Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 26. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 26. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det kan være din iherdige innsats endelig begynner å lønne seg. Noe er på bedringens vei og det kom ikke av seg selv. Det var noe du egenhendig har fått til uten å vente på at andre skulle steppe inn og hjelpe til. Har du slitt med helsen og energien har ikke vært på topp merker du nå at du er på vei oppover, så fortsett å gjøre det du gjør for det hjelper. Har det vært økonomiske utfordringer og du har måtte være streng med forbruket i det siste kan kontoen nå være i balanse igjen og du har fått tilbake kontrollen. Godt jobbet, dette fikk du til fordi du brukte ren viljestyrke.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Mens både din planet, Venus, og kommunikasjonplaneten Merkur er i sin retrograde fase er det viktig at du holder en knapp på din evne til å se på ditt indre liv og det som skjer rundt deg med et objektivt blikk. Om du i utgangspunktet har vanskelig for å kommunisere det som skjer på innsiden og særlig når det er nokså følsomme tema, så vil du nå oppdage akkurat hvor det skoen trykker og hvor følelsen av ensomhet blir født. Det å være ensom er ofte å være blokkert fra å klare å formidle viktige følelser. Få det ut. Ikke sitt alene med tankene dine. Delta og pust deg fri.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Merkur, Tvillingens prinsipp, går retrograd i din sektor for hus, hjem og trygghet og det er en fase på tre uker hvor du nå blir nødt til å være ydmyk i forhold til hva du faktisk trenger og fleksibel i møte med det livet nå byr på av diverse utfordringer. Du kan prise deg lykkelig om du ikke trenger å gå på jobb i dag og har tid til å nære dine egne behov, for det er akkurat det du trenger. Ikke noe ekstra arbeid, noe dilldall og problemer som ikke er dine eller folk som bare tar og aldri gir. Nå trenger du ekte næring og gode folk rundt deg. Det er duket for en ekte sabbath!

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Solen står i motsatt fortegn til Saturn, som for tiden befinner seg i din sektor for frihet og det er ikke utenkelig at du bestemmer deg for å legge visser regler og ideer om hvordan du bør eller ikke bør være på hylla og faktisk gjøre det du selv trenger og vil. Når du stiller kritiske spørsmål til etablerte og vedtatte sannheter, gjør du deg selv en tjeneste. Det er ikke et sunnhetstegn å være altfor konform. Saturn handler om indre autoritet og den som har den godt etablert vet selv hva som er det riktige å gjøre. Ingen trenger å fortelle deg det du allerede vet så inderlig godt.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Du tenker noen ganger som en sjakkspiller og tenker hva som kan være det mest strategiske å gjøre i en gitt situasjon, men akkurat nå ber planetene deg å spille med åpne kort fremfor å forsøke å spille et spill. Grunnen til det er at det siste du trenger er flere misforståelser eller mer drama fra andre og når du kutter gjennom på en skarp og tydelig måte er det ikke mulig å spekulere i hva du tenker eller føler. Det er der, ute i det åpne, klart og tydelig og helt umulig å diskutere. Fjern alt som heter tåkeprat og si det som det er.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er ikke lett å være tålmodig med det som allerede har tatt alt for lang tid, men det er altså det du blir nødt til å være. For det er hva det er, og det er lite du faktisk kan gjøre med det annet enn å smøre deg med solide dose tålmodighet og ha tillit til at det vil ordne seg til slutt. Det å leve livet ubetinget er en utmerket måte å overkomme irritasjon på. Det betyr at du godtar været som det er og vet hvor grensene for din innflytelse går. Gjør du ikke det, er resultatet at du styrer for mye med det du ikke kan gjøre og ender opp med å føle deg maktesløs. Så svaret er enkelt.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Selvtillit er ferskvare og ofte avhengig av ytre omstendigheter og tilbakemelding fra andre. Går livet greit, føler du deg også bra. Og motsatt. Skjer det kan det være at du tar livet litt for personlig og tenker at du må være på topp hele tiden. Det er omtrent umenneskelig og idag er det fare for at du tråkket rundt med litt for seriøse skritt. Må du levere eller prestere, husk å ha med deg en solid dose selvironi og ta et tilskudd av medfølelse og tålmodighet før du går ut av døren. Månen suser nemlig gjennom din sektor for indre trygghet og kan gjøre deg en smule overfølsom.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Dagens lille utfordring er å finne en indre ro og ikke la deg forstyrre av andres kaos. Eller av ditt eget. Indre og ytre stormer tar noen ganger mer energi enn de trenger nettopp fordi man innbiller seg at de er betydningsfulle. Men så er det bare storm i et vannglass. Solen går i motsatt fortegn til Saturn og bedyrer nødvendigheten av å være stoisk og rolig, ha gode grenser og stole på egen autoritet. Det er nå du trenger å ta ledelse og ikke la deg pille på nesen av de som er alt for kravstore og krevende. La folk rydde opp i sitt eget rot.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er godt mulig du gjerne vil ha i pose og i sekk, men du må ofre noe for å få resten av likningen til å gå opp. Som Skytte kan dette være utrolig vanskelig fordi du ønsker deg innerst inne ultimat frihet og det vil innebære at du ikke trenger å gi opp noe av det du vil her i livet. Men akkurat i dag sjekker virkeligheten innom på en måte som ikke er å ta feil av. Og det er i din beste interesse, selv om det ikke virker sånn der og da. Gjør det du må fremfor det du tror du vil. Det kan være du må faktisk tvinge deg til å gjøre det, men det er verdt det.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det holder ikke å ha langsiktige mål, du må ta fatt i alle de små detaljene også, og det er her fokuset ligger for øyeblikket. Har du fri skorter det ikke på prosjekter og kreative ting du har lyst, og også trenger, å få unna, men det er ikke alt som er like viktig. Din jobb nå er å finne ut av hvor du skal legge fokuset og hva som bare er støy og distraksjoner. Har du oversett viktige detaljer i planleggingen kan det bli tydelig at du trenger å være mer systematisk og hente inn all nødvendig informasjon før du setter handling bak ordene. Ikke begynn før du er klar.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Månen svinger innom din sektor for spiritualitet og retrett og blir der hele helgen, noe som kan legge et slør av usikkerhet over hele deg. Kjenner du på en gammel frykt spør deg selv om det ikke bare er noe dikter opp inne i ditt eget hode. Noen ganger kan fantasien ta overhånd på selv deg, kjære Vannmann, du som vanligvis er hyper-rasjonell og logisk. Dette er derfor ikke en god dag for definitive svar og store valg. Undersøk med et nysgjerrig blikk hva som kan være årsaken til at ditt ellers klare blikk har blitt tåkelagt. Hva er det du egentlig føler?

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det som virkelig gjør deg klok er at du evner å se livet fra et helt nøytralt perspektiv. Ett hvor dine personlige preferanser ikke blander seg inn i det du ser på. Du kan med andre ord sette pris på veldig mye selv om du nødvendigvis ikke liker det så godt personlig. Denne evnen til å være objektiv kommer godt med i dag. Solen står i motsatt fortegn til Saturn, og en litt følsom situasjon mellom deg og en annen krever at du holder et klart blikk og ikke lar deg forføre av gode unnskyldninger og forklaringer. Hold deg til saken og kun det. Alt annet er irrelevant.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer