Horoskop:

Dagens horoskop: lørdag 9. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for lørdag 9. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det kan være høstluften eller det våte regnet som gjør deg melankolsk og litt tungstemt. Eller det kan være du er lei av at ting skal være så krevende og vanskelig hele tiden og du er sliten. Hva enn det er så må du bruke ren viljestyrke for å få denne dagen til å fungere, men det fine er at du vil få umiddelbare resultat for den innsatsen og det vil igjen ha en magisk effekt på humøret ditt. Tenk at det er du som er naturkreftene som setter alt annet i sving. Bruk tiden Mars går i motsatt fortegn til Væren til å bryte gjennom noen blokkeringer i psyken.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Om du har brukt sommeren til å styrke ditt forhold til deg selv og kjenner selvfølelsen nå virkelig er på vei opp vil du oppdage at du ikke viker unna der du før brukte å legge deg selv bort. En krevende situasjon kan inspirere deg til å stå på din sak uansett hvor mange triks og sublime virkemidler du møter. Månen suser gjennom din sektor for kommunikasjon og selv om det er store følelser i luften står du trygt plantet i føttene dine. Jobb med å stå enda stødigere i deg selv og lytt til det du egentlig føler.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Solen står i et positivt aspekt til Jupiter, planeten for ekspansjon og vekst, og den er for øyeblikket i din sektor for spiritualitet. Dette kan gi en frisk dose tillit til at ting vil gå seg til og at du kan kun gjøre det ditt ytterste og resten må du gi deg hen til. Dette med ubetinget hengivelse til livet er en fin øvelse. Det kan hjelpe deg til å slippe tak i kontroll og få deg til å se at du er mer enn god nok slik du er. Noen ganger regner det, andre ganger skinner solen og du kan ikke gjøre noe med det. Det koster å pushe sin egen agenda, men nå dropper du alt det der og finner din flyt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er ikke til å feie under teppet at den kosmiske himmelhvelvingen er preget av en smule kaos fordi det er så mange planeter som går i sin retrograde fase. Det betyr at fortiden kommer tilbake og noe som ble sagt og gjort for en tid tilbake blir du nødt til å ta fatt i nå. Er du i et forhold og dere har slitt med å kommunisere godt med hverandre, kan dette toppe seg nå. Men du får samtidig en mulighet til å dyrke frem en mer selvstendig holdning og bruke tiden til å huske hvem du er utenfor forholdet. Nyt det å ha litt tid fra hverandre. Det skjer mye fint der.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Du får mer igjen av å være myk i kantene enn å forsøke å snakke andre til fornuft. Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet og det skjer noe som rører deg dypt. Enten du finner på å donere penger til en god sak eller du spanderer en venn i nød på middag og vin, så vil din empatiske side komme godt frem nå. Du er mer følsom enn andre klarer å fange opp og det er din uendelige kjærlighet som også gjør at folk trekkes til deg som møll mot lys. Og det gir en deilig følelse å være nyttig for andre. Det du gir er det du også får tilbake.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Du er forsiktig i forhold til å forplikte deg til noe mer takket være det du allerede har på deg, men akkurat i dag bør du kanskje legge bort noen av de ambisjonene og heller se etter en mulighet til å ta deg helt fri. Har du sagt ja til noe tidligere i uken kan det være du nå angrer deg, men det er lov til å trekke seg ut. Du er fri til å gjøre det som passer deg. Når du skjønner dette viktige prinsippet vet du at det er trygt å forsøke nye ting. Er du singel kan dette bli enda viktigere. Du har ikke lovet noe og da kan du også trekke deg tilbake om det ikke er det du søker.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er ikke lett å slippe kontrollen og det er ikke lett å gi slipp på fortiden. Noe gnager i din underbevissthet og det gjør at du holder igjen der du burde gi slipp. Spør deg selv hva som skal til for at du skal klare å løsne grepet. Ligger det noen følelser i bunn du ikke har anerkjent og trenger du mer tid til å bearbeide noe vanskelig som skjedde? Lengter du fremdeles etter en person som egentlig ikke var så veldig bra for deg og er dette en lengsel som er fundamentert i en illusjon om hva du tror du trenger? Det er viktige spørsmål som kan hjelpe deg videre.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Du er tilbake på et godt spor og lørdagen fordrer til å droppe noen hemninger, ta en sjanse og trå ut i ukjent farvann. En sosial begivenhet kan by på en mulighet til å møte nye mennesker, oppdage nye sider av livet og skape forbindelser som kan ha en positiv effekt på livet ditt. Har du lenge planlagt et kreativt prosjekt, men endt opp med å utsette og utsette det hver gang du faktisk har tid, bør du ta deg selv i nakken og hoppe i det. Du vet ikke før du har forsøkt. Gjelder det et intimt forhold må du også utvise mot og snakke om det som er ukomfortabelt. Det vil lønne seg.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Fornuften sier en ting, hjertet ditt sier noe helt annet og er du redd for å bli såret eller å ta feil kan det være du stenger bort det som kommer fra hjerte. Det er alltid en risiko å ta i livet, særlig når man våger å vise sårbarhet eller trår ut av en komfortsone, men om du benekter noe som er sant har det konsekvenser i forhold til indre balanse. Det som undertrykkes har en tendens til å sive ut i sprekkene og skape bitterhet, sinne eller stress. Vær derfor modig og vågal i dag, og særlig om du møter på en person som virkelig trykker på knappene dine. Si det som det er.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Mars er for øyeblikket i din sektor for frihet og reiser, og lengselen etter å gjøre nye ting eller legge planer for en kommende drømmeferie er akkurat det du bør gjøre nå. Planlegging er nøkkelen til enhver suksess og mens Merkur er i sin retrograde fase i din sektor for psykologi og styrke kan din innstilling til hva du kan og ikke kan få til være i endring. Der du før sa nei, sier du nå ja og det i seg selv åpner opp nye potensial. Uten å drømme stort og våge enda mer blir det sjeldent eventyr. Undersøk mulighetene du faktisk har.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det kan være på grunn av at Venus endelig er ute av sin retrograde fase i din sektor for forhold og andre mennesker at du føler deg så fri og beskyttet. Du strutter av en selvtillit som er smittsom og den tilbakemeldingen du får fra andre er med på å ytterligere styrke din følelse av verdi. Når du vet hva du har å bidra med og kjenner deg selv godt er det også lett å komme ut av alt som heter maskerader og spill. Bruk dagens sterke bølge til å skape noe du ikke tidligere turte. Det å si ja til livet er å unne seg en drøm.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Månen seiler gjennom din sektor for kreativitet og denne sektoren handler mye om hvor betydningsfull du faktisk føler deg. Nå kan det være du endelig innser hvor viktig du er, i hvert fall for deg selv, og anerkjenner at det betyr uendelig mye at du faktisk har det bra. Får du ikke respekt, ikke forsøk å få det heller. La de som holder tilbake sin kjærlighet og støtte få lov til å gjøre det. Det går ikke an å overtale folk til å se deg som du er. Enten gjør de det eller så gjør de det ikke. Du er definitivt klar til å ta deg selv på alvor. Og da vil andre gjøre det og.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer