Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 14. juli

Løven får en oppfordring: Gå med lettere skritt.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 14. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Kjærlighetsplaneten Venus driver og flørter med Neptun, planeten for romantikk og idealer, og det kan gi deg sommerfugler i magen eller gjøre deg urolig for om en du elsker, elsker deg tilbake. Det er noen ganger at man blir forelsket i selve forelskelsen eller vil noe så sterkt at man skaper det, så sjekk innom at du ikke klamrer deg til en ide om kjærlighet og ikke ser hva som egentlig skjer. Har du vært gjennom en litt humpete vei når det gjelder romantikk kan dagens kosmos gjøre deg oppmerksom på hvor det er du mangler tro på kjærligheten.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Indre autoritet er en tilstand av å være dus med seg selv og stole hundre prosent på egen intuisjon og indre veiledning. Det er ikke det samme som å lukke helt igjen og aldri lytte, men den siste avgjørelsen står og faller på deg og ingen andre nettopp fordi ingen andre kan leve ditt liv. Og der er du nå. Midt i en bølge av selvtillit og dyp anerkjennelse av din egen verdi. Denne kraften kan du skape mye godt med og det bør du også gjøre. Dagens kosmos inviterer deg til å ta et vågalt skritt ut av en komfortsone du etter hvert finner nokså kjedelig.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen suser gjennom ditt tegn og tempoet går opp adskillige hakk, så det er godt du er god på å ta ting som de kommer, improvisere med det du har og ikke minst, ta det hele med en solid dose humor og vittige kommentarer. Må du legge bort alt for å trå støttende til så er du der på flekken. Du leser rommet og får med deg hva som skjer nesten før det skjer, og den evnen kommer godt med i dag. Du er det sosiale glidemiddelet i kleine situasjoner og den som bygger bro mellom de som ikke ser øye til øye, og i dag glimter du til med ditt geni.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Når du klarer å være med objektiv så vil du også finne mer fred. Det er først når du tar ting for personlig eller tror det andre prater om vedgår deg direkte at du kan finne på å bli usikker. Månen tråler gjennom et farvann som kan vekke opp en masse fantasi og illusjoner, så nå gjelder det å ha tungen rett i munnen når det gjelder kommunikasjon. Det at andre projiserer noe på verden som egentlig kommer fra deres egen fantasi er ofte et problem når det gjelder det å forholde seg til hverandre på en realistisk måte. Hold en knapp på logikken.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Utvikling er to skritt frem og ett tilbake, og det kan kjennes frustrerende ut når dette ene lille tilbakefallet kommer. Det hadde vært innmari bra om det faktisk ble normalisert som endel av prosessen. Om du er opptatt av å utvikle deg selv, og ikke minst, ser at du trenger det for å ikke rote bort tid, ressurser eller din egen helse, så kan dagens kosmos kjennes litt tung og frustrerende ut nettopp fordi du migrerer tilbake til et gammelt mønster eller ikke får til noe du tenker du burde få til. Gå med lettere skritt. Det er måten å danse elegant på.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Noen dager er kjedelige, men nå kan ting virke ekstra stille og uinspirerende. Det er kan være at handlingsplaneten Mars nå fyrer på med vilje til å gjøre alt som er kjekt og gøy, men så er det noe annet som blokkerer og gjør at det er umulig å få til akkurat nå. Månen har seilt inn i sin siste fase før nymåne og det kan faktisk være at du trenger å roe ned. Det kan være nokså terapeutisk å gå inn for å akseptere kjedsomhet. Det er ikke alle ting som er like inspirerende, men ikke forsvinn bort i lengsler. I morgen kan alt ha snudd.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Når du har viljen på din side kan du få utført det utroligste. Nå er også din planet, Venus, i en særdeles spennende kohort sammen med Neptun, planeten for idealer og visjoner, og du kan få en ide eller en visjon som vekker opp inspirasjonen din. Følg den. Dette er dagen for å fikse opp i hus og hjem eller dyrke din kunstneriske side. Er du på ferie kan en tur på museum eller kunstutstilling vekke opp nye tanker og ideer. Du trenger å omgi deg med alt som vekker skjønnhet og kjærlighet.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen seiler gjennom din sektor for psykologi og innsikt, og det kan dukke opp et menneske som vet akkurat hva og hvordan de skal snurre andre rundt sin lillefinger. Det er faktisk mer normalt å manipulere enn man kanskje liker å tro, men du har en egen radar for sånt og kan plukke opp når folk har en intensjon som ligger og lurer under overflaten. Den beste måten å få andre til å gjøre det man vil er å appellere til dårlig samvittighet, og det kan bli nokså stygt. Så sett den grensen det da fortjener, selv om det er en streng en.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du er kanskje ikke blant zodiakens mest tålmodige sjeler, men nå får du drahjelp fra handlingsplaneten Mars sin ferd gjennom din sektor for plikt, ansvar og disiplin til å vente til tiden er moden. Alt i livet handler om rytme. Sommeren etterfølges av høsten og det finnes ingen måter å presse naturens sykluser, så det er nesten litt rart at som menneske så forsøker man ofte å presse frem det som ikke er klart enda. «Alt til sin tid» bør absolutt være dagens mantra. Selv om du ikke ser noen resultat enda, så skjer det noe i dypet som snart vil spire.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er rart. For noen er ferietid en tid for å slappe av. For andre er det å fyke rundt som en gal og ikke få tid til å puste fordi barn, familie og alt mulig rart som plutselig skal skje. I dag bør du sjekke innom om du ikke gjør for mye ut av det hele. Trenger det å alltid skje noe? Om du har en tendens til å sy puter under armene på folk går det til slutt kun utover deg selv. Så sett av tid til å gjøre noe som ikke handler om å vinne andres kjærlighet, passe på at folk har det bra eller på andre måter vender fokuset bort fra deg selv.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Merkur er i din sektor for forhold og tusen interessante samtaler kan vanne ut fokuset du bør ha på de tingene du bør få unna. Det er alltid noe nytt å lære og akkurat nå kan det kjennes ut som om du har lyst til å lære absolutt alt, noe tiden slett ikke har rom til. Om du blir nødt til å låse fokuset på arbeid, familie eller plikter du har, kan det bidra til å gjøre deg rastløs. Det er noe som vil ut og det noe handler om en lyst etter eventyr og bare det å ha det gøy! Det er fredag og kanskje trenger du å danse på bordet? Få unna det du må og slipp ut vingene dine etterpå.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Kjærlighet, når den er fersk og deilig, handler om støtte. Når to mennesker i et forhold begynner på en eller annen måte å motarbeide hverandre, kan det kjennes ut som kritikk og avvisning og føre til motstand og avstand. Det er helt umulig å være enige i alt, og har du forsøkt det, vil du nå se at det er ikke mulig å jatte med lenger. Det kan føre til noen uenigheter med andre. Er du singel, kan det være du blir skuffet over en i familien som ikke kan forstå det som er opplagt for deg. Nå trenger du støtte og får du det ikke vil du merke det tydelig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer