Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 29. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 29. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det kan kjennes ut som om livets fest har tatt en brå slutt og barregningen er litt større enn det du så for deg. Materialismens fyllesyke kan man si. Det er sjeldent folk har lyst til å gå ned i levestandard og den komfortable tidsalderen er i ferd med å endre seg til noe mer krevende og mindre feststemt. Kanskje har du ikke råd til å gjøre det andre gjør eller du tror de gjør, men når du innser at det å kutte ut visse unødige utgifter faktisk gjør deg lykkeligere, er du på en god vei. Hvorfor bære så tungt om du ikke trenger?

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Dagens kosmos blåser i alle retninger samtidig og det kan gjøre deg litt mer enn normalt utålmodig. Du fungerer best når du er overbevist om at det du har satt deg fore er også noe du kan få til, men i dag gikk Merkur over i ditt søstertegn Jomfruen og det kan føre til at du blir pirkete med detaljene og superkritisk i forhold til egne prestasjoner. Gode ideer forsvinner bort i tvil om du blir for selvkritisk eller redd for hva andre skal synes om det du bidrar med. Ikke la småpirket ødelegge for din selvtillit.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det mentale krøllet som har surret rundt i topplokket de siste dagene kan nå være i ferd med å løse seg opp og bli til den klinkende klar innsikt. Selv om noe er logisk for deg, krever visse situasjoner at du legger bort den biten til fordel for en mer intuitiv tilnærming. Livet er surrealistisk, og folk kan oppføre seg irrasjonelt på et nivå som gjør det er vanskelig for deg å forstå fordi du ikke ville handlet på samme vis. Men det du ikke klarer å forstå rasjonelt vil intuisjonen din fortelle deg med klarhet. Den første innskytelsen er ofte den riktige.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er når du har mest å gjøre at det er ideelt å sylte inn tid til å gjøre ingenting. Du trenger å få ladet batteriene skal du møte ukene fremover på en god og solid måte. Dagens kosmiske bølge kan være litt hektisk og stresset, men det betyr ikke at du må kaste deg på den bølgen. Det finnes en annen vei og som Kreps er du tjent med å finne den. Innen psykologi kalles det for å individualisere; altså tenke selv og gå din egen vei, en som er organisk og harmonisk, og som gir deg rom for å roe helt ned og finne ro og hvile. Ta selvstendige valg.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Løven er hovedperson i det kosmiske drama for tiden og det som nå skjer i livet ditt er mest sannsynlig ikke småtteri. Akkurat nå seiler livet over i mer solfylt farvann og det du kanskje oppdager er at det er noe i deg som er ferdig bearbeidet og rett og slett er borte. Dette kan sette verdens største smil på fjeset ditt, for ingenting er mer salig og deilig enn å finne fred med det som en gang var og en dyp indre aksept for at det som skjedde kanskje både var leit og vanskelig, men nå er du ferdig, og du har lært noe viktig. Du er klar for veien videre!

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Merkur, Jomfruens planetariske prinsipp, har nå sust hjem i ditt tegn og det kan være lyset går på i full kraft. Noe som kan ha vært krevende og nesten umulig for deg å få fatt i, blir endelig klart som dagen. Månen seiler gjennom din sektor for hus og hjem og en situasjon i familien eller i et nært forhold kan avsløre hvor det er du holder fast ved et ideale om å være enten på den ene eller andre måten, og det gjør deg ikke verken lykkelig eller skaper sunnhet. Nå styrkes noe i deg så du får en mulighet til å si nei, takk, ellers takk fremfor å gjenta et gammelt mønster.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Mens din planet Venus danser tango med Neptun er det veldig lett å bli forført, fristet og falle pladask for noe som kan vise seg å være en slags fata morgana, så det kosmiske rådet er å utstyre deg med en solid dose logikk og ikke legge igjen fornuften hjemme. Mars seiler i tillegg gjennom din sektor for spiritualitet og vanner ut din egen vilje og evne til å si nei. En ting er å finne en god flyt som er trygg og skaper balanse, noe annet er å ta en uvettig sjanse som bare gir deg ekstra rot og kaos. Vær på forkant og vær ærlig med deg selv.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Merkur er ute av tåken og det er strake veien rett frem som nå gjelder. Selv om det er mange små detaljer som fremdeles må på plass, er du ved god mot og kjenner du har styrken du trenger for å komme i mål. Det du ikke vet nå, vil du finne ut av underveis. Selvtillit gir både karisma og mot, og nå er den kosmiske juicen full av muligheter. Selv om Solen danner et aspekt til Saturn som oppfordrer til fleksibilitet og fornuft, kan det bare ha en positiv effekt på deg akkurat nå. Når du vet hva du har å forholde deg til er det også tydelig hva du må gjøre.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Noen dager er det lett å stole på seg selv og lytte på intuisjonen, andre dager er det praktisk talt umulig, og akkurat nå er det som om noe forstyrrer for denne klare, indre dialogen og som gjør det vanskelig å virkelig stole på om det du plukker opp er noe som er sant eller bare noe du finner på. Det kan være Månens ferd gjennom tegnet ditt påvirker deg så sterkt at følelsene virrer fra den ene ytterlighet til den andre, og det i raskt tempo. Så må du bestemme deg for noe eller trekke en konklusjon, vent til dette hastverket har landet og du ikke er så rask på labben som det du er nå.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Denne helgen står under mottoet: «Balanse er ditt ansvar og balanse må du skape helt bevisst. Skritt for skritt.» Livets mosaikk krever sitt. Du kan ikke bare droppe ut av en essensiell bit av deg selv og forvente at du skal bli lykkelig. Mangler det noe er det fordi du ikke har tatt den delen av deg selv på alvor, så alt du har utsatt til en gang når ikke andre maser på deg eller du har bedre tid, bør du faktisk ta fatt i nå. Lykke kommer fra en indre harmoni, harmoni kommer fra å skape balanse. Enkelt og greit. Du må bare våge å være hele deg.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Du er absolutt i stand til å bruke hodet ditt og har lett for å tilegne deg den kunnskapen du trenger for øyeblikket. Merkur har sneket seg over i din sektor for psykologi og det gjør blikket ditt skarpt og presist. Du vet med andre ord akkurat hva som er den korrekte responsen i forhold til omgivelsene dine, noe som gjør at du sitter med en sterk hånd om du står ovenfor en litt opphetet situasjon enten på jobb eller på privaten. Velg heller en vei du vet fungerer enn å forsøke noe nytt akkurat nå. Det er en tid for alt og akkurat nå passer det bedre å ta en trygg rute du kjenner fra før.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Om du har vært slurvete med dine egne prioriteringer og alt for generøs med andre, er det til slutt du som sitter igjen med regningen. Det du gjør, gjør du best om du gjør det av de riktige grunnene og ikke fordi du strever etter et visst utfall som gjør at du inngår kompromisser med dine egne verdier og går ned på kravene. Ønsker du å bli fri fra sjalusi eller frykt for å ikke være god nok, vend blikket mot din egen utvikling fremfor å fokusere på andre og det de trenger. Når du utvikler deg selv, øker du samtidig din egenverdi. Det er gull verdt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer