Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 19. august

Nysgjerrig på hva dagen vil bringe?

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 19. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er mange detaljer som skal på plass og det kan gjøre deg overveldet, og så ser du ikke skogen for bare trær. Dagens haug av ting som må på plass er stor og mens Månen seiler gjennom din sektor for forhold kan andres meninger og behov også bli noe du må ta hensyn til. Plutselig ble det som var en helt opplagt ide eller plan noe veldig komplisert og kaotisk. Hvordan skal du få plass til alt det du må ta hensyn til og samtidig ikke miste dine egne prioriteringer av syne? Ta en ting av gangen og hold et åpent sinn.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen har sust over i mer sosiale farvann og det kan lokke deg ut på eventyr. Et felles prosjekt med en god venn eller din kjære kan fort bli til en morsom aften. Trenger du noe nytt er det bare å gå ut av døren, plukke opp telefonen og kontakte de du er glad i. Dette er en rastløs dag som fordrer til bevegelse. Din planet, Venus, står nå i aspekt til Jupiter som er i ditt tegn, sammen fyrer de opp selvtilliten din til helt nye nivå. Du er klar for å ta verden med storm, så det er like greit å bare gjøre det.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Du liker når det skjer ting, men så plutselig skjer det for mye og så må du roe ned. Og der er du nå. Selv om lørdagen ikke byr på alskens inspirasjon og spenning er det noe viktig som skjer på innsiden, så du trenger denne tiden til å kjenne etter det som rører seg i følelsene. Lengter du etter enda mer sommerferie eller du syns du har sett alt på Netflix opptil flere ganger, gi deg selv en utfordring og ikke sitt med hendene i fanget. Venus sin retrograde ferd får deg til å grave dypere etter det som virkelig gir mening, så søk etter det.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Planetene er definitivt i din favør. Du stiger ut i verden med større mot og vilje til å bidra med det du kan, og det du har å by på. Med en stigende selvtillit i baklomma kan denne dagen by på mye godt du ikke egentlig har trodd å tro kunne skje for deg. Er du singel, kom deg ut og dans. Ta med deg en god venn og flørt både med livet og med menneskene. Om du har en tendens til å holde deg selv tilbake får du nå god hjelp fra kosmos til å fjerne sløret og smile bredt. Det er ditt liv og du er klar til å favne det. Vis hvem du egentlig er. Det gjør deg godt.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Takket være Venus sin retrograde ferd gjennom tegnet ditt er du midt i en fase hvor du revurderer mange av de situasjonene og menneskene du er involvert i, og har denne fasen slått til på mest dramatiske vis og du har brutt opp med noe som har dominert livet ditt, kan du nå stå foran en av de største forandringene i ditt liv, noe som utfordrer deg på mange plan. Det du kan gjøre alene, vil du gjøre mer effektivt om du får riktig inspirasjon og hjelp. Søk det som kan gjøre ferden enklere. Ingen kan alt, så spør de som kan det du ikke kan.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagens kosmos har bare et krav: Vit hvor du skal og ikke vik unna. Hold stålkontroll på dine egne impulser og jobb målrettet mot det du har bestemt deg for. Månen seiler i motsatt fortegn til Neptun i løpet av formiddagen og det kan vekke opp en lyst etter å kaste alt overbord og reise langt bort. Eller løpe på vinmonopolet og kjøpe den største dunken med vin og så gå på byen. Det kan være en fin ting å gjøre det, men akkurat nå spør kosmos deg om motivet for dine handlinger egentlig er sunne. Ikke løp fra det som bør møtes og håndteres.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen passerer i en opposisjon til Neptun før den går over i ditt tegn i løpet av formiddagen og et viktig tema rundt din egen selvverd kan komme opp. Føler du at du gir og gir og så blir det ikke møtt med takknemlighet eller blir det tatt for gitt. Om du har barn kan du føle på en slags frustrasjon over samspillet mellom deg og barna, eller det kan dreie seg om hvordan arbeidsfordelingen mellom deg og din partner fungerer. En ting er sikkert, du trenger en hjelpende hånd og du må bruke ordene dine. Vær direkte og si ifra. Du fortjener det beste.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Du er en som både elsker og frykter forandring, men en ting er sikkert, du liker ikke når livet går i det samme sporet og du føler du stagnerer. Og akkurat nå kan det klø i fingrene etter å få skapt noen forandringer, og det kan gjøre deg utålmodig. Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet og retrett og det du nå ser du må gjøre, må du gjøre for deg selv og mest sannsynlig alene. Om du hele tiden føler du må ha en person der med deg kan det sinke farten på utviklingen din, så ikke vent om dette er noe du innerst inne vet krever ditt initiativ.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du bør definitivt ikke sitte hjemme og stirre i veggen i dag. Det suser en sosial vind gjennom kosmos og det er ikke utenkelig at gode venner trommer sammen til fest eller du åpner opp hus og hjem. Neptun, planeten for fantasi og romantikk blander seg inn den planetariske cocktailen så dette kan fort bli ukens mest utrolige dag, full av magi og små ting som vekker hjertet ditt. En god venn kan dukke opp ut av det blå akkurat når du trenger en. Gode venner kan du gå lenge uten å møte, men når dere først kommer sammen er det som om det ikke har gått en eneste dag.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Steinbukken er kjent for sitt kontrollerte lynne og vilje til å være strategisk og diplomatisk. Du ser konsekvenser før andre gjør det og det kan noen ganger gjøre det vanskelig for deg å se hva som er det riktige å gjøre i en vanskelig situasjon. Månen seiler gjennom din sektor for arbeid og ansvar og tar du ting for seriøst nå kan det være du ender opp med å bli for passiv og så ende opp med å bli overkjørt av de som ikke tenker så mye på konsekvensene av sine egne handlinger. Går du med lettere skritt vil det også bli enklere å stå opp for deg selv.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Månen vandrer gjennom din sektor for frihet og etter noen dager med et ganske intenst fokus på dine egne mønster og vaner er det deilig å endelig kunne kjenne at følelsene og bekymringene er i ferd med å slippe og du er klar til å nyte livet. Dette er en fruktbar og kreativ dag og du bør definitivt unne deg selv noe fint. Har du følt deg sliten og ikke hatt tid til å pleie kropp og sjel, unn deg selv en massasje eller pynt deg. Det skal utrolig lite til før du vil føle deg på topp igjen og akkurat i dag skinner du om kapp med solen, så gå ut og nyt livet. Det er vel fortjent.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Der skiftet den kosmiske vinden retning og du er klar for å stige ut i verden igjen, litt helere, litt mer deg selv og definitivt klar til å forsyne deg. Solen danner et aspekt til din planet, Neptun, og noe er tilgitt og renset ut av systemet ditt. Kanskje du innser hva du ikke kan bruke mer tid på og dermed bli stolt og glad over at du tar valg som faktisk tjener deg og ingen andre. Den selvtillit som kommer av å ta gode valg kan ikke kjøpes eller fakes. Den må skapes. Og det er da du også kan vise utad at du er en kraft å regne med og at du står godt i eget liv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer