Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 2. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 2. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

En person som er umoden følelsesmessig eller har et slags psykisk sår som aldri gror kan både være en du er glad i, men også en hvor du må være tydelig med grensene dine. Er dette en romantisk partner kan det være krevende å forholde seg til, og du kan ende opp som en slags terapeut for din egen kjæreste, noe som tidvis er fint, men det kan føre til en ubalanse mellom dere to. Det kan også være at du selv sliter med et gammelt sår og det du nå oppdager er at det er dette som gjør at intimitet noen ganger blir vanskelig. Snakk om det som er sårbart.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Mens Månen suser gjennom din sektor for spiritualitet kan du se frem til en lørdag hvor du kan finne lindring og heling. De følelsene du nå slipper tak i renser hele kroppen og det gjør noe veldig fint med selvtilliten din. Det at du ikke lenger trenger å være ferdig med fortiden eller ikke må fikse noe ved din egen personlighet før du er god nok er det som gir deg en dyp følelse av verdi. Du er verdt noe uansett. Men har du holdt fast ved noe toksisk er det dette som river deg ned, og jo mer selvstendig du føler deg, dess mindre orker du av mennesker som ikke gir deg noe godt tilbake.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Enten du trenger råd fra en som har gått veien før deg eller du selv er i en posisjon at du kan hjelpe en som ikke helt klarer å organisere livet, så er det dette som fort kan bli dagens tema. Dine egne håp og ønsker for fremtiden kan plutselig bli en virkelighet om du nå tar fatt i detaljene som skal til for at du kan komme i gang. Har livet blitt rotete og kaotisk etter at din planet Merkur gikk inn i sin retrograde ferd vil dagens kosmiske juice gi deg motivasjon til å ta fatt i det som må gjøres. Ta en ting av gangen.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du har lett for å bli revet med av gamle minner og bare du lukter noe som du en gang hadde en sterk opplevelse knyttet til, kan du reise tilbake i tid. Mens både Merkur og Venus er i sin retrograde fase er det mye fra fortiden som åpner seg og kommer tilbake, og det kan by på noen utfordringer. Det er så lett å forherlige det som en gang var og suges tilbake til en tid hvor alt var vakkert. En eks-kjæreste kan ta kontakt igjen og du glemmer fort alt som var vanskelig når sjarmen skrur på, men stjernene har talt: Få hodet ut av fortiden. Det er noe bedre på vei.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Din mentale helse og indre balanse blir bedre når du får beveget kroppen. Løven er et ild-tegn og ilden lever i øyeblikket noe som kan fort gå utover helsen om du ikke passer på. Månen suser gjennom et dynamisk terreng og tempoet er høyt, så det er lurt å ta små pauser og ikke minst, kjenne etter at kroppen får det den trenger. Dagens kosmos krever at du holder balansen og får du tid til å trene eller strekt på kroppen vil du føle deg langt bedre rustet til å ta livet på strak arm. Har du mye du må få unna, jobb konsentrert. Ta en ting av gangen og gjør hver ting ferdig.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Du har seiret over noe som har vært veldig frustrerende og vanskelig og det er som om veien videre nå åpner seg helt opp. Når du er klar for noe og endelig har bestemt deg eller endelig føler det er din rett som menneske å gjøre livet på din måte, er det også lettere at det faktisk skjer, og da skjer det som regel nokså fort. Vær forberedt på at du nå må ta ting på sparket og da får du ikke luksusen av å kunne tenke gjennom absolutt alle tenkelig konsekvenser, eller om du vil eller ikke vil. Dagen krever handling over ord og det er du som tjener på det i siste instans. Gå for det!

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Lørdagen bringer med seg en gave. En person som er klok, varm og tolerant kan dukke opp og gjøre livet ditt mye enklere. Visdom er intelligens pluss erfaring og det er veldig lett å være åpen og trygg sammen med de som stråler ut ro og aksept. Det kan på annet vis være deg som finner en dyp ro i forhold til hva livet er for tiden og når du lander i senter av deg selv blir livet ufattelig mye enklere. En viktig samtale med en du er glad i kan kartlegge hva du eller andre faktisk trenger. Det er lettere å stå rolig og samlet når du ikke tar ting for personlig.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Når du vet at du har gjort det du kan og bør kan du egentlig bare lene deg tilbake og vente på at frøene skal bli til spirer og spirene skal bli til trær. Din jobb er å nære prosessen og jobbe jevnt og trutt mot de mål du har satt deg. Månen tråler gjennom din sektor for arbeid, rutiner og effektivitet, og dette er ikke en dag for å hvile på laurbærene selv om du parkerer noen bekymringer og på den måten unngår hastverk. Å lene seg tilbake betyr ikke å være passiv, det betyr å fortsette å gå uten å stresse. Gevinsten er positive resultat og de begynner du å se nå.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Månen suser gjennom ditt søstertegn Væren og det er ikke så lett å holde beina på jorden, men trenger du egentlig det? Denne dynamiske, festlige dagen kan fort bli kaotisk fordi det skjer så mye samtidig, men du er klar til dyst og mer enn gjennomsnittlig klar for livet. Din sektor for romantikk og lek er i fyr og flamme og en tur ut med gode venner eller et eventyr med din kjære kan være akkurat det du trenger. Du må ut og leve. Finne det som vekker interesse og som får deg til å tenke over livets mysterie og mange gleder. Ikke vent til i morgen, livet er i dag.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Man kan bli så blendet av egne begjær at det blir vanskelig å registrere hva andre egentlig trenger. Månen er i din sektor for hus og hjem og en situasjon i familien kan inspirere deg til å legge bort noe du tror er til andres beste og faktisk lytte med en nysgjerrig oppmerksomhet i forhold til det du ikke forstår helt. Det kan være ditt eget barn som ikke vil det du vil de skal gjøre eller din partner som ikke klarer å leve opp til forventningene du har. Det krever mot å lytte og det krever mot å legge bort egne begjær, men gevinsten er at kjærligheten kommer i retur.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Mens du minst forventer det kan den mest inspirerte ideen dukke opp. Dette er en kreativ og dynamisk dag hvor du har energien til å handle på de ideene som kommer. Står du fast i forhold til et prosjekt i hus og hjem eller kreativt i forbindelse med jobb, søk ut mer kunnskap. Når du først begynner å nøste opp i alle detaljene blir det plutselig gøy igjen å knekke koder og skape orden. Om romantikken tar opp stor plass i livet ditt og du oppdager at du kanskje ikke er så god på kommunikasjon som du trodde du var, finn nye måter å sette ord på følelsene.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er noen ting i livet som kan kjennes enormt urettferdig ut og det kan nesten kjennes litt smålig ut å innrømme at du også føler på disse tingene. Det er klart at når du opplever at andre får det du drømmer om selv kan det smake litt bittert i hjertet, særlig om du har gitt alt og gjort ditt beste. Det er vanskelig det med urettferdighet, fordi du må fortsette å kjempe for det du tror på og vil, selv om det ikke alltid går som forventet. Føler du at du gir mye, men får smuler tilbake, slutt å gi i den retningen. Spar heller godsakene til deg selv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer