Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 5. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 5. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen seiler gjennom tegnet ditt og det skaper en dynamisk fremdrift i forhold til visse økonomiske eller praktiske anliggende som opptar deg. Du får ekstra drahjelp fra kosmos til å holde fokuset der du trenger at det skal være, og Merkur sin passasje gjennom din sektor for rutiner, jobb og helse gjør at du ikke har noe imot å bite i det sure eplet og få gjort det du må gjøre. Holder du på med å pusse opp hjemme eller har andre store prosjekter på gang kan du virkelig få unna en bolk av arbeid i dag. Ikke hold tilbake og hold troen oppe.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen seiler gjennom din sektor for retrett og spiritualitet og der kan den vekke opp en irrasjonell frykt eller en overaktiv fantasi som du ikke trenger å tilføre mer energi, men det er skikkelig fristende å nøre opp under den flammen. Det er ikke utenkelig at du er ekstra følsom og var for andre og da er det lett å lese mening inn i det som egentlig bare er en detalj som ikke har noe med deg å gjøre i det hele tatt. På annet vis kan det være motivasjonen din til å få gjort deg ferdig med et prosjekt halter. Gi deg selv en pause, men ikke gi opp.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det er ikke alltid like lett å se at det finnes andre alternativ. Hodet kjører seg ofte fast i en rutine og behovet etter trygghet avgjør ofte hvor mye du tillater deg selv å vokse. Det kan noen ganger oversettes til at du blir i en situasjon du egentlig kunne frigjort deg fra og akkurat i dag kan det være vanskelig å se akkurat hvor du skal begynne å ta fatt. Jupiter, planeten for ekspansjon og vekst, er i din sektor for spiritualitet og det du kan spørre deg selv om er om du har nok tillit til livet eller om du mister troen på det du holder på med for fort? Gi livet og deg en sjanse.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du kan kanskje beskyldes for å være en smule sentimental, men du bare elsker alt som heter fortiden, historiske drama og det som en gang var. Krepsen vet at det som gjør inntrykk fester seg og derfor passer du også godt på deg selv så du ikke sitter igjen med en hel haug minner som ikke er kjekke å drasse på. Dagens kosmiske bølge er av den sukkersøte sorten. Det kan være du reiser tilbake i tid fordi du lukter noe som minner deg om en du elsker eller du spiser yndlingsmaten din fra du var liten. Det kan minne deg om den du egentlig er og alltid har vært.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Du trenger ikke gjøre alt selv. Som Løve kan stoltheten din noen ganger få deg til å skygge banen når du selv går gjennom en vanskelig periode. Du stiller gladelig opp for andre, men det er ofte vanskelig å selv be om hjelp. Løven er et tegn som liker å lede og som elsker seg selv mest når de føler seg sterke, men det sier seg selv at det er helt umulig å få til i lengden. Du er et menneske som alle andre og akkurat nå kan det lønne seg å hente inn ekspertise du selv ikke innehar. En person som vet hva vekst er for noe er der for deg. Du må bare strekke ut hånden.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er lett å si at du ikke må løpe så fort, men det er ikke så lett å få det til. Mens handlingsplaneten Mars suser gjennom tegnet ditt, har den fyr i baken og ikke tid til det den har gjort. Dette hastverket kan få de rundt deg til å føle du ikke ser det de går gjennom og tar du deg selv i å være utålmodig og avbryter andre før de har forklart seg ferdig, er det kanskje på tide å bruke litt vilje og roe kraftig ned. Det er når du løper fort at små ulykker og uhell skjer og det er bedre å være på forkant enn etterpåklok. Pust med magen, kjære Jomfru, det brenner ikke.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen suser gjennom din sektor for samarbeid og du kan ha høye forventninger til hvordan andre burde stille opp for enten for deg eller for andre. Det trenger ikke nødvendigvis være samsvar mellom forventninger og virkelighet og er det ikke det, er det fare for at du blir skuffet akkurat nå. En god venn som har lovet noe eller en partner som ikke ser livet gjennom samme filter som det du gjør kan få deg til å innse at folk tenker ikke alltid slik du gjør eller har de samme idealene som det du har. Korriger dine idealer og aksepter at sånn er det noen ganger.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Mens Jupiter, planeten for vekst og ekspansjon, men også for overdrivelser, er i din sektor for forhold kan det være vanskelig å finne den korrekte balansen mellom deg og andre. Akkurat i dag bør du være oppmerksom på om ikke du har enten gitt for mye av deg selv eller brukt alt for mye tid og krefter på noe og så har det gått utover andre, og viktige, ting i livet ditt. Det hele kan du nøste tilbake til dine egne ambisjoner og hva du har lyst til å få til med den tiden du har tilgjengelig. Når du planlegger, planlegg hva du realistisk kan få til og ikke hva idealene tilsier.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du er ikke av den mest sentimentale sorten, men også du kan bli stående fast med en fot i fortiden og en på full fart fremover. Dagens kosmiske bølge bringer med seg noen gamle minner og erfaringer du fikk med deg på veien. Det er ikke sikkert det er så innmari feil det, særlig om du har mistet litt kontakt med ditt indre barn og glemt ut den personen du en gang var, før alt det andre skjedde. Noen ganger må man bakover for å komme fremover og selv om det kan være en heftig opplevelse, så kommer det nå en viktig bit på plass. En bit av deg selv du hadde glemt ut.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen har inntatt din sektor for indre trygghet og egne behov og du får atter en gang en mulighet til å utvikle en enda klarere bevissthet om hva det er du faktisk trenger. En situasjon du egentlig hadde ønsket var noe helt annet enn det den er kan bidra til at du oppdager at du kan ha en tendens til å tro du tåler mer enn du faktisk tåler. Har du godtatt noe over lengre tid er det ikke mulig å holde tilbake misnøye i all uendelighet. Det serveres en sterk kopp med virkelighetskaffe og den kan våkne deg opp til en erkjennelse av hva du lengter etter.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er deilig å være alene så lenge man ikke føler det er ufrivillig eller beror på avvisning. Som outsider kan du noen ganger falle for fristelsen av å tenke det er deg som er så innmari annerledes at du ikke finner de som skjønner deg, og dagens kosmos gir deg litt å tenke på i så måte. Venus er retrograd i din sektor for forhold og det vil gi deg en unik mulighet til å gå gjennom hva du syns er verdifullt i livet. Kanskje du oppdager at du har forandret deg såpass mye at kartet ikke lenger passer terrenget. Uten tid alene vil man aldri oppdage hvem man egentlig er.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Enda en dag som handler om kjærlighet og denne gangen må du ta mot til deg og snakke rett fra leveren. Det at du ikke blir såret er kanskje noe andre tror fordi du er så flink på å underspille dine egne reaksjoner og behov. Det kan kjennes ut som det beste å gjøre der og da, men i det lange løpet ligger disse følelsene dypt lagret på innsiden og til slutt blir de som en slags gift som du må leve med og i. Og det har du egentlig ikke råd til. Dagens kosmos ber deg om å snakke fritt. Ikke tenk for mye og bruk presise ord. De ordene du sa da du øvde deg i speilet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer