bilder av ditt soverom, samt navn, mobil og adresse. Disse bildene vil ikke bli benyttet eksternt, kun hjelpe juryen å plukke tre finalister til Norges fineste soverom. Frist for å delta i konkurransen er 15. august.

Er du en av de tre finalistene kan du plukke ut dine høstfavoritter fra Høie, inntil en verdi av kroner 7.000 NOK. Videre kan du sende oss dine nye bilder, stylet med dine Høie-favoritter som vil danne grunnlaget for en artikkel med de tre finalistene som presenteres på kk.no. Leserne stemmer selv frem den endelige vinneren.

VINNEREN KAN DRØMME SEG BORT I LUKSUS

Vinneren vil i tillegg motta en ytterligere premie til en verdi av 15.000. Velg fritt fra mellom dyner, puter, sengetøy og pledd fra Høie. Aller Concept Store, Høie og stylist(er) vil komme hjem til vinneren av Norges fineste soverom og lage bilde og videoinnhold av soverommet, som presenteres i en artikkel på kk.no.

Høie ønsker å benytte ditt soverom til å presentere den nye høstkolleksjonen, og stylistene vil skape 2-3 ulike stiler. Vinneren vil i tillegg ha mulighet til å se sitt soverom i andre kampanjer fra Høie.

Svarfrist for å delta i konkurransen er 15. august.

Registrer deg under for å delta!

JURYEN BESTÅR AV

Katerina Dima @onlydecolove • Signe Schineller @signeschineller John André Hanøy @luckoslo • Caroline Berge, Aller Concept Store • Trine Varøystrand, Designer i Høie

Katerina

KATERINA DIMA

Katerina Dima er arkitekt, fotograf og kreativ stylist fra Oslo, og driver en av Norges største interiørblogger. Hun er kjent for sine fremragende fotografier som gir liv til hennes visuelle historier på hennes blogg, Only Deco Love. Hun inspirerer sine lesere med de daglige livshistorier, interiør design, reiseliv, ideer og produkter som hun elsker. Med sitt unike syn og vitenskap skriver hun om trender og nyheter i designverdenen fra etablerte merker til lovende designere. På Instagram @onlydecolove deler hun daglig historier fra sitt hjerte så vel som på hennes blogg Only Deco Love.

Signe

SIGNE SCHINELLER

Er det noen som har funnet sin hvilepuls, så er det Signe Schineller. Med en kjærlighet til det vakre nordiske landskapet flyttet hun fra hektiske og pulserende Oslo til vakre Rosendal, ved Hardangerfjorden. Rett og slett fordi hun likte stedet etter et oppdrag der. Nå holder hun foredrag som inspirerer innen interiørstyling, motivasjon og livsendring. Yoga er en del av hennes DNA og ved delta på en av hennes kurs, så får du i tillegg en sanselig opplevelse. Dukker opp på skjermen i ny og ne – blant annet i Sinnasnekkeren, Boligkrise og God Morgen Norge. Og man kan ikke annet enn å finne sine indre ro når man titter innom hennes nydelige profil på Instagram @signeschineller og hennes blogg Resignert – det er bare å kjenne på hvilepulsen.

Jon Andre

JOHN ANDRÉ HANØY

Tropisk, frodig og fargerikt er det som bergtar deg når du entrer John André Hanøy sitt univers. John Andre er kjent og svært respektert innen fashion – og har jobbet 30 år innen mote, interiørdesign og med butikker som YME. Hans siste tilskudd er Luck, Oslos nyeste konseptbutikk på Løkka. Åpning av døren til Luck er som å entre en grønn oase med alt fra vintage, kunst, bøker, interiør og klær – og selvfølgelig frodige vekster. Ikke i nærheten? Sjekk instagramprofilen @luckoslo – og ønsker du enda et blikk i i hans verden er det @johnandrehanoy som gjelder. Det er bare å drømme seg bort.