Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 18. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 18. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Væren er tilbøyelig til å skape sin egen virkelighet, men det krever også at du våger å bryte ut av noen etablerte tankesett som også kan prege din evne til å se hvilke muligheter du faktisk har. De som virkelig har skapt et liv de er stolt av sier ofte at himmelen er den ultimate grensen og det er noe som appellerer til din pionerånd. Du går i et spor kanskje ingen i din familie har gjort før og det er ikke alltid du får verken forståelse eller støtte for dine avgjørelser, men akkurat nå er det ikke noe du skal henge deg opp i. Fortsett å gå den veien som er din.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Du liker dine egne rutiner og kan være nokså sen med å endre det du opplever som behagelig. Men det store spørsmålet nå er om det som er behagelig er det samme som det som er konstruktivt og sunt. Kosmos har rettet blikket mot Tyrens tegn for øyeblikket og fyrer på med bevissthet og innsikt, så det du før klarte å lukke øynene for blir det ikke så lett å være blind for nå. Og det du kanskje innser er at du må bryte noen selvpålagte regler og våge deg ut av en komfortsone. Atter en gang slår Uranus til og den krever forandring. Hopp i det.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Venus sin retrograde ferd gjennom din sektor for kommunikasjon gjør ikke kjærligheten så innmari enkel for tiden. Er du i et forhold kan en misforståelse føre til at stillheten senker seg over forholdet og det kan kjennes ut som dere står to mil fra hverandre. Bruk tiden til å dyrke dine egne interesser og vent til vinden snur. Det kan være godt med litt pustepause. Er du singel kan denne samme bølgen ta deg inn i et farvann hvor du plutselig lengter etter en kjæreste. Vet du hva du egentlig trenger i et forhold? Hva er ditt kjærlighetsspråk?

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Venus sin retrograde ferd gjennom zodiaken innebærer endel refleksjoner og revidering av din egen livsstil og måten du bruker din tid og kreativitet på. Selv om det skal mye til før du bestemmer deg for å skifte retning i livet, er du nå i stand til å se hva som er sant og godt og hva som egentlig bare er illusjoner du har holdt fast ved fordi de ga deg en slags trygghet. Men det som smakte godt i forrige måned, smaker helt annerledes akkurat nå og det er en god ting. Du har begynt å utvikle din evne til å sette bedre grenser. Godt jobbet, kjære Kreps!

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Dagens kosmos kan bidra til at ditt blikk er sylskarpt og din evne til å analysere en situasjon kan få deg til å finne løsninger der andre bare ser kaos og hindringer. Du er kreativt anlagt og liker en god utfordring og den du får nå er du klar til å sette tenna i uten å nøle. Når du klarer å skille bort det som er dine egne følelsesmessige reaksjoner og skjære gjennom alt som heter projeksjoner, kan du også utfolde ditt iboende lederskap. Du er sjefen i huset i dag og det er fordi du har et større perspektiv.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Kontrasten mellom det du må gjøre og det du vil gjøre tilspisser seg ytterligere. Det er mye stress mens Månen passerer både Merkur og Mars i ditt tegn og den haugen av arbeid som maser på deg fra sidelinjen gir seg ikke. Pluss alle de som skal ha tak i deg og som på død og liv må spørre om hvordan de gjør noe uten å gidde å finne ut av det selv. Ikke jobb for to, legg bort det som ikke er ditt og la folk finne ut av sine egne greier uten at du må redde dagen. Det er fint å hjelpe, men å sy puter under armene på folk skaper bare latskap i dem. Fokuser på målene dine.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen er fremdeles i din sektor for spiritualitet og retrett og verden der ute kan virke kjedelig og døll. Ubevisst kan det være du egentlig søker noe som gir enda dypere mening enn det du nå står og går i og alt kan kjennes ut som det har gått ut på dato. Det du trenger er folk som ikke sier akkurat det samme som de sa i går eller ikke vandrer rundt i de samme mønstrene hele tiden. Mangler det samsvar mellom din indre og din ytre verden, gjør noe for at det gapet skal bli mindre. Hva skal til for at du føler deg som et helere menneske?

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Manipulasjon er mer utbredt enn du kanskje liker å innse, og selv om du ikke liker spill så kan det hende du noen ganger er fristet til å gjøre akkurat det for å få det som du vil. Har du endt opp i en slags stillingskrig med en du har tett innpå deg, vil dagens kosmos være en vekker og invitere deg til å være helt ærlig fremfor å være avventende. Mens Månen suser forbi Merkur kan noe som har vært skjult bli synlig. Vær direkte og ta ting før de fester seg på innsiden.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Månen seiler gjennom din sektor for ansvar og selv om både Venus og Solen i din sektor for frihet ikke har lyst til å holde igjen verken på penger, tid eller nytelse, så vil altså Månen holde deg i ørene så du ikke faller for fristelser, bruker mer enn du har eller ender opp med å stappe timeplanen så full at du ikke får tid til å puste. Dette er en god dag for å holde litt igjen og ikke bruke opp all futten på en dag. Det kan også være at du må bli litt strengere med en du er glad i. Om det bare går en vei, vis at du har en grense selv om du er generøs og omtenksom.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det du har gitt får du også i retur og dette er en dag hvor du innser hvor utrolig deilig det er å ha folk i livet ditt som er generøse og byr på seg selv. Støtte og kjærlighet går hånd i hånd og er du i et forhold vil din partners uforbeholdne støtte varme hjertet ditt. Det å jobbe godt sammen er dobbelt så gøy som det å gjøre alt alene og er du singel kan en god venn bidra til at dagens bølge blir en av varme og glede. Og du bidrar gjerne også. Det kan dreie seg om alt fra å stille opp på dugnad til å hjelpe en i familien. Et varmt samfunn handler om å dele.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Månen vandrer forbi både Mars og Merkur i din sektor for psykologi en fjær kan bli til ti høns, mest fordi du føler på en skuffelse over noe som ikke ble som du håpte og når det ligger og ulmer under overflaten kan selv den minste, lille ting trigge den følelsen. Du bruker å være litt mer rasjonell enn det du er akkurat for øyeblikket, men du kan lære noe viktig om hvordan du egentlig føler deg. Selv om det var noe som skjedde for lenge siden kan det være det har blitt en vane og et mønster og nå får du en utmerket mulighet til å bli kjent med også den delen av deg selv.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Månen roter seg bort i ulendt terreng og det kan være vanskelig å få fatt i gleden. Selv om Solen skinner bak skyene er det noe som formørker den akkurat for øyeblikket og det kan være utrolig frustrerende. Kanskje du ender opp med å utsette viktige gjøremål eller ikke klarer å finne inspirasjon i det du holder på med og når fokuset forsvinner fra dette øyeblikk, forsvinner også leken og gleden. Det har du egentlig ikke tid til for du vet at livet er nå. Rist av deg det du ikke kan gjøre noe med akkurat nå og vend blikket mot det som gir deg næring.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer