Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 15. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 15. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Væren kan oppdage hvor grensene går etter at de er tråkket over. Klok av tidligere erfaringer vet du derimot mye mer om konsekvensene av dine valg og dagens nymåne i din sektor for rutiner og arbeid kan bli en god arena for å øve opp evnen til å ta sunnere valg. Og det handler i stor grad om å begrense deg en liten smule. Ikke ta på deg mer enn du har tid og krefter til. Moderasjon er dagens stikkord og du vil oppdage at alt smaker mye bedre når du har bedre tid. Det er mye bedre å si nei nå enn å stå i fare for å måtte avlyse senere.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er nymåne i ditt litt kritiske søstertegn, Jomfruen, og denne vekker opp din sektor for kreativitet, så du kan være veldig pirkete med deg selv eller med andre og det de har å bidra med. Om du er avhengig av at både du og andre leverer er det ikke så rart at du har en viss standard du forsøker å etterleve, men det er fare for at du går livet litt for tett opp i sømmene i dag og bare ser feilene. Men det er ikke så hyggelig å leve inne i et selvkritisk bur. Bruk nymånens inspirasjon til å riste løs og ikke ta ting så alvorlig. Stol på at det går seg til.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det er nymåne og i løpet av dagen går din planet, Merkur, ut av sin retrograde fase og tilbake i normal modus igjen. Dette ha en enormt positiv effekt på humøret ditt for det kan kjennes ut som om at det endelig begynner det å skje noe igjen. En person du ser opp til eller har dyp respekt for kan også komme med en overraskende og styrkende tilbakemelding til deg og det du bidrar med. Det er godt å bli sett, og det er enda bedre å få litt applaus. Og det er vel fortjent. Unn deg selv å stå i sentrum av ditt eget liv. Vær hele ditt strålende jeg.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens nymåne avslører at aktivitetsnivået er høyt og du har mye å tenke på. Kanskje jobber du hardt for å unngå en krise, og noen ganger er livet sånn at det er bra å være på forkant så du slipper kaoset som kommer av å være dårlig forberedt. Mens du sjonglerer en ball for mye er det lett å miste balansen og skjer det vit at noen kriser kan derimot ha en meget forfriskende effekt på hele deg. Står du i noe tøft, husk at det du går gjennom utvikler egenskaper i deg du har god bruk for på resten av veien. Si ja til livet. I gode og onde dager.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det er ikke så lett å stå i konflikt eller oppleve romantisk friksjon og spenning, men dagens nymåne kan få alt til å føles ut sånn litt ute på tur på viddene og med en smule usikkerhet under det hele. Om du ikke finner ut av samspillet mellom deg og en annen får du derimot god hjelp fra din intuisjon, eller fra en venn som er virkelig koblet på nett. Og det kan korte ned reisetiden fra stress til harmoni så fremst du klarer å lene deg tilbake og stole på at det du får beskjed om er riktig. Gå med lette skritt og husk hvem du faktisk er.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er nymåne i ditt tegn og du har kreftene på din side. Samtidig er Merkur i ferd med å bevege seg ut av en dyp, indre prosess som har vart i tre uker, så nå er det noen viktige brikker i puslespillet som faller på plass. Når du vet akkurat hva du skal gjøre og hva som trengs for å få det gjort er det egentlig bare å ta tiden til hjelp og bruke viljen korrekt. Når du først har bestemt deg er det ikke noe som får deg til å endre retning og den overbevisningen kan seile inn i dag. Vær helt klar i din sak og ikke overlat noe til tilfeldigheter der du kan unngå det.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Denne nymånen kan gjøre deg en smule overfølsom eller få deg til å ville stikke hodet i sanden, ta ferie, reise til månen eller på andre måter forsvinne bort fra hverdagen, maset og andre mennesker. Dessverre er det slik at når man unngår noe som man ikke burde, så forsvinner en liten bit av selvrespekten på veien. Om du føler deg tiltrukket av mennesker som er direkte og tar livet på strak arm, så kan det være deres selvrespekt og følelse av egenverdi som vekker din beundring. La deg inspirere av de og ikke tenk for mye. Hopp i det!

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Dagens nymåne kan kjennes ut som en frisk bris av sunn fornuft. Du er tilbake i vater og sitter definitivt med roret når det angår dine egne indre bølger og følelser. Når du finner midtpunktet skal det mye til for å finte deg ut, og da klarer du også å uttrykke din kloke og empatiske side. Andre mennesker trenger deg for så mange ting, men det er mest din emosjonelle dybde som er attraktiv. Du har kontakt med deg selv på et nivå andre ikke alltid har og det er nettopp det som gjør deg til en helt naturlig veileder. Og den siden får du bruk for nå. Vær sannferdig.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du er ikke så innmari glad i rutiner, ikke om du kjenner godt etter i ditt Skytte-hjerte. Du foretrekker når dagen blir krydret med noe gøy, et lite eventyr, noe nytt og inspirerende. Alt som strutter av mening er som næring for sjelen din. Men så er det livet da og dagens nymåne kan vekke opp en tørst i deg som ikke så lett slukkes. For det er mye som må fikses, ordnes og rigges og da blir det lite tid til å lufte vingene. Denne nymånen vekker opp din sektor for ambisjoner, så om du slukes helt opp av jobb, ikke forsøk å gjør alt på en dag. Du må ha det gøy og!

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Du har et veldig godt hode plassert oppå de skuldrene dine og det får du trimmet skikkelig i dag. Det er nymåne i din sektor for vekst og ekspansjon og enten du blar gjennom diverse bøker for å finne noe du leter etter eller du forsøker å forstå en komplisert situasjon, så fungerer nå intuisjonen din som en radar og vil lede deg på rett spor. I løpet av dagen går også Merkur direkte etter å ha sortert og ryddet på innsiden i godt og vel tre uker, noe som også kan klargjøre mye for deg. Her er det bare å følge med i timen og la deg inspirere.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Når du er i ditt ess er du klartenkt, snarrådig og har oversikten. Og da lar du deg ikke pille på nesen og det er vanskelig for andre å slippe unna med spill og pretensiøsest. Du lar deg ikke avlede så fort og det gjør deg til en utmerket guide for andre. En person som står deg nære kan være inneklemt i en liten personlig krise og da er du god å ha. Du er ikke av den sentimentale typen som kun ser en side av saken og på den måten kan du hjelpe vedkommende til å se det de selv ikke får øye på. Dagens nymåne byr på en mulighet til å være helt ærlig. Ta den!

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det kan bli for mange lover og regler og da kan du ende opp med å ikke se poenget med det hele. Om du står midt i en prosess som innebærer utfylling av diverse søknader og skjemaer kan dagens kosmiske bølge få deg til å se rødt. Det kan også være du opplever sosiale normer som rigide og lurer på hvorfor i all verden folk er så redde for å løfte på sløret og vise utad at de er mennesker. Det er noe i deg som søker tilbake til det som er naturlig og enkelt og akkurat nå kommer det ikke gratis. Kanskje du må ta initiativet til en større åpenhet?

Få rabatt på KK: Alle utgavene av KK er fylt med inspirerende ideer, rørende historier og sterke damer. I tillegg får du de siste trendene innen mote, interiør og skjønnhet. Magasinet kan kjøpet i vår nettbutikk her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer