Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 4. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 4. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er noen mørke skyer på kjærlighetsfronten og om du er i et forhold kan dagens kosmos vekke opp en liten bekymring om dette her kommer til å gå. Det er mest sannsynlig fordi dere ikke ser helt de samme tingene eller ikke har de samme verdiene. Men du trenger ikke tenke svart-hvitt på situasjonen. Akkurat nå er det vanskelig å se nyansene og det som kan virke som et gigantisk gap i dag er mest sannsynlig redusert til en liten uenighet i morgen. En du kan leve med. Er du singel sjekk innom at du faktisk tror på kjærligheten. Det betyr noe.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Moderasjon er din venn for tiden, men det er ikke så lett å huske på når fristelsene er mange og den livsstilen du er vant med går på autopilot. Har din økonomi forandret seg, er det lurt å tilpasse seg, men du elsker det du elsker så det kan være du noen ganger bare gjør det allikevel. Jupiter, planeten for ekspansjon, står sterkt denne uken og det er ikke bare midjen som kan få seg en utfordring, men også forbruket kan få vinger. Sørg derfor for at du ikke faller for enkle løsninger og spør deg selv om du virkelig trenger den ene tingen du tror du bare må ha. Gå for det enkle livet.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Merkur, din planet, beskriver den mentale dimensjon, altså tankene dine, og akkurat nå er den i din sektor for følelser og trygghet. Der er den farget av en viss tendens til å finne de fem feilene med deg selv du vet du ikke klarer å gjøre noe med og som egentlig ikke er feil. De viser en menneskelig side i deg som ikke er designet til å være perfekt og det kan være vanskelig å akseptere. Det er enklere å snakke seg selv ned enn å ikke gjøre det, og som Tvilling må du være bevisst hvor du tillater tankene dine å gå. Praktiser samme medfølelse til deg selv som du gjør med andre.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det ligger et lite planetarisk spenn mellom Solen og Jupiter for tiden. På den ene siden er Solen i din sektor for egentid og gjør at du trives kjempegodt alene, og på den andre siden er Jupiter i din sektor for vennskap, så det kan være du også kjenner suget etter å komme deg ut og være med de du elsker og finner inspirasjon hos. I dag vinner Jupiter mest sannsynlig og det burde den! Kom deg ut i verden og ta med deg de aller fineste. Du trenger de like mye som de trenger deg. En god plan kan få uforbeholden støtte hos de som ser deg slik du er.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Venus er i sin retrograde ferd gjennom tegnet ditt og der tar den for seg et hav av ulike tema som kommer under dens domene, og får deg til å tenke deg nøye gjennom hvordan det er du bruker ressursene dine. Er du den som alltid er generøs og inviterer vil den hviske til deg at du må ikke alltid være den som drar andre i gang. Har du brukt mye tid og krefter på en person som ser ut til å gi lite tilbake, hank inn fokuset og rett det mot det som gir deg næring. Du får en god mulighet til å revurdere dine egne handlinger nå så du kan skape en mer harmonisk balanse.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Månen suser gjennom din sektor for forhold og i ditt motsatte fortegn, Fiskene, noe som kan gjøre selv det minste lille valget til en nesten umulig greie. Som Jomfru elsker du å ha stell på sakene dine, klar over hva du må gjøre og hva som er verdt å bruke tiden til. Du er helt avhengig av at ting er logiske for å kunne fungere, og når du ikke forstår noe er du i en mer sårbar posisjon. Føler du deg forvirret nå kan det være du finner litt ro om du tenker at det har noe med Månen å gjøre. For det har det. Om folk sender ut doble signaler, er det så rart du ikke skjønner noe?

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det krever en form for konsentrert oppmerksomhet for å få denne dagen til å fungere optimalt. Om du overlate ting til tilfeldighetene kan det fort bli rot og kaos og mens Månen seiler gjennom din sektor for arbeid og rutiner er det et hav av detaljer som trenger din oppmerksomhet. Er det noe du ikke helt skjønner enda spør om hjelp og hold en knapp på en nysgjerrig åpenhet fremfor å gå i lås fordi det er vanskelig å forstå. Det finnes noen mentale forsvarsmekanismer som ikke bidrar til vekst. Vær åpen til sinns og hold dagen enkel.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er veldig vanskelig å opprettholde en form for ide eller tanke om at noe er bra om det ikke er det. Og særlig akkurat nå. Livets mange illusjoner blir testet og du blir nødt til å forsøke å være så ærlig med deg selv som du klarer. Månen seiler gjennom et litt kaotisk farvann og akkurat når du tror du har skjønt noe, så dukker det opp et eller annet som motsier det og du er like langt. Om du har familie og lever tett oppi andre kan små uenigheter friste deg til å ville stikke hodet i sanden, men trøst deg med at det hele er forbipasserende.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du har det egentlig aller best når du ikke lar deg selv trigge av de som ikke ser livet på samme måte som deg selv. Men det kan være fryktelig vanskelig og så er ikke en mer fredfull vei en passiv vei heller, noe du får erfare i dag. Du må stå for det du mener er riktig og viktig og samtidig klare å holde rom for de som er uenige uten å føle trang til å overbevise de. Din planet Jupiter står veldig sterkt i dag og de kommende dagene, så det kan være lurt å sjekke innom din indre lærer og spørre deg selv om du kan legge den bort bare et lite øyeblikk så du ikke blir belærende.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Tankene kan fare i alle retninger samtidig og hodet være alle andre plasser enn her og nå. Det blåser en litt kaotisk vind gjennom kosmos og det er ikke en du nødvendigvis er helt fornøyd med, for du liker orden mer enn du liker kaos. Men livet serverer det det serverer uansett hva du ønsker at det skal gjøre, så her kan du spare noen verdifulle krefter om du bare godtar det som skjer og surfer etter beste evne. Det er alltid noe å lære og selv om du står ovenfor en situasjon som virker nærmest uforståelig, forsøk å se hva det er du kan utvikle av egenskaper som nå kan hjelpe deg.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Mens Merkur og Mars begge graver dypt i din sektor for psykologi kan de finne på å avdekke diverse aspekter av din psyke som inneholder det motsatte av det du ønsker å være. Det å være sterk handler ikke nødvendigvis om å ha perfekt kontroll på livet, men at du klarer å akseptere også de sidene av deg selv som kanskje ikke er det første du viser til folk du møter. Denne ene biten som dukker opp i dag kan være motløs, mangle en visjon for fremtiden eller den tror ikke på deg. Som medisin bør du fokusere på det du kan og ikke det du ikke har fått til enda.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Dette er en juicy sommer når det gjelder romantikk og en du har hatt et komplisert forhold til kan plutselig finne på å stå i døråpningen din igjen. Du gir ofte både en og to og nitti sjanser, men det er ikke fordi du nødvendigvis er så innmari forståelsesfull, du bare orker ikke tanken på å leve uten den deilige kjærligheten. Drama kan både være gøy og slitsomt, men ikke misforstå det som ekte kjærlighet. Det å elske noen er noe annet enn å være forelsket i dem og det har du kanskje innsett nå. Men du vet heller aldri før du har forsøkt. Vit hva du gjør og ta en sjanse.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer