Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 25. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 25. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Noen ganger er det ikke lett å kontrollere det som kommer ut av munnen og den lettere irriterte månefasen som preger dagens astrologiske atmosfære kan fort utfordre deg i den forstand. Kanskje er du lei av å høre på det samme gnålet eller du blir utålmodig med de som stadig finner unnskyldninger og sjeldent imponerer med å faktisk gjøre noe med sine egne utfordringer og problemer. Det som er litt frustrerende er at det blir ikke bedre av at du kommuniserer uten å tenke deg om. Snarere tvert om. Så vær klok og lytt til hjertet ditt.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månens ferd gjennom din sektor for psykologi kan avsløre litt om hvordan dynamikken mellom deg og andre faktisk utfolder seg. Er det slik at du ender opp med å være den ressurssterke og stadig må forholde deg til som ikke vet helt hvordan de skal håndtere livet, og når de får noe fra deg så evner de ikke å være takknemlige eller vise respekt? Om du gir mer enn du tar imot går det til slutt utover din egen balanse, men ikke minst så spiser det opp en stor bit av din tro på menneskeheten på et mer eksistensielt nivå. Sett en god grense og vit at det er det riktige å gjøre.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Mens Månen seiler gjennom din sektor for forhold kan det være fristende å bite på agnet om du støter på en person som er ekstremt dominant og liker å fortelle andre hva de skal gjøre hele tiden. Sånne folk er det lett å ville overtale til å være annerledes enn det de er eller man ender opp med å gå på nåler rundt vedkommende. Det kan også være du har en vrang tenåring i hus eller på andre måter oppdager at her er det noen som ikke tenker på ditt beste. Vær logisk og rydd ut dine egne følelsesmessige reaksjoner. Det er følelsene som ofte biter på agnet.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Når fantasien spiller deg et puss har det som regel nokså store konsekvenser fordi du blir så følelsesmessig engasjert og så kan du oppdage tre timer senere at det bare var en misforståelse. Men da er du allerede helt utslitt av å føle på det ene og det andre at det kan være nokså irriterende å oppdage at det var for ingenting. Dagens kosmos er litt sånn, så det kan lønne seg for deg å være på forkant. Din egen selvkritiske holdning kan føre deg ned en vei hvor du overreagerer på noe pittelite. Ikke vær så streng med deg selv. Gå med lette skritt.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Solen vil de kommende dagene gå i motsatt fortegn til Saturn, planeten for alvor og ansvar, og selv om du har guts nok til å gjøre alt selv, er det faktisk det å samarbeide med andre som er den egentlige utfordringen. Og gode samarbeid er basert på at alle parter lærer av hverandre. Du liker ikke å bli dominert og overkjørt, og det kan gjøre deg skeptisk til det forslaget som nå kommer din vei, men sjansen for at du vil oppdage at de du nå har rundt deg kan by på mye du selv ikke kan noe om er stor. Det er en skikkelig vinn-vinn situasjon. Den bør du ta.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Mens Merkur er retrograd skrus også intuisjonen din opp et hakk. Det er nesten magisk å oppdage hva som skjer om du ikke er så mentalt opptatt hele tiden. Intuisjonen fungerer best når følelsene har roet seg ned og kroppen ikke bærer på for mye stress. Og den lille, klare stemmen i hodet har alltid rett, noe du har sett gang på gang. Så det er egentlig ingen grunn til å tvile på den, selv om det er veldig lett å gjøre akkurat det. Følger du med i timen nå og samtidig klarer å holde et åpent sinn kan magien utfolde seg rett foran øynene på deg.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er en liten planetarisk opphopning i din sektor for spiritualitet og retrett og pilen peker i retning innover. Det er der du vil finne de svarene du trenger og ikke minst tilliten du blir nødt til å lene deg inn i så livet fungerer uten at du mister din indre fred og ro. Dagens kosmos kan by på en meget fin overraskelse, en som gjør byrdene enklere å bære. Noe du lenge har vært urolig for er plutselig borte som dugg for solen takket være andres generøsitet eller en pen sum penger som dukker opp akkurat når du trenger det. Det finnes faktisk mer mellom himmel og jord enn du vet.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

En person du ikke verken har tenkt på eller møtt på lenge kan plutselig dukke opp. Det kan være en barndomsvenn, en tidligere studiekamerat eller en eks-kjæreste som vekker opp gamle og gode minner. Alt som er der nært og kjært er det fort å glemme ut i en hektisk hverdag, men om det noensinne var en fredag å ta en fredagspils med en du ikke har sett på en stund, så er det denne. Det kan også være du ramler over gamle bilder mens du rydder hjemme eller lukter en parfyme du tidligere brukte og alt dette vekker opp noe søtt i deg. Tiden står noen ganger stille.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er nesten som om du står på en terskel og er klar til å lukke en dør bak deg. Denne sommeren har vært nokså spesiell takket være Venus sin retrograde ferd gjennom ditt søstertegn, Løven, i din sektor for frihet. Og det du nå har blitt veldig klar over er akkurat hvor det er du føler din egen frihet blir holdt tilbake. Det tar tid å riste av seg gamle vaner eller endre spor, men du tar nå et kjempeskritt i riktig retning mest fordi dine egne følelser har endret seg og det som før hadde makt over deg har mistet sin appell. Du er på virkelig på vei videre!

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det holder ikke å ha langsiktige mål, du må ta fatt i alle de små detaljene også, og det er her fokuset ligger for øyeblikket. Har du fri skorter det ikke på prosjekter og kreative ting du har lyst, og også trenger, å få unna, men det er ikke alt som er like viktig. Din jobb nå er å finne ut av hvor du skal legge fokuset og hva som bare er støy og distraksjoner. Har du oversett viktige detaljer i planleggingen kan det bli tydelig at du trenger å være mer systematisk og hente inn all nødvendig informasjon før du setter handling bak ordene. Ikke begynn før du er klar.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det har hopet seg opp endel planeter i din sektor for psykologi og makt og det kan kjennes enormt styrkende ut. Nå tar du fatt og får ryddet ut noe som har tatt mye tid og krefter for deg, omtrent som om du tetter hullene i et tak som lekker. Ikke la energien din renne ut i meningsløse kanaler. Spør deg selv hva du vil ha ut av denne dagen og hva som skal til for at du kan jobbe effektivt, jevnt og rolig. Mens Merkur nå seiler gjennom sin retrograde fase kan det være du får styr på tankene dine så de ikke løper av gårde med hele fokuset ditt. Ta styringen.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er mye som skal unna før du kan ta helg og det kan være at du er litt for overmodig når du planlegger dagens stafett og tar på deg altfor mye. Da kan det gå i ball og stresset kan skape kaos, så gjør deg selv en tjeneste og skaler heller ned enn å justere opp. Står du til knes i ting du må få unna, ikke tro at du må gjøre alt alene. Det finnes folk rundt deg som kan hjelpe til om du trenger en ekstra hånd. Spør en nabo, få hjelp av en venn. Det du selv gir uten å blunke kan du også be om. Ikke rot bort tid på uvesentligheter. Du trenger hvert minutt av denne dagen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer