Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 11. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 11. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Når du har jobbet hardt og lenge med å oppnå noe er det også helt naturlig at du forsøker å beskytte det. Væren er et instinktivt tegn som tidvis kan bikke over til å bli fokusert på at det finnes konkurrenter og at livet er en konkurranse. Det er helt greit for noen ganger kan det bidra til at du når helt nye nivå i forhold til ditt eget potensielt, men om du blir for defensiv i dag kan du gå glipp av en god mulighet til ikke bare å lære noe nytt, men også dele noe verdifullt. Undersøk hvor det er dine egne forsvarsmekanismer kicker inn.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Jupiter, planeten for vekst og ekspansjon, er i ditt tegn i hele år og der rydder den banen for det som står i veien for vekst. Det du ønsker å få til vil innebære noen offer og sliter du med å slippe tak i noe som har betydning for deg eller du holder fast ved en etablert overbevisning om hvordan ting skal gjøres, er det nettopp dette Jupiter forsøker å feie bort. For at noe nytt skal skje, må du slippe tak i det som stjeler tid og krefter. Og det er ikke verdens enkleste ting for en Tyr. Vær sta, men vær sta på den riktige måten. Ikke stå i veien for din egen utvikling.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månens ferd gjennom tegnet ditt kan gjøre deg følsom og intuitiv, noe som kan ha en positiv effekt på alt som skjer i løpet av dagen. Selv om du lever i øyeblikket og kanskje tenker at noe du sa eller gjorde ikke var det mest veloverveide, så vil du se at du er i flyt og det hadde med andre ord en positiv effekt. Som det å snakke rett fra leveren eller handle spontant uten å tenke for mye på konsekvensene. Et vakkert og nært møte med en du ikke kjenner så godt kan dermed bli til et gryende vennskap. Ta dagen som den kommer. Carpe Diem!

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen seiler gjennom ulendt terreng i din sektor for spiritualitet og selv den minste lille fjær kan bli til ti høns om du lar fantasien få fritt spillerom. Det er fort gjort at det du er urolig for og ikke klarer helt å formidle blir værende på innsiden og vokse fritt. Til slutt har du antatt noe som ikke nødvendigvis stemmer overens bare fordi du ikke fikk svar på en melding du sendte eller du står ovenfor en situasjon du tenker er mer krevende enn den faktisk er. Det fine er at du kan gjøre noe med det. Nå får du en mulighet til å se hva du er redd for og spørre deg selv om det er reelt.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det hadde vært fantastisk om livet var forbi alt som het bekymringer. Men det er det ikke og selv om du både er sterk og kapabel, så er det noen ting som kommer under huden på deg og blir sittende fast uansett hvor hardt du forsøker å fjerne det fra tankene dine. Venus står i en litt sårbar posisjon i ditt tegn og det kan kjennes ut som om du ikke møter forståelse eller støtte fra andre. Sørg for at du ikke slår tilbake med samme mynt om du får kritikk som kjennes dypt urettferdig ut. Det er opp til deg hva du henger deg opp i, så ikke gå rett inn i en kamp bare fordi du tror du må vinne. Du tjener mye på å velge dine kamper med omhu akkurat nå.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dette dagen er definitivt i din favør. Mens Venus ferdes gjennom din sektor for spiritualitet, kan det være langt lettere å finne en mer ubetinget kjærlighet til deg selv, samt også ha medfølelse for andre. Selv om krigerplaneten Mars er godt inne i ditt tegn, får du altså nå en langt større forståelse for hva som er verdt å henge deg opp i og dermed feier du bort det du ikke trenger å styre med. Og på den måten frigjør du verdifull tid til å gjøre noe helt annet enn å henge deg opp i uvesentligheter. Det er fredag, så slå ut håret og ha det gøy!

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Vil du ha forandring må du nesten ta initiativ til det selv. Den astrologiske himmelhvelvingen viser i klartekst at nå er tiden inne for deg å stå på egne bein og vise at du står støtt, selv om andre ikke alltid er enig med deg. Denne reisen mot en enda mer selvstendig utgave av deg selv får nå ekstra drivkraft og det er liten tvil om at du nå sitter ved roret. Våg å skap noen bølger og ikke tenk så mye på utfallet av det du gjør, bare gjør det. Hold deg til den originale planen selv om du får et fristende tilbud. Dine prioriteringer forteller deg mye om din selvverd.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen dulter borti Neptun, planeten for illusjon og i den andre enden av skalaen, sannhet. Den som ikke holder fast ved illusjoner, men våger å være helt våken i forhold til hva andre bærer på er også i stand til å se rett forbi egen ønsketenkning. Tenk, hvis, om, bare. Sånne ord avslører ideer som går på tvers av virkeligheten og som representerer et ønske om at andre skal passe inn i ens egne forestillinger om hvem de skal være. Men det er roten til skuffelse. Folk er der de er og den de er. Lytt til intuisjonen din og rens ut begjæret etter å ha fått en alt for liten sko til å passe.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Om du klarer å holde en objektiv holdning gjennom dagen vil du klare å se rett gjennom det som bare er drama og føleri og på den måten vil du holde deg til det som er sakens kjerne. Månen seiler gjennom ullent terreng i din sektor for forhold og en person som gjør det motsatte av hva vedkommende sier kan gi deg noe å tenke på. Men du ser det helt tydelig nå. Din fordel er at du sier ting som de er og stort sett så har det mer gjennomslagskraft enn å bli for diplomatisk og forsiktig. Det du nå ser kan ha stor betydning for andre, så ikke nøl med å dele dine synspunkt.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen suser gjennom din sektor for helse og rutiner og en særdeles inspirert ide kan vise seg å gi veldig fruktbare resultat. Har du ikke kommet deg i gang med trening og sommeren har blitt mye kos og nytelse, kan dagens kosmos gi deg et solid puff bak så du kommer deg over den berømte dørstokkmila. Det kan dukke opp en mulighet som vil avsløre om du er psykologisk klar for å ta et helt nytt skritt, og er du det bør du definitivt smi mens jernet er varmt. Du er klar til å bryte noen vaner og ta livet til det neste nivå.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Vannmannen har en tendens til å være bevisst seg selv og fullstendig klar over hva de gjør og hvorfor de gjør det nesten hele tiden. Det sies at Vannmannen er den som ser seg selv se på seg selv i speilet. Den form for bevissthet gjør også at du er fullstendig kapabel til å si unnskyld når du tråkker over en grense eller handler i stress. Den samme behandlingen får du kanskje ikke tilbake og det kan kjennes urettferdig ut, men selv om noe er helt opplagt for deg betyr det ikke nødvendigvis at det er slik for andre. Vend det andre kinnet til, men ikke gi om du ikke får tilbake.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det har skjedde en liten, men merkbar endring på den kosmiske himmelhvelvingen. Venus har passert gjennom en viktig portal som kan ha åpnet opp en helt ny klarhet i deg. Når du vet hvor du skal begynne, er du nesten i mål. Da er det bare snakk om at alle detaljene må komme på plass, men det viktigste, målet ditt, er nå i synsfeltet ditt. Dette kan kjennes enormt befriende ut. Det er ikke mulig å ta gode valg når man står midt i tåken, da kan man ikke en gang se veien en gang. Visualiser hva det er du ønsker og stol på at det som kommer opp er det riktige.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer