Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 22. juli

Nysgjerrig på dagen? Se hva astrologen sier at den vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 22. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens kosmos strutter av potensiale. Det du har fått ryddet opp i de siste dagene, særlig på innsiden, har hatt en magisk effekt på viljestyrken din, og det kan igjen føre til at du er klar for å ta fatt i alle de praktiske detaljene. Det er i detaljene at magien skjer og det gir en utrolig god følelse å se at det kommer noe på plass som etter hvert også utgjør en helhet. Det er mulig det er nokså hektisk, men om du er effektiv får du plass til alt det du trenger å få gjort. Får du en sprø ide er det ikke sikkert den er så sprø. Vær åpen til sinns og lytt til hva livet nå forteller deg.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Noen ganger kan selv du droppe all fornuft og være impulsiv. Det sies om Tyren at de stor sett er kapable til å ta egne valg fordi de ikke lar seg så lett påvirke av andre, men det skjer, og akkurat nå er det en viss fare for at du ikke tenker deg om før du strider over veien, godt inspirert av en meget overbevisende person. Men din planet, Venus, står i et litt kinkig aspekt til Neptun for tiden, så føre-var prinsippet bør tas til etterretning. Det er aldri for sent å snu og det er absolutt lov å ombestemme seg. Så uansett hva du vurderer i dag, ta tiden til hjelp.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Hvis du kan unngå forandring så gjør du det gjerne. Ikke det at du motsetter deg forandring for enhver pris, men akkurat i dag er det det siste du trenger. Solen derimot, ser ikke ut til å bry seg om det. Den har gått i motsatt fortegn til Pluto og er klar for en skikkelig konfrontasjon med alt som ikke fungerer, og da særlig nære forhold. Det kan føre til at noen i familien begynner å irritere hverandre eller at du kjenner din egen partner trigger deg langt inn i margen. Men i dag verken gidder du eller har energi til å ta kampen. Men ikke ta dårlige valg om du kan unngå det.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Krepsen holder sin indre sirkel eksklusiv. Det skal noe til før du virkelig åpner deg opp, og når det skjer er du en venn for livet. Har du slitt med å finne gode venner og klarer ikke helt å stole på andre, kan det være dagens kosmos gir deg en skikkelig tydelig innsikt i hvorfor det har vært sånn. Og kanskje du må ta et vågalt skritt i forhold til en du har nær deg og faktisk åpne deg helt opp. Et godt vennskap kan også utvikle seg til noe mer og er det tilfelle er det en slags følelse av at det er nå eller aldri i luften. Hopp i det!

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Du er en romantiker av rang og akkurat nå står Solen i motsatt fortegn til Pluto, planeten for dype følelser og transformasjon. Det er mektige krefter som nå danser over den astrologiske himmelhvelvingen og det kan vekke opp din lidenskap til et nivå som gjør det helt umulig for deg å ikke føle det du føler. En person du er veldig glad i kan også uttrykke sin kjærlighet til deg, så nå gjelder det å holde tungen rett i munnen. Selvsagt skal du hengi deg til romantikken, men du må ikke sovne bak rattet mens du kjører gjennom himmelen.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

De astrologiske transittene er alltid relatert til hvor du er i livet ditt og om du føler ting fungerer eller ikke, og det er viktig å huske på når det smeller kraftig på den astrologiske himmelhvelvingen som det gjør akkurat i dag. Alt som har blitt ignorert, feid under teppet eller blitt utsatt må nå tas. Dette er dagen for den store renselsen. Men om livet er bra, kjærligheten fungerer og du er i en god flyt vil dagens kosmiske brøl styrke deg ytterligere. Du får nå anledningen til å bygge mentale og psykiske muskler som får deg til å forstå at du har enda større muligheter enn du har trodd.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Denne nydelige og litt sexy dagen kan fort smitte over på deg og din sinnstilstand. Det er en god følelse å føle seg ettertraktet, og den følelsen dukker opp når du i utgangspunktet er fornøyd med deg selv og ditt eget vesen. Føler du deg ikke sexy og juicy, gjør noe med det. Egenpleie og evne til å se dine egne gode kvaliteter er med på å gi deg denne indre kraften som er tiltrekningskraft. Det handler ikke om utseende, men om utstråling, og den som skjønner dette er i sannhet fri fra forfengelighet og usikkerhet. Kjenn din verdi.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Venus, kjærlighetens prinsipp, har nå gått inn i sin 40 dager lange retrograde ferd i din sektor for karriere og ambisjoner. Venus er på et oppdrag for å avsløre hvordan du forholder deg til deg selv, og blikket vendes innover mot dine egne forventninger og om de trenger en justering i forhold til virkeligheten og hva du kan få til akkurat nå, under de omstendighetene du må forholde deg til. Føler du på en skuffelse, enten ovenfor en person eller, mer filosofisk, i forhold til verden kan det være fordi du lengter etter det som er ekte.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Den som har viljestyrke kan også skape det utroligste. I dag spiller planetene på lag og det er nesten som om alt du rører ved blir til gull, nettopp fordi du vet akkurat hva du vil og du har de ressursene du trenger for å få det til. Dette er en litt magisk dag som kan kjennes enormt forløsende ut. Som Skytte trenger du å lære deg å ta den plassen som er din og akseptere at du stadig trenger vekst og ekspansjon. Nå svinger du tryllestaven og skaper en mulighet som i sin tur fører til indre vekst og inspirasjon.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

I møte med det som er rigid og fastlåst, møter livet på motstand. Det du er overbevist om kan noen ganger være det som hindrer deg i å skape det du trenger og innerst inne lengter etter. Dagens kosmos inviterer deg til å være fleksibel, smidig og finne en god flyt i det som kan virke som en litt kaotisk situasjon. Er du på ferie med familie kan det være noe så enkelt som en situasjon hvor du er overbevist om å gjøre noe sammen, men så motsetter de andre seg planen din. Små maktkamper kan avsløre hvor du trenger å bli mer smidig.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Jo mer modent et menneske er, dess lettere er det for vedkommende å akseptere seg selv akkurat slik de er. Din planet, Uranus, står i dag i et skarpt aspekt til Merkur, planeten for logikk, og sammen skrur de på den mentale kapasiteten til et nivå at du nå ser med en sylskarp klarhet noe du tidligere var i tvil om og som skapte en god del problemer for deg fordi du ble for passiv. Det er et eller annet som nå slipper tak og det er godt mulig at du kjenner på en helt ny frihet. Dette er en dag hvor gjennombruddet du har lengtet etter kan komme.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Behovet for balanse er det aller viktigste for deg nå, så det du har sluppet tak i fordi du ble så opptatt på andre fronter, bør du nå ta fatt i igjen. Det kan være noe så enkelt som å endelig prioritere dine sosiale behov eller ta deg tid til å pleie kropp og sjel. Har de økonomiske utgiftene gått over stokk og stein i det siste, kan det å sette opp et realistisk budsjett hjelpe deg til å finne en bedre balanse mellom det som kommer inn og det som går ut. Balanse er det punktet midt mellom alle ytterlighetene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer