Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 1. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 1. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens kosmiske bølge gjør deg effektiv, bestemt og effektiv, så fremt du klarer å være konsentrert. Det er derimot fare for at det kan skli ut og særlig fordi Månen går i motsatt fortegn til din planet Mars, som for øyeblikket befinner seg i din sektor for forhold, og det gjør at det er liv og røre rundt deg. Gode rutiner er det som redder deg fra impulsive to-timers samtaler med en venn eller fire timer på internett. Om det er noe du gruer deg til er det forståelig at du skaper noen distraksjoner, men jo mer fokusert du klarer å være, dess bedre vil dagen fungere.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det å ha en perfekt plan for dagen kan du like gjerne legge bort før du går ut av døren denne morgenen. Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet så det beste du kan gjøre er å finne flyten og være fleksibel i forhold til de forskjellige små hinder og forsinkelser som er frustrerende kun om du henger deg opp i dem. Skal man tro planetene er det greit om du girer ned noen hakk og legger bort de ambisjonene som bare skaper stress. Livet handler om riktig timing og akkurat nå må du vente litt. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen seiler gjennom din sektor for fremtiden og tankene kan vandre mot det ukjente og alt du håper og drømmer om. Og kanskje også hva du frykter. Det er så enkelt at frykten tar over når man begynner med planlegging og det er jo greit å være realistisk, men frykten er ikke alltid det. Som regel går det bedre enn forventet, selv om det ikke blir absolutt perfekt. Dagens kosmos kan gjøre deg utålmodig og rask i avtrekkeren, og det kan være frykten for å gå glipp av noe som gjør det sånn. Husk at dine langsiktige mål må være overordnede. Ikke gå for en kjapp løsning.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen tråkker gjennom ulendt terreng og det krever at du holder orden i sysakene. Om du klarer å hoste opp nok selvdisiplin til å ta deg selv i nakken og ikke overreagere selv om det popper opp små triggere her og der vil du selv føle deg som en mester. Og den følelsen kan man ikke late som. Det er enten eller. Det er ingen enkel sak å disiplinere egne følelsesmessige reaksjoner og ofte ender man opp med å spise alt i seg og så fester det seg i kroppen. Men om gir deg selv to sekunder før du handler er du et stort skritt videre i riktig retning.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Du liker ikke folk som er arrogante selv om Løvene noen ganger selv kan ha den tendensen, ironisk nok. Arroganse er det motsatte av ydmykhet og det å være ydmyk handler ikke om å undergrave sin egen betydning og holde seg selv tilbake, tvert om så handler det om å være realistisk og kjenne egne begrensinger, samt hedre sine egne gaver og talent. Dagens kosmos kan fungere som en refleksjon rundt dette temaet når du kommer ansikt til ansikt med en person som ikke ser ut til å ta hensyn til det som er opplagt og viktig. Er det ikke respekt, er det ikke bra.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagen begynner på en følsom note og en drøm du hadde eller noe du kjenner på i det du klyver ut av sengen kan være av virkelig betydning, så gjør deg selv en tjeneste og ikke rasjonaliser det bort. Du har godt av å anerkjenne hva du faktisk føler og hvordan du opplever ting, selv om du vet at det kanskje ikke er helt logisk og din analytiske kapasitet kan få deg til å undergrave det som faktisk er din opplevelse. Møt deg selv helt ubetinget. Har noen såret deg, ikke si til deg selv at det er teit å føle det sånn. Vær skamløs i møte med dine egne følelser.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er definitivt Månens ferd gjennom din sektor for helse og rutiner som nå kan få deg til å føle at livet er uoversiktlig og en smule kaotisk. Føler du deg fanget og ikke ser at du har andre alternativ er det en sjanse for at du har gitt bort din egen kraft til noe på utsiden av deg selv. Det kan være du venter på at andre skal bestemme seg og så blir du gående og vente, eller du føler du er avhengig av et annet menneske og på den måten mister din egen frihet. Om du ikke ser skogen for bare trær gi deg selv en pustepause og rydd ut kroppens hastverk. Få oversikten igjen.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Dette er ikke verdens enkleste dag rent følelsesmessig. Om du føler på maktesløshet kan du fort kjenne på sinne og raseri, om du føler deg såret kan du vandre inn i selvmedlidenhet, om du kjenner på forelskelse kan du bli helt fullstendig overveldet av begjær. Det krever bevissthet og vilje å få til å regulere den emosjonelle kroppen og da blir resultatene en balansert person som verken undertrykker eller overdriver. Men som sagt, i dag er ikke det så lett å finne ut av. Men en ting kan du gjøre, og det er å nøytralisere forventingene. Det er hva det er.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Samarbeid er vanskelig å få til når det stadig blir sterke ego som klasker mot hverandre i et forsøk på å etablere dominans. Og du kan være nokså overbevist om det du selv mener er det riktige, noe som tidvis kan føre til rusk i motoren når det gjelder samspillet mellom deg og andre. Det kan også være du ikke har noe å lære eller du ender opp med å måtte gjøre jobben helt alene fordi andre ikke kan noe eller byr på seg selv, og da er det ikke mulig å få ting til å flyte. Dagens kosmos ber deg om å finne ut av hvor det er skoen trykker. Er det hos deg eller er det andre?

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen sveiper gjennom ulendt terreng og det som kan ha begynt som en uskyldig spøk kan plutselig ende opp med å tråkke noen på tærne eller bli til ramme alvor utover kvelden. Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig har faktisk fattet begge deler dårlig» sa Piet Hein og med det ville han at folk skulle senke skuldrene sine en smule og bli rundere i kantene med seg selv og med andre. Det kan være fint å tenke på i dag mens du forsøke å formidle på en god måte det som faktisk må sies. Du vil alltid skape noen bølger, så finn en måte å leve med det på.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Selv om dagen begynner i et litt tåkete landskap, sitter du ikke på hendene og lar livet passere. Det er da du handler. Og akkurat nå velger du bort negativitet til fordel for det som faktisk inspirerer deg. I et større perspektiv kan dette ha store konsekvenser for hvordan livet ditt blir, for som Vannmann skjønner du at det er ekstremt viktig å være fri fra noen av de kollektive strømningene skal man klare å bli lykkelig. Og når du ikke orker å grave deg ned vil du heller ikke ønske å være med de som aldri har lyst til å lære. Bruk tiden din klokt.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Balanse og moderasjon er ren medisin akkurat nå. Du trenger det. Det roer ned både nerver og stress og ikke minst så unngår du å falle i en felle hvor du antar noe som ikke er sant eller du overdriver betydningen av noe som skjer og tar ting altfor seriøst. Det er med andre ord behov for at du bryter tendensen til å skape drama og forsøker å finne balanse mellom det å si nei og det og si ja. Det blåser en rastløs og intens vind gjennom kosmos, og det kan påvirke både deg og andre, så jo mer tålmodighet du klarer å grave frem, dess bedre vil du holde balansen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer