Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 12. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 12. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dette er dagen for å lene deg tilbake og virkelig nyte livet. Har du familie kan det gi en egen glede å våkne opp til en lørdag hvor alle i huset suser rundt i sin egen boble, og du ser de har det bra. For en foreldre er det dette som er suksess. Fredelig sameksistens under samme hus. Respekt for de mange ulikheter og en evne til å se hva det er som knytter dere sammen. Er du singel og lever lykkelig der, kan dagens kosmos ta deg over i din utvidede familie. Venner er den familien du velger selv. Nyt hvert eneste sekund. Dette er ren næring.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Du finner mye næring og støtte hos de menneskene som kjenner deg inn og ut. En person du ikke har sett på lenge kan minne deg om noe du hadde glemt ut og det gjør deg godt å komme ut av den vanlige rytmen og finne tilbake til deg selv igjen. Livet kan holde deg så opptatt og glemmer du ut den du en gang var så er det godt å ta et skritt ut av det som er livet ditt og få noen nye perspektiv. Plukk opp telefonen om en person du ikke har snakket med på lenge dukker opp i tankene dine. Dagens bølge er sentimental og vender blikket mot fortiden.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen ferdes nå gjennom Krepsen og i din sektor for selvverd, og de to sammen kan bidra til at du blir klar over egne feil og mangler på et nivå at det påvirker selvtilliten din. Det er ingen som er perfekte, så det prosjektet kan du bare legge bort. På annet vis kan det være du oppdager at du er ikke så modig som du egentlig forsøker å være. Småting du frykter og usikkerhet rundt hvor mye du kan og er kan fort legge en litt mørk sky over livsgleden. Ekte selvtillit er å kunne favne hele seg selv, sårbarheten inkludert.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Suksess krever innsats og det er ikke mulig å sove i timen. Du har nådd noen mål og det kan kjennes utrolig bra ut, men nå innser du at det tar krefter å holde hjulene i gang. Og det er ikke alltid mulig å ha fri selv om det er det du har behov for. Det kan være familiære forpliktelser, jobben krever deg for noe ekstra eller du ser at skal du nå målene dine så må du legge inn ekstra innsats, også på en lørdag. Det som neglisjeres blir til slutt til rot, men er du sliten og har stått på mye i det siste, vær modig og ta deg skikkelig fri.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det er lett å komme ut av balanse og akkurat nå så er det ikke helt utenkelig at det er nettopp det du har gjort. Alt du har gjort for mye eller for lite av vil til slutt bli noe du blir nødt til å korrigere, så dette er dagen for å få oversikt over alt du må få unna. Betal regningene, sett opp et budsjett, få kroppen i bevegelse, hvil og rydd opp. Dukker det opp et fristende forslag, sørg for at du har gjort det du skal gjøre før du setter i gang med å ha det gøy. Det vil gi deg en bedre mestringsfølelse, noe som igjen gjør at du kan slå ut manken din med stolthet.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er skiftende skydekke og vinden snur fort under dagens astrologiske himmelhvelving, og det du lærer i dag er at det greit å dekke over noe, men feier du for mye under teppet vil du snuble i det før eller siden. Det er duket for en liten opprydning og noe du har forsøkt å fordøye på egen hånd må du ta med den det gjelder. Ikke vær for streng med deg selv om du oppdager at du kunne sagt det på en bedre måte. Perfeksjonisme er en hemsko og i vanskelige situasjoner så må du nesten bare gjøre ditt beste og så får det være godt nok. Skap noen bølger!

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er ikke lett å finne en god balanse i dag. Månen seiler gjennom et følsomt terreng og kan vekke opp store og sterke følelser som gjør at det blir vanskelig å konsentrere deg om det som ellers skjer og som virkelig fortjener din oppmerksomhet. En person du har tett på deg kan være årsaken til at dette skjer. Mens både Mars og Merkur befinner seg dypt inne i din sektor for spiritualitet og retrett er det som om irritasjon, frustrasjon og sinne ikke blir forløst. Du blir ikke ferdig med noe før du har klart å uttrykke deg.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Du kan ha tendensen til å være en pitteliten smule paranoid, altså tenke at du ikke er velkommen eller at noen mennesker ikke liker deg. Det er godt mulig, for alle kan ikke like alle, men ikke dyrk frem den tanken bare fordi en person sa noe rart du ikke forstod helt eller mistet besinnelsen og lot irritasjoner som ikke hadde noe med deg å gjøre stråle utover. Om det er krøll på tråden mellom deg og din kjære kan du føle deg misforstått og irritert over at fokuset er på mangler og ikke på det som er godt og fint. Din trygghet finner du på innsiden.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du kan fint leve og ånde for det du brenner for, og noen ganger går det på bekostning av ditt sosiale liv. Har du trøbbel med å legge bort jobb og ambisjoner og tar med deg jobben hjem kan det også gå utover familielivet. Det er godt mulig at du ikke tror at du har noe annet valg, men noen ganger må du faktisk ta et modig valg og velge bort det som tilsynelatende krever deg til fordel for det som nærer sjelen. Legg bort alvoret og sett av tid til kjente og kjære. Det er ikke gøy å bli utbrent, så ta signalene i tide.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen seiler gjennom din motpol, Krepsen, og det er kanskje ikke den månefasen du er mest komfortabel da den ofte vekker opp en mer følsom side i deg som gjør det vanskelig å vite hvordan du skal forholde deg til de rundt deg. En person som står deg nær, kan være krevende å tilfredsstille og er det sånn at dere snakker over hverandre er det fordi dere er såpass ulike at det er vanskelig å finne gjensidig forståelse. Akkurat nå kan du gå i sirkel rundt vanskelig tema fordi det blir vekket så store følelser, men ikke tvil på deg selv. Du har den styrken du trenger.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er noen veier som rett og slett er en blindvei og har du endt opp der er det ikke annet å gjøre enn å snu og finne tilbake til deg selv. Det er umulig å klare å tilfredsstille alle og når du på toppen av det hele oppdager at det ikke blir satt pris på, må du spørre deg selv om det er verdt innsatsen. Merkur seiler gjennom din sektor for psykologi og noe som var skjult kan bli synlig. Selv om det noen ganger er sjokkerende å oppdage hva det egentlig går i, så er det bedre enn å ikke vite. Vend nesen mot det som er produktivt og kast søppelet der det hører hjemme.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Både Merkur og Mars er for øyeblikket i din sektor for forhold og det kan gjøre det vanskelig for deg å styre snakketøyet. Det du vil ha er ikke nødvendigvis noe andre er enig i, og det å forsøke å overtale andre til å se livet fra ditt perspektiv kan noen ganger vise seg å være vanskelig. Takket være at de to planetene nå står på samme posisjon kan de føre til stress og at ting går i høyt tempo. Når du kjører fort, er det desto viktigere å være totalt til stedet og følge med i svingene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer