Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 21. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Se hva astrologen sier om stjernetegnet ditt. Nedenfor finner du horoskopet for fredag 21. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens kosmiske bølge tillater ingen å sove på laurbærene. Det er en dag som alle andre, i hvert fall på overflaten, men i dypet foregår det en dyp prosess som viser deg hvor du trenger å bygge styrke. Det du tror på og vil, det må du kjempe for. Det er ingen som kom noe sted med å sitte på hendene og selv om du liker å ta fatt i ting, kan du noen ganger droppe ut av prosjekter før du har sett de til veis ende. I dag må du gjøre det motsatte. Ikke nøl. Ikke vent. Denne dagen er en dag god som alle andre, så bruk den.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Som Tyr holder du deg til det som er veletablert og som du kjenner godt fra før, og selv om det noen ganger er kjedelig, så trenger du den stødige rytmen, enten det er en yogapraksis med en bestemt lærer eller rutiner som utgjør selve grunnmuren i livet ditt. Dette er en mektig dag og en intens følelse av å ville noe annet kan dukke opp, særlig om du føler du står på stedet hvil. Men selv om det er fristende å forsøke noe nytt så inviterer kosmos deg til å stå ved din beslutning og holde deg til den opprinnelige planen. Gå for det du vet fungerer.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen vandrer inn i din sektor for følelser og slår seg sammen med Mars som har hengt ut der en ukes tid. De to sammen kan fint finne på å lage noe bråk og stress. Det er mulig det er du selv som skaper en masse drama ut av ingenting fordi du ikke klarer å roe ned, og selv om overflaten ser skinnende ren og pen ut, så er det nå noe som trigges i dypet av deg og som trekker deg inn i en søken etter svar. Din planet, Merkur, har slått seg sammen med Uranus og det kan føre til et overstimulert nervesystem. Få ned tempoet og pust dypt med magen.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Solen har bare noen dager igjen i tegnet ditt og den forsvinner fra Krepsen med en skikkelig salutt. Det er noe du er mer enn mett av og som godt kunne forsvinne som dugg for solen uten at du ville følt på sorg av den grunn. Det kan være et forhold som bare drenerer energi fra deg eller du har vært ute og reist og egentlig bare har lyst til å komme deg hjem igjen og begynne med de rutiner og vaner du elsker og trenger. Er du sliten ta signalene på alvor. En presset og stresset Kreps duger ikke til noe særlig, så frem med hengekøyen eller sleng beina på bordet.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Ingen har godt av å bli bortskjemt og det er bare slitsomt for alle når det skjer. Det er med andre ord veldig lite lurt å stikke litt mat til bikkja ved middagsbordet bare fordi den har så søte øyne. Plutselig må det være sånn hele tiden og da forsvinner de gode idealene om hvordan det helst burde gjøres, pluss at hunden blir totalt avhengig og urolig når den ikke får det som den vil. Sånn er mennesker også noen ganger. Så ikke sy puter under armene på de du er glad i. Selv om det der og da kan virke som en smart snarvei å ta.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Din planet Merkur er i ferd med å plukke opp skikkelig styrke takket være en solid forbindelse til Uranus, planeten for innsikt og perspektiv. Mars blander seg også inn i den kosmiske cocktailen og hjelper deg til å holde et sylskarpt fokus og faktisk gjøre noe med de brilliante ideene og kreative innspillene som nå serveres. Har du lenge strevd med å få til noe kan dagens kosmos hjelpe deg å nå dine mål. Det sies at det ikke finnes problemer, det finnes bare utfordringer, og på en god dag hvor du har viljen med deg er det lett å favne den tankegangen.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Måten du forholder deg til status og posisjon kommer i dag under lupen. Legger du for mye vekt på ytre status og tenker du kanskje ikke har oppnådd nok kan det være fordi du måler deg opp mot en standard som bare fører til misnøye og får deg til å føle at alle andre har det bedre enn det du har. I en materialistisk verden er det lett å føle på mangler og Vekten er god på å lengte etter det som ikke er der. Din planet, Venus, står nå i en meget spesiell posisjon som nå inviterer deg til å se på hvilket verdisystem du abonnerer på og om det gir deg lykke.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det astrologiske bildet antyder at tingenes tilstand ikke nødvendigvis er så morsom eller oppløftende for øyeblikket. Det kan være du er sliten sånn helt i bunnen av sjelen og det du trenger er en skikkelig boost av styrke og kraft. Men det tar den tiden det tar å hente inn kreftene, så du vil tjene mye på å innrømme overfor deg selv hva du trenger og undersøke om det på noen måte er mulig å få det. Det er stor forskjell på det å gi opp og det å gi seg hen og akkurat i dag ber kosmos deg om å gi deg hen til det som er og ikke presse deg selv unødig.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du søker hele tiden etter det som kan gi deg mer frihet. Den lengselen etter å kunne gjøre mer som du selv ønsker uten å måtte tilpasse deg andres behov ligger i bunnen av Skytten. Dagens kosmos smeller til med en skikkelig kruttsterk kombinasjon av Solen og Pluto, planeten for transformasjon, og dette vekker opp din sektor for psykologi for fullt. Kanskje du skjønner hvorfor visse mønstre ser ut til å stjele styrke fra deg på en eller annen måte. Når du akseptere deg selv som du er slutter du også å sabotere ditt eget potensiale.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det går fort i svingene i dag og i tillegg så ligger det sterke følelser under overflaten som bidrar til at det ikke er så lett å holde styr på dagen. Et stresset sinn tar ikke gode avgjørelser, så vent til den kosmiske stormen har roet seg før du gjør noe drastisk. Er du i et fast forhold kan halve setninger gjøre det vanskelig å forstå hverandre, og når det skjer så mye hele tiden blir det krevende å holde en åpen kommunikasjonskanal. Det beste du kan gjøre i dag er å forsøke å roe ned tempoet og finne roen selv om du ikke får klare svar.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Jo mer erfaring du har med livet og du ser at du har gjentatte ganger beseiret både frykten og sorgen, så vet du hva du tåler og ikke tåler. Denne erkjennelsen gjør deg også i stand til å ta nye sjanser. Er du klinkende klar over risikoen er det også mulig å spørre deg selv om det er verdt det eller om du faktisk tåler det. Den visdommen får du god bruk for i dag, og kosmos åpner opp en dyp indre forståelse for hva det er du har med deg i bagasjen. Så når livet nå byr på en ny sjanse er det meget sannsynlig at du vet akkurat hva det er du sier ja til.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er ikke ekte kjærlighet om det ikke ligger handling bak ordene. Det å bli forelsket i en person som ikke stiller opp skaper før eller siden noen følelser du blir nødt til å forholde deg til og som ikke nødvendigvis er så hyggelige. Har du gitt alt og fortalt deg selv at du ikke trenger å få noe tilbake er ikke det så veldig sunt. Til slutt blir den du elsker over alt på jord et menneske med feil og mangler, og mange av dem. Dagens kosmos åpner en dør til ditt indre og det som er der inne er det som er dine ekte og autentiske følelser. Våg det å kjenne på dem.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer