Horoskop:

Dagens horoskop: fredag 8. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for fredag 8. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Samarbeid er ingen enkel sak og slett ikke nå mens Mars, hissigproppen og individualisten, er i din sektor for forhold. Dagens kosmos plukker deg på skulderen og minner deg om at du trenger å lytte like mye som du snakker. Det kan være du går glipp av å se hva andre har å by på om små uenigheter har kommet i veien eller du ikke er trygg nok på de du jobber med. Det kan også være at du befinner deg i en situasjon hvor du ser at du har forsøkt alt for at det skal fungere og innser nå at du ikke kan strekke deg for langt for å møte det som er urimelig. Finn ut hva som er hva.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Dette er en dag hvor kosmos er i perfekt harmoni med den du er. Tempoet er roligere, du får tid til å smake på livet og det er endelig snart helg og du kan slappe av og kose deg som du vil. En god tilbakemelding i forhold til den du er, og det du bidrar med kan booste selvtilliten og det at du verdsetter deg selv er egentlig alt du trenger for å finne mot til å ta dine egne kreative talent til nye høyder. Solen er i din sektor for lek og livsglede og om spotlyset skinner i din retning nå så er det fordi du føler deg så trygg på deg selv at det å slippe hele deg til ikke er noe problem.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det er ikke alt som er like rettferdig og du kan være verdensmester i å bite i deg det som kan såre. Akkurat nå kan det kjennes ut som om folk rundt deg kritiserer mer enn de støtter og mens Månen går gjennom din sektor for selvverd er det fare for at du tar det hele veldig personlig. Det er ikke så lett når følelsene tar overhånd. Noe du har lagt hele sjelen din i kan gå helt ubemerket hen og den støtten du søker kan utebli. Det du burde gjøre er å helt bevisst søke de som skjønner deg. Det finnes de som kjenner deg nesten bedre enn du kjenner deg selv.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Merkurs retrograde ferd gjennom din sektor for kommunikasjon kan forstyrre din mentale klarhet fordi tankene vandrer til fortiden, fremtiden og til alt annet enn akkurat her og nå. Dagens kosmiske tåke kan snike seg innover dine mentale irrganger og gjøre det fryktelig vanskelig for deg å konsentrere deg om selv den minste lille ting. Når du ikke følger med i timen forsvinner også mange viktige detaljer, og kommunikasjonen med andre kan knote seg til. Du må derfor jobbe litt ekstra med å få tankene ut av det du ikke kan løse her og nå og fokusere på omgivelsene dine.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det er ingen enkel sak å få alle til å dra i samme retning. Du foretrekker å ha det siste ordet, men det er ikke sikkert du får det i dag. Det er fare for uenigheter og kommunikasjonen kan gå på tverke fordi den ene hører noe annet enn det som blir sagt, noe som kan både være frustrerende og gi deg en følelse av maktesløshet for det nytter ikke å forklare noe den andre ikke forstår. Møter du ikke støtte og forståelse fra dine venner eller fra familien kan det være vanskelig, men om du er sikker i din sak må du kanskje trumfe gjennom koste hva det koste vil.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Når du ikke er på forkant og planlegger realistisk, er det også fare for at du stiler for høyt og tar på deg mer enn du egentlig kan bære. Det er fredag og alt skal liksom på plass i vilden sky så du endelig kan fiske frem en belønning for strev og innsats. Men du kommer liksom ikke fort nok i mål og den uendelige haugen av ting som må gjøres bør du snarest delegere bort til de som har tid. Mens Merkur er retrograd kan du fort glemme ut det å bruke ordene dine, men istedenfor å anta at du ikke kan få hjelp, spør bare. Si hva du trenger.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Du kan gjøre mye alene, men ikke alt. Om du ikke får tankene ut av fortiden eller du oppdager at du stadig returnerer til samme problematikk, igjen og igjen, kan det være viktig å huke fatt i de menneskene som har gått veien forut og som vet hva du går gjennom. Det er ikke lett å bryte ut av gamle vaner og selv om du får det til både en og to og tre dager, så er det helt normalt å gå på en smell og droppe ut av gode forsett. Utvikling er to skritt frem og så et tilbake og dagens kosmos ber deg om å atter en gang skifte perspektiv. Vær øm og medfølende ovenfor deg selv.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen har beveget seg over i mer følsomme farvann og det påvirker din sektor for vekst og ekspansjon. Kanskje har du trådd litt over grensene i forhold til egne komfortsoner og så kommer en slags dagen derpå følelse og skaper bekymringer. Var det noe du sa eller gjorde? Mens du går deg selv i sømmene er det fare for at du tapper krefter fra din konto av indre trygghet. 99% av de tingene du bekymrer deg for har ikke fotfeste i virkeligheten, så minn deg selv om hvor stort et problem kan bli når følelsene spinner fritt. Hank tilbake fokuset der det hører hjemme.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Månen kryper inn i din sektor for psykologi og intimitet, løfter på sløret og avslører den egentlige sannheten. Du får endelig en pustepause og tid til å lande i deg selv, og da kan det bli vanskelig å unngå å se at det du forteller deg selv og det du faktisk føler ikke alltid er en og samme ting. Er det tilfelle må du ta på alvor de signalene kroppen sender deg. Egne behov blir ikke tilfredsstilt om du ikke tar ansvar for de og dagens kosmiske motivasjon kan få deg til å iverksette faktiske tiltak for at en positiv forandring kan skje.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Akkurat i dag kan det bli veldig tydelig for deg hvor det er du søker mer trygghet og struktur. Livet kan være kaotisk og selv om du tåler endel, så kan du føle deg mer enn mett av alt som ikke blir som det burde og de som ikke tar godt nok vare på seg selv. Om din godhet har blitt utnyttet kan du ha endt opp med å bli veldig skeptisk, men holder du for mye tilbake, enten det gjelder med din tid, penger eller kjærlighet er det til slutt bare deg selv det går utover. Trygghet er fint, men det er forskjell på det og det å holde så fast at du ikke puster.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er noe med din økonomi som er i ferd med å bli lettere. Det kan godt ha med ditt eget forhold til alt det som har med praktiske affærer har endret seg og du føler du har mer kontroll på livet enn du hadde bare for et år siden, eller du har fått ryddet opp i unødige pengesluk, kvittet deg med det du ikke trenger og kan bevege deg friere. Det gjør deg også mer generøs, og en person som trenger bistand kan vekke opp hjertet ditt. Del av det du har. Kjærlighet er å droppe det å holde regnskap om hvem som gir og hvem som får.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du skal lytte ekstra godt til intuisjonen din akkurat nå. Solen danner et positivt aspekt til Jupiter, planeten for ekspansjon og vekst, og det kan gjøre deg både filosofisk og søkende. Spørsmål du ikke engang visst du trengte å få svar på kan seile inn via andre eller du kan ramle helt tilfeldig over de på nettet. Dette er dagen for et slags gjennombrudd takket være en helt opplagt sannhet som vanskelig lar seg diskutere. Når du vet akkurat hva du må gjøre er det heller ikke så vanskelig å få det gjort, men det er det om tvilen hele tiden er ved din side.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer