Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 8. desember

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 8. desember.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen suser forbi et krevende område i din sektor for forhold og det er ikke sikkert du vet helt hva du skal tro om en person du har tett på deg. Det kan være vedkommende sender ut doble signaler og det er stikk i strid med alt det du tror på og trenger her i livet. Du er en som heller vil ha sannheten direkte enn at man må gå i sirkler rundt den, uansett hvor ubehagelig den sannheten er. Om du får en sterk følelse, lytt til den. Når du bare får rotet deg ut av forvirring vil du se at intuisjonen din fungerer like presist som den alltid har gjort.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er din logiske og praktiske innstilling som gjør at det er vanskelig å trekke deg inn i drama. Du holder en stoisk ro og med den kommer også en evne til å se det større bildet. Det du tror på, holder du godt fast ved og mens kommunikasjonsplaneten Merkur seiler gjennom din sektor for filosofi kan det være du blir enda mer overbevist om at det du tenker er riktig og bra. Dette kan også inspirere deg til å dele noe av det du tenker og en spennende samtale kan sette fyr på din egen utvikling. Det er forfriskende med helt åpen kommunikasjon.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Handlingsplaneten Mars har nå vært i din sektor for forhold i over to uker og det kan ha ført deg inn i et tempo som er litt mer enn det du setter pris på i lengden. Flaks at det er fredag og du kan lene deg inn i helgen og roe helt ned, for kroppen din trenger det. Månen seiler gjennom et litt krevende terreng og alt som heter andre mennesker kan du ha fått mer enn nok av. Nå trenger du å bruke tiden for deg selv og din egen helse og velferd. Kjærlighetsplaneten Venus er i din sektor for helse, så den beste medisinen nå er å elske deg selv og nyte det enkle livet.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Som Kreps kan du fort bli avhengig av dine rutiner og vaner fordi de utgjør en grunnleggende trygghet. Alt som repeteres nok ganger blir til slutt til trygghet uansett om det er særlig sunt eller ikke, og det er nettopp det som ikke er så sunt for deg du nå får en sjanse til å bryte ut av. Det kan være et oppheng i en person som er utilgjengelig eller et dårlig mønster i et forhold du er i som nå står klar til å slippes fri. Du trenger å føle på en dypere frihet og det som før har holdt deg nede eller tilbake kan du nå puste ut. Du trenger ikke dette lenger. Slipp tak!

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Dette er dagen til å jobbe effektivt og målrettet. Det kan være jobben byr på en krevende utfordring som du tar på strak arm, fokusert på å få det gjort, eller du har egne ambisjoner som krever at du rydder bort alt som heter ytre distraksjoner og får konsentrert deg skikkelig om det som faktisk betyr noe. Er du i et forhold kan det være du blir mektig imponert av din partner som nå utviser enormt med styrke og fokus og det er nettopp sånn det må være for deg. Du lar deg ikke imponere av de som slurver eller ikke tar livet på alvor. Du trenger noe solid og håndfast.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er fredag og julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å sette i sving noen hjul så du kan komme deg i havn i god tid før stresset slår til. Du er en som planlegger og det er ingenting som gir deg en bedre følelse enn å være ute i god tid. Så bruk tiden effektivt og gjør det du hadde tenkt du skulle. Handler det ikke om julen kan det være andre planer som koker på innsiden, og det er bedre å få tatt det første skrittet enn å bare gå og tenke på det. Få planen ut av hodet og ned på jorden. Alt begynner med et første skritt.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det koster å opprettholde en høy standard og med en gang du blir sliten går det fort utover detaljene, og så blir det rot i systemet. Men den som har mye på gang må også jobbe hardt for å holde alt i balanse. Et hus krever vedlikehold, et godt forhold krever arbeid, og hva enn det er som trenger din oppmerksomhet, så krever det energi. Det kan hende du har en følelse av at du har oppnådd alt det du kan på egen hånd og nå lengter etter noen å dele det med. For det er neste skritt. Du kan ikke gjøre alt alene og i dag hadde det vært greit med et ekstra par hender.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Hadde forandring vært enkelt så hadde kanskje ikke livet vært så vanskelig å skape som det noen ganger kjennes ut som det er. Men det er noe med den tiden og de kreftene du har investert som nå blir det du må undersøke. Selv om du har brukt mye energi på å få noe til, og så gikk det ikke, betyr det ikke at det var forgjeves. Skorpionene må lære seg å gi slipp når noe er over, og akseptere at det som en gang var sant, ikke nødvendigvis er sant lenger. Sånn er evolusjon. Den går i sitt eget tempo og din jobb er å ikke stoppe den. Ha tillit.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Uken siste ordinære arbeidsdag kan vise seg å bli ukens mest produktive, mest fordi du kjenner et enormt behov etter å dykke ned i arbeid og komme deg bort fra alskens mennesker som bare maser på deg eller som vil ha noe fra deg. Selv om du er generøs med din tid kan du nå se hvor meningsløst det er å ville behage andre og hvor lite det faktisk gir deg. Jo mer fokus du klarer å dyrke frem nå, dess mer får du også gjort. Ikke la deg forstyrre av det som ikke har noe å gi deg. Tiden er din viktigste ressurs.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen tråler gjennom et terreng som er mer krevende og som kan vekke opp noe fra fortiden. Det dreier seg om forhold, rettferdighet og balanse, og om du har opplevd noe som dypt urettferdig, men du lot det passere fordi du har verdighet og orker ikke å gå ned på et smålig nivå, kan det hende at din verdighet i situasjonen nå fører til at den som før ikke viste deg respekt vil komme med en uforbeholden unnskyldning. Det er ikke sikkert det blir sagt høyt, men måten vedkommende oppfører seg rundt deg viser at beskjeden er mottatt.

GENIALT TRIKS: Mange sliter med at det kommer mye sminke på kragen på boblejakka, dette kan heldigvis fikses ganske kjapt! Video: Embla Hjort-Larsen / Ørjan Ryland. Vis mer

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er ikke sikkert du vet helt hvor sterk du er. Om du har lav toleranse for sterke følelser kan det få deg til å skygge banen i dag eller stenge helt av fordi du ikke vet hvordan du skal håndtere alt dette kaoset. Men det er forskjell på å stå rolig i ditt eget senter og det å trekke deg unna for å få fred. Sistnevnte gir deg bare en følelse av å være feig og det er ingen god følelse. Vit at du har styrken til å stå også intense emosjonelle stormer av uten å lukke helt ned. Husk at også en storm passerer

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Livet er ikke bare fryd og gammen med store regninger og høye renter. Det kan kjennes ut som om vinningen går opp i spinningen og at du ikke sitter igjen med noe som likner en dugnads belønning for din iherdige innsats. I tillegg kan det dukke opp krav og kritikk som gjør det hele enda mer meningsløst. Vel, selv om du kanskje ikke har grunn til å slå ut håret og feire bør du allikevel unne deg noe godt. Det er nå du trenger det. Om andre ikke forstår deg og du føler du blir motarbeidet, gi litt mer blaffen i hva de syns. Det har du ikke kontroll over uansett.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet