<strong>DAGENS HOROSKOP:</strong> Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer

Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 27. juni

Logg inn og se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

Publisert

Daglig horoskop - hurra! Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Logg inn med aID og se hva astrologen sier om stjernetegnet ditt. Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 27. juni.

KKs Astrolog

  • Sol W. Jonassen (46).
  • Utdannet Evolusjonær Astrolog, Soulflow terapeut og meditasjonsinstruktør.
  • Har jobbet internasjonalt med å holde foredrag og undervise i 20 år.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Denne dagen egner seg best til å lene seg tilbake og la ting få utfolde seg organisk. Forsøker du å trumfe gjennom noe, kan det hende at du møter motstand. I så tilfelle, start med å gi slipp og stol på at det som skal skje, er det som skjer. Litt tillit til livet lønner seg alltid, selv om en viss uro bak i hjernestammen der kan få deg til å ville styre på og organisere ned til minste detalj. Bedre å flyte på bølgen enn å svømme mot strømmen. Ydmykhet inkluderer evne til å forstå egne begrensninger. Lytt til signalene.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

En følelse av at noe er over, ferdig jobba og bearbeidet sprer en vag glede i hele kroppen. Sommeren skal nytes og du er klar til det. Har du jobbet iherdig for å bli ferdig med et prosjekt eller med deg selv, kan du nå nyte frukten av det arbeidet. Klapp deg selv på skulderen og vær stolt av det du har gjort. Det krever innsats å vokse og den har du lagt inn. Det å jobbe seg ut av fortiden er krevende, og noe mange rett og slett hopper over, men du har nesen mot fremtiden og da er det en del av pakken. Nyt turen.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Ting som går på repeat er kjedelige, særlig for deg som er fan av variasjon og trives aller best når du kan veksle mellom forskjellige oppgaver. Føler du på en viss stagnasjon spør deg selv hvorfor det blir sånn. Kontrasten mellom det forutsigbare og det ukjente kan være en vanskelig balanseøkt, så noen dype behov for trygghet står ofte i veien for en mer eksperimentell livsstil. I dag kan en person dukke opp som du er sterkt knyttet til, og alt etter hva slags forhold det er byr det på en unik mulighet til forandring.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du har kanskje ett litt over gjennomsnittlig beskyttelses instinkt og en hemmelighet er alltid trygg hos deg. Med en brennende lojalitet passer du på de du elsker. I dag trigges din omsorg for en annen, og er det noen som virkelig trenger din hjelp er uten at noen trenger å be to ganger. Når det gjelder ditt personlige, pass på at du ikke bruker all energi på andre selv om det er hendig og gjør at du enkelt kan hoppe over arbeid du har satt deg fore skal bli gjort. Finn frem motivasjonen, brett opp ermene og kom i gang.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Initiativet ligger på dine skuldre. Vil du få noe gjort, er det best å brette ermene opp og gjøre det selv. Det å virkelig gi handler om å ikke forvente noe tilbake, og da kommer det så det monner. Du er født til å gi av deg selv enten det er støtte, kjærlighet, oppmerksomhet eller uttrykke dine talent. På en eller annen måte er du er for å skinne. Og det handler om å gi. Skuffelser inntreffer kun når du forventer en viss reaksjon tilbake. Kjærlighet er ikke et regnskap. Det er gi og gi. Men det må gå begge veier.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

En hektisk dag er ingen unnskyldning til å sette egne behov til side. Det er nettopp da du faktisk trenger å ta ekstra godt vare på deg selv, og en litt stressende ettermiddag kan gi utslag i slitne føtter og stramme skuldre. Det går an å be om å få og særlig om du har en i livet som elsker deg. Det å skjemme bort en Jomfru skal godt gjøres, til det er dere alt for selvstendige og bevisste, men tillat deg selv i det minste tanken om å hemningsløst ta i mot av den overflod du trenger. Mer er mer sies det. La det strømme.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det å vite når du skal trykke på gasspedalen og når du helst bør bruke bremsen varierer fra situasjon til situasjon. Det kan være at du presser deg selv for hardt, og blir ettermiddagen hektisk og komplisert, ta ett skritt tilbake og tenk igjen og atter en gang på dine egentlige behov. Det er ikke alt i livet som kan kontrolleres, og nå må du finne ut av hva du må gi slipp på og hva du skal holde fast ved. Mens Månen fremdeles går gjennom din sektor for retrett, tenk på hvilepulsen og helsen din. Ikke stress.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det ligger i deg at du hele tiden ønsker å bli bedre, oppleve mer, føle dypere og være mer tilstede i livet. Uten den form for intensitet kommer følelsen av stagnasjon krypende. Ingen liker å stå på stedet hvil, og noen forsinkelser kan gjøre at drømmen din blir satt på vent. Ingen svar er det samme som mindre trygghet. Du har satt deg noen mål og de vil du gjerne oppnå, men ting tar tid og akkurat nå kjennes det kanskje ut som om at alt står stille. Gjør det du kan med det du har. Små skritt er bedre enn ingen skritt.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er så mye du skulle hatt og kanskje også masse som mangler. Om du hadde hatt så mye penger at du slapp å tenke økonomi, hva ville du da gjort med livet ditt? Det er en kreativ tanke som kan gi innsikt i hva du faktisk lengter etter, og selv om det er en drøm, betyr det ikke at det er umulig å komme dit. Dagens planetariske juice kan gi den form for lengsel. Misnøye med det som er kan snike seg innover tankene, men ikke la deg lure. Negativitet er en dårlig vane. Vær takknemlig for det du har, og jobb mot drømmen.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Normalt sett er ikke du den som så lett blir forført av dine egen frykt eller håp, men nå kommer en aldri så liten bølge av tvil innover deg. Det kan være noe som ble sagt, eller faktisk det som ikke ble sagt. Det er noe som skurrer på tråden og det kan gjøre deg usikker. Kom derfor sporenstreks tilbake til jorden. Ikke heng fast i en samtale eller tillat bekymringene å ta overhånd. En realistisk stil kler deg bedre og gir styrke. Det store perspektivet forteller at det muligens ikke handler om deg. Folk er folk.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Inder harmoni kommer med å være så ærlig med deg selv du bare klarer. Den enkle handlingen av å stå opp for seg selv gir energi. Med en gang du unnviker eller unngår, taper du energi. Det er en helt merkbart forskjell. Selvverd er evnen til å kunne være lojal ovenfor seg selv. Da sendes et signal om at du er verdifull og at alt det du føler er av betydning. Det er i praksis å ta plass i eget liv. Siden det er så enkelt å tenke at pytt, pytt det er ikke så viktig og dermed la ting passere, forsøk å unngå ta den lette veien ut.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Med en gang du får renset opp i noe følelsesmessig gruff kommer energien tilbake. Om det er en i livet ditt du føler en voldsom tiltrekning til, forsøk å ikke stopp denne flyten. Det er en nydelig følelse å bli fylt opp av ren sensuell tiltrekning. Det sies at den delen på kroppen som tilhører Fiskenes tegn er føttene. Og hva er det med føttene som er så viktig for Fiskene? Jo, saken er at flyter du for mye rundt i fantasi og i tanker, kan du fort miste kraft. Med en gang du får føttene på jorden, kommer den tilbake.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer