Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 16. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 16. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen seiler gjennom din sektor for forhold og det ligger an til en dag hvor de sosiale gleder står i høysete. Det er som om verden banker på døren og alt du trenger å gjøre er å si ja. Har du ikke vært ute og danset på en stund eller ikke hatt tid til å være med gode venner bør du absolutt prioritere dette nå. Du trenger å få luftet krøllene dine og ikke minst delta i en verden som er større enn ditt privatliv. Dagens kosmos kan gi deg en utmerket mulighet til å utvide din sosiale horisont og oppdage noe nytt.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Du har godt av å være litt alene akkurat nå. Det kan være du trenger ekstra tid til å sortere noe på innsiden eller rett og slett ikke orker andre folk. Tyren trenger denne tiden for å kunne finne seg selv og det er kanskje noen ganger ensomt, men når du ikke blir påvirket av andre mennesker er det lettere å finne ut av hva du selv tenker og hvem du egentlig er. Dagens kosmiske lys kan vekke opp en dyp erkjennelse rundt noe du lenge har balet med. Livets mysterie er ikke så mystisk når du først skjønner hvorfor det som skjer, skjer. Søk innover.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Dagens kosmos fungerer ekstra bra om du klarer å holde orden i sysakene og ta kontrollen. Det er mange ting som skal på plass og denne litt hektiske atmosfæren i kosmos fordrer til selvdisiplin. Månen passer Mars og blir det stress og dårlig tid er det du som må være den voksne og ikke la det koke over på innsiden. Når du kjenner at du sitter med tøylene klarer du også å roe ned det som potensielt sett kan bli til meningsløs drenering av tid og krefter. Det å håndtere stress er egentlig det å mestre frykt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Krepsen vil alltid være et helgemenneske, for helg og fri betyr at du har tid til å være hele deg, og når du får tid nok, så elsker du livet. Dagens kosmiske bølge kan dessuten bringe deg rett inn i en romantisk bølge og er du singel, er det ikke helt utenkelig at det er en der ute som vekker noe i deg du ikke har følt på en stund. Er du i et fast forhold bør dere to sette av tid til å dyrke kjærligheten. Den er som en blomst og trenger vann, pleie og næring. Dette er dagen for å overraske din kjære med noe ekstra fint. Legg bort kravene og sett pris på hverandre.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Løven symboliserer det Indre Barnet og denne kreative kilden i enhver er designet for tro, håp og kjærlighet sagt med enkle ord. Lengselen etter mening kommer fra den biten i deg som ønsker å være viktig, mest for deg selv og livet ditt. Det må være den samme barnlige gleden i livet som man kom enkelt som barn, men den moderne livsstilen er mer preget av spenning og krav og der kan du fort bli skuffet over hvordan livet ble. Eller deg selv. Unngå å sammenlikne deg med andre. En gang var du mer enn nok bare fordi du var her. Finn den biten igjen.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Kjærlighetsplaneten Venus er i din sektor for ånd og spiritualitet, og det kan vekke både gammel kjærlighet og søte drømmer om fordums gleder. Kjærlighet er noe veldig merkelig, noe som ikke nødvendigvis kan forstås rasjonelt. Du vet kanskje hvorfor du er tiltrukket av visse mennesker, men du kan ikke alltid forstå hvor den uendelig store kjærligheten kommer fra. Den som gjør at toleransen forblir selv om det ikke er perfekt. Har du følt på en slik kjærlighet er det bra å huske hva kjærligheten egentlig er. Den ruster aldri.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen seiler inn i ditt tegn og vekker opp følelsene til det neste nivå. Det kan være kroppen begynner å tale i klartekst eller du blir klar over hva det er du egentlig trenger, og selv om det er en god ting er det ikke sikkert at det du trenger er noe som er tilgjengelig der og da. Det å bli tatt vare på krever en evne til å ta imot og sliter du med akkurat dette, kan du føle deg nokså tappet for krefter akkurat nå. Men, dagen byr på en unik mulighet til å utvikle evnen til å pleie deg selv. Det er ikke alltid livets buffet byr på det du trenger, men du kan skape det.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet og retrett og gamle minner kan strømme på. Det kan være en du savner og så klarer du ikke å legge bort drømmen om det som en gang var eller du finner på å sammenlikne den situasjonen du står i nå med en som en gang var. Det kan være en du har vært mye med før som plutselig dukker opp igjen og det er som om tiden har stått stille. Merkur har endret kurs i din sektor for fremtiden og det du kjenner på nå kan være med på å skape et mer tydelig bilde i forhold til hvilken retning det er du ønsker å ta livet videre.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Skyttens store problem er å klare å holde tilbake. Du kan bli revet med av entusiasme og livets glede kan bli enda gøyere med litt champagne. Hvem bryr seg om morgendagen når det er i dag du lever? Vel, noen ganger er det bra å holde igjen. Og særlig når det gjelder økonomi. Det kan være noe som frister innmari og som du på et nivå kanskje tenker at du faktisk trenger, men blir du revet med av statusjaget, kan det være flaksen ikke holder hele veien hjem. Tenk heller hva du kan leve uten enn hva du absolutt må ha. Skaler ned og nyt det enkle livet.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Du kan virkelig ha is i magen når det gjelder og i dag får du briljere skikkelig. Det kan være du står bak en stor sosial event eller du forsøker å få styr på alt fra familie til økonomi, og nå får du trent dine organisatoriske muskler. Det kan også være at du nå har fått sortert ut dine fremtidige prioriteringer og kan gå i gang med å planlegge veien videre. Får du gjøre ting på din måte vil du føle deg trygg og om det er noen der som kan bidra, så er det fordi vedkommende har akkurat de egenskapene du setter høyt. Det er på tide å gå i gang med dedikasjon og fokus!

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Om du ikke tror på deg selv, vil du heller ikke by på deg selv. Og da holder du tilbake der du burde vise muskler. Du vil da ende opp med å irritere deg over at du ikke tok sjansen eller lufte ut din frustrasjon til en du har nær og finne tusen feil med de som har så lett for å ta spotlyset. Om du er unnvikende er det ofte gode grunner til det, og en av de kan være at du rett og slett ikke orker å ta kampen, men det som kan reduseres til en filleting er ikke nødvendigvis det. Er det noe som plager deg så er det faktisk stort nok. Slipp ut det du holder inne i deg.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Ikke sløs verken med tid eller penger. Dagens kosmos krever at du er litt streng med deg selv og holder fokus på dine langsiktige mål. Det er så lett å skli ut og bli enten for ivrig eller optimistisk, men det du har lært den harde veien er det lurt å faktisk huske på. Det du trenger nå kan være det siste du har lyst til å gjøre, men det er også det som gir høyest avkastning. Får du organisert den haugen av ting som må gjøres, ryddet opp der det er rot og holder deg til planen kan du dumpe ned i sofaen etterpå og være skikkelig fornøyd med deg selv.

Få rabatt på KK: Alle utgavene av KK er fylt med inspirerende ideer, rørende historier og sterke damer. I tillegg får du de siste trendene innen mote, interiør og skjønnhet. Magasinet kan kjøpet i vår nettbutikk her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer