Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 28. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 28. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Kommunikasjonsplaneten Merkur har gått over i det mer nyktre tegnet Jomfruen og inn i din sektor for arbeid, effektivitet og opprydning, så det sier seg selv hva som kan bli fokuset fremover. Mars er der allerede og viser deg at det er ingen steder å gjemme rotet, det må organiseres og håndteres på en god måte. Det er mulig at du må frem med sparekniven eller forenkle livet ditt på en eller annen måte så du ikke har for mange baller i luften. Om du trenger hjelp, ikke hold kortene for tett inntil brystet. Det å dele handler om å gi og ta. Vær der for de som trenger deg.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Kommunikasjonsplaneten Merkur gikk i dag inn i din sektor for kreativitet, og det kan kjennes ut som om det er opp til deg å skape de forandringene du trenger. Det betyr ikke at det er enkelt da Månen samtidig feier gjennom din sektor for psykologi og der kan den fort vekke opp en slags følelse av maktesløshet. Det kan være noe så enkelt som at du må gjøre noe du slett ikke har lyst til å gjøre og så kan du ikke gjøre noe annet enn å gjøre det. Men du vil ikke. Dagens kosmos er derfor litt humørsykt, men klarer å hanke inn viljestyrke, vil du surfe disse krevende bølgene.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Du er kanskje klar over at du noen ganger saboterer deg selv med å tenke om og om igjen på alskens sammenhenger og hva du har gjort som du kunne gjort bedre. Det er ikke så gøy å gå gjennom alle detaljene og ikke klare å akseptere seg selv underveis. Da blir det fort anspent og du blir for rigid i møtet med deg selv. Dagens kosmos graver dypt og konsekvensene av tidligere valg kan gi deg en følelse av å være fanget i noe du egentlig kunne tenke deg skulle fordufte. Men gjort er gjort og spist er spist. Ingenting varer evig. Hopp i det og bli ferdig med det.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Gode nyheter! Det du trodde kanskje ikke skulle gå, ser nå ut til å være på full fart fremover. Dreier det seg om romantiske anliggende, kan du og din kjære nyte noen gode stunder sammen og være forent når det gjelder de viktigste tingene. Har helsen og energien vært nede, vil du merke at du er på bedringens vei og kan troppe opp i livet litt mer balansert og positiv. Alt du har satt fokus på i det siste vil nå vise seg å gi gode resultat og det i seg selv gir deg selvtillit. Når du vet at det lønner seg, vil du også stå på. Nå får du motivasjon til å fortsette det gode arbeidet.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Når du overlater valget til andre med å ikke handle når du bør, står du i fare for å overgi viljen din til andre og det er ikke sikkert det er så lurt. Det kan i verste fall føre deg ned en vei hvor du til slutt føler deg fanget og holdt tilbake, pluss at det går imot din sanne essens. Løven er et tegn som trives best ved roret, men nå og da kan det dukke opp mennesker som har evnen til å puffe deg bort og ta over. Og selv om det kan virke som en detalj, så skal det ikke mange av de til før du til slutt har skapt et mønster. Bryt ut av den vanen og ta tilbake styringen.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Vinden snur og gir deg kraft og styrke til å ta deg selv i nakken og ta fatt i det du innerst inne vet du bør ta fatt i. Den selvtilliten som forsvant tidligere i uken er nå tilbake i full mundur og det gjør deg entusiastisk og energisk i forhold til å planlegge veien videre. Når du vet du vil få noe til er du plutselig ikke lenger din egen verste fiende. Tvil kan kaste lange skygger, så vær bevisst at du ikke nører opp under den. Skal du få noe som helst til, må du tenke akkurat så mye som trengs. Verken for lite eller for mye. Styr din egen mentale bane mot et kreativt mål.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Din planet, Venus, står nå i en følsom og nokså krevende posisjon, og det kan være grunnen til at du stiller spørsmålstegn ved din egen verdi. Kanskje du lurer på hva du virkelig er elsket, ikke på grunn av det du gir, men bare fordi du er. Denne ubetingede kjærligheten er grunnmuren selvfølelsen står på, og fra barnsben av er det ikke utenkelig at du mottok signaler om at det å være flink, vakker, sterk eller suksessfull er årsaken til at andre kan elske deg. Det er betinget kjærlighet. Fei den bort og fyll på med ekte, ubetinget kjærlighet til deg selv. Til den du er nå.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det du ikke kan, kan noen andre og når du evner å respektere dine egne gaver og det du har å gi, blir det å samarbeide med andre en gave og ikke noe som tar fra deg. Et eksisterende samarbeid kan nå vise seg fra sin fulle styrke og fylle deg med respekt for det du nå får mulighet til å oppleve. Skorpionen fungerer best i gode forhold og trenger noen å spille ball med. Det er der indre vekst og styrke kan vokse, og selv om det noen ganger er vanskelig å leve tett på andre, vil du i dag se hvilke gaver som kommer gjennom gode samarbeid.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Saturn, moralens vokter, plukker opp styrke, og det kan gjøre deg streng og nokså hard med deg selv. Du tjener ingen om du kritiserer deg selv unødig. Det kan være bra å ta imot konstruktiv kritikk, men det gjør veldig vondt å få den om du hele tiden snakker deg selv ned og allerede kjemper en kamp mot en indre kritiker. Da kan tilbakemelding fra andre kjennes uhorvelig urettferdig ut. Slik er det en tydelig sammenheng mellom en indre kritiker og tryggheten du føler sammen med andre. Vend blikket innover og knip problemet ved roten.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Dagens kosmos ber deg om å finne bremsene og stoppe opp. Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet og retrett, så fremfor å erobre verden bør du heller erobre sofaen og legge bort alle avgjørelsene du tror du må ta. Du må ikke det. Du trenger ikke løpe. Det er mest sannsynlig bare noe du innbiller deg. Om du ikke føler deg inspirert, ikke skvis det frem heller. Det er ikke mulig å lage juice av en tørr sitron, så det er helt ulogisk å gjøre det. Finn frem en god bok, skru av telefonen og la folk ta fatt i sine egne problemer. Vær unyttig for en gang skyld.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Solen og Saturn holder dagens kosmos i sin hule hånd, noe som ikke alltid byr på en fest. Det er snarere en solid dose virkelighet som blir servert, og både energien og humøret kan dyppe ned på et nivå at du ikke føler deg hundre prosent og kanskje har lyst til å sitte hjemme og sture til det hele har gått over. Kjenner du helsen knirke, økonomien sliter eller forholdet du er i har sett bedre dager, ta fatt i det. Trenger du hvile, hvil. Du løser ikke problemer nå med å presse på med en ny ide eller ny, smart plan, men snarere med å pleie deg selv godt og ta en ting av gangen.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Saturn og Solen danser på samme gradene og hvisker til deg at du må huske på konsekvensene av dine handlinger. Det går an å tenke at det kanskje ikke er så farlig, bare en liten bit til liksom, men du vet med deg selv at du vil tjene poeng på å være resolutt og ikke vende tilbake til gamle vaner. Lengselen etter det som en gang var kan få deg til å se på en situasjon med rosa briller og hukommelsen er nokså selektiv. Det er da varsellampene bør gå av. Ikke rot deg bakover i tid når livet du lengter etter ligger foran deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer