Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 15. juli

Krepsen har lov til å være litt nede i dag, mens løven evner å holde en objektiv distanse til alt som skjer.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 15. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Du har kanskje oppdaget at rettferdighet vokser ikke på trær. Og det kan være innmari surt av og til. For at du virkelig skal kunne stole på andre eller åpne hjertet ditt, må dette prinsippet om rettferdighet fungere godt. I dag kan det derimot virke som om verden går imot deg eller du står i stampe i forhold til noe som trigger enormt og som handler om urettferdighet. Når du ser rødt så er det mest sannsynlig på grunn av dette. Det er noe i lufta som vekker opp en følelse av alvor. Det kan kjennes ut som om du har vært ned denne veien før og nå kan du løse knuten.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Du er kanskje ikke den mest sosiale av zodiakens mange tegn, og du er i hvert fall ikke villig til å være sosial bare for å være det. Det må bety noe mer og være verdt tiden din. Og mens Uranus, planeten for forandring og revolusjon, tråler jevnt og trutt gjennom tegnet ditt har du kanskje vokst ut av visse forhold, byttet rundt på noen venner eller ikke følt deg noe videre inspirert er det kanskje fordi du er i ferd med å forandre deg, fra innsiden og ut. Men selv om du trenger tid alene, ikke neglisjer de vennene du trenger. Dagens kosmiske bølge kan by på støtte fra en du er glad i.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen roter seg bort i et aspekt til Neptun og Mars haster av gårde i din sektor for det indre liv. Legger du sammen en og en får du dermed en energetisk kombinasjon som kan gjøre deg utålmodig med irriterende detaljer du ikke kan gjøre noe med, eller ukonsentrert, mer lysten på å få være i fred og dagdrømme enn å faktisk orientere deg i tid og rom. Om du føler du står i stampe vedrørende viktige tema eller en problematikk som stadig ser ut til å dukke opp, ikke mist fokuset eller forsøk å feie det bort. Det du vinner på nå er å være dedikert og ikke gi opp.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er lov å henge med leppa eller å være litt nede. Kjenner du kroppen jobber med et eller annet, ta signalene på alvor. Månen suser fremdeles gjennom din sektor for spiritualitet og retrett og det som kommer opp nå er ikke noe du nødvendigvis har kontroll over eller kan styre. Har du økonomiske bekymringer og ser at det blir mindre penger å rutte med fremover enn du faktisk liker, så kan det være du trenger å omstille deg så du finner andre, og bedre løsninger. Du kan ikke jobbe deg i hjel heller. Nå trenger du å legge bort alt og bare puste og være. Ikke gjøre.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Din resolutte holdning vil få deg til å stå støtt selv når det stormer rundt deg. Det sies at Løven er et dramatisk tegn som går fort opp og kommer like fort ned, men det er ikke alltid tilfellet. Det kan være du er veldig fort å antenne, men det er også mulig du faktisk har styr på deg selv på tross av at du blir tent. Du har lederskap i deg. Dagens kosmiske juice er kruttsterk og emosjonell, men Uranus, planeten for observasjon og klarhet, står i et vakkert aspekt til Solen og gjør at du evner å holde en objektiv distanse til det som skjer i livet.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Du er i sonen og har den kraften og styrken du trenger for å bryte fri fra det som fanger og fengsler. Buddhistene er veldig tydelige på at begjær er noe som holder folk fastlåst, og siden de søker frigjøring er praksisen rettet inn mot det å være så fleksibel som overhodet mulig og ikke holde fast på noe som helst. Det kan jo være nokså ekstremt, men det er kanskje også noe du kan hente inspirasjon fra akkurat nå. Er det noe du er klar for å slippe tak i, spør deg selv hvorfor du ser ut til å klamre deg fast.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Tiden det tar for å skape noe av kvalitet er udiskutabel. Men nå er det ikke tålmodighet som kjennetegner humøret ditt. Det er som om du ønsker å presse frem noe som ikke er helt ferdig enda og som trenger mer tid for å modnes. Gjør ditt ytterste for å unngå å bli irritert over de mange oppgaver du må forholde deg til og gjør en ting av gangen. I dag får du mye igjen om du klarer å legge hele sjelen din i det du gjør. Ting tar tid og enda lenger tid enn det du trodde det skulle. Legg bort alt som heter oppheng og fokuser rett frem.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det skal ikke mer til enn en regndag for å forstyrre sommergleden. Forventningen til hva sommeren er og skal være kan fort bli til en sårbarhet når det ikke alltid ender opp like vakkert som man i utgangspunktet hadde håpet på. Dagens kosmiske bølge kan kjennes ut som om en sabotasjesky som ligger rett foran solen og ikke rikker seg av flekken. Og det er ingenting som kan flytte den uansett hvor mye man hytter neven mot himmelen. Legg derfor bort urealistiske forventninger og ta dagen som den kommer. Bak skyene skinner solen alltid.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Aksept gir indre fred. Som Skytt må du velge dine kamper med omhu og i en verden som kanskje ikke er slik du ønsker at den skal være skal du ha et godt filter med deg for å ikke bli revet med at alskens idioti og unødige drama. Nå velger du med omhu de du omgir deg med og hva du retter fokuset mot. Du trenger det som styrker og nærer så det kan være en god ide å legge bort telefonen til fordel for natur og andre opplevelser. Kanskje du kjenner at sommeren er kort og at livet også går så innmari fort og da blir det enda viktigere å ikke kaste bort tiden.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er på tide å hvile. Hele helgen frem til mandagens nymåne bør du gjøre det. Legge bort alt tankekjør, alle bekymringene, alt du liksom tror du må tenke på eller forholde deg til. Legg det bort! Se en fin film med barna, gå en tur alene i skogen, svøm i en innsjø eller smell opp hengekøyen og lytt til lydene som pakker deg inn. Sliter du med å slappe skikkelig av, bruk helgens bølge til å utvikle den evnen. Det å kunne nyte kroppen, lytte til kroppen og være dus med egen rytme og behov handler om å være uten skam. Nyt hvert eneste inn pust skamløst.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Denne litt sentimentale dagen kan få deg til å se nokså mørkt på fremtiden. Det skal ikke mer enn en dokumentar om naturen eller en opplevelse med livets nokså rå og brutale side til, som sykdom og død, før du skal være beskyttende ovenfor det frø av håp og tro du har inne i deg. Og den må du passe på. Så ikke dyrk dårlige nyheter eller la deg sluke opp av mørket. Søk ut det som er positivt og det som faktisk fungerer. Alt påvirker deg enten du er klar over det eller ikke, så velg dine kilder til inspirasjon med omhu.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det fine med deg er at du er i stand til å ta sjanser, åpne deg opp og bli med på moroa når du har sjansen. Dagens kosmos byr på den skikkelig fin overraskelse og alt du trenger å gjøre er å si ja. Det kan være et spontant eventyr som lokker i form av et kupp på restplass eller en date med en person du ikke kjenner så godt enda. Sommeren er kort og minnene lever evig, så slipp denne dagen helt fri og gjør noe utenom det vanlige. Denne dagen er et blankt ark, og du sitter med fargestiftene. Nå må du bare finne ut av hva du vil fylle det med.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer