DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer

Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 1. juni

Logg inn og se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

Publisert

Daglig horoskop - hurra! Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Logg inn med aID og se hva astrologen sier om stjernetegnet ditt. Nedenfor finner du horoskopet for mandag 1. juni:

KKs Astrolog

  • Sol W. Jonassen (46).
  • Utdannet Evolusjonær Astrolog, Soulflow terapeut og meditasjonsinstruktør.
  • Har jobbet internasjonalt med å holde foredrag og undervise i 20 år.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Selv om det går litt fort i svingene og det indre liv er særdeles aktivt klarer du forhåpentligvis å skape små pauser her og der hvor du kan bare sitte og stirre ut i luften og ta deg en pust i bakken. Det er i de små pausene at du klarer å finne mer energi til å ta fatt i de oppgavene du har foran deg. Kjenner du at tanker og følelser trekker deg innover og alt blir rundt oppleves som mas, må du aktivt jobbe med saken. I det øyeblikk du gir slipp på å finne et svar, kommer svaret. Det er ekte magi.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er ingen god følelse å oppleve å bli revet mellom to ytterligheter. Enten gjør du for mye av det ene eller så blir det for mye av det andre. Balanse er dagens nøkkelord og dukker det opp savn eller følelsen at noe mangler er det en god anledning til å tenke deg om hva det er du enten nekter deg selv eller du ikke får. Du er et helt menneske og det er din fødselsrett å få være akkurat slik du er. Men kanskje opplever du at visse sider er lett å leve ut, mens andre sider av deg selv blir med drømmen. Vær hele deg.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

For deg er helse å klare å fokusere noen minutter på kun deg selv. Temaet denne uken er i høyeste grad det å forstå hvordan andre mennesker påvirker deg på godt og vondt. Er du i en krevende situasjon med et forhold, kan det gå utover din evne til å holde deg i balanse. Det kan være så enkelt som å si ja til alt for mye for så å ende opp med en timeplan som ikke går opp. Si nei selv om det trigger dårlig samvittighet. Det kan være skummelt å føle at du går glipp av noe, men du trenger hvile!

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du trekkes stadig innover i deg selv og vil helst holde livet så enkelt som mulig. Faren er at du hopper over noen ubehageligheter du burde tatt fatt i. Undersøk om det ligger noe følelsesmessig i deg som gjør at du ser vekk der du bør se rett på. Der hvor det eksisterer trygghet og klarhet er det ikke vanskelig å være helt tydelig og ærlig. Med en gang du blir litt usikker, stopper det naturlige opp og kontroll erstatter flyt. Et forhold av betydning krever din oppmerksomhet. Vær direkte og snakk fra hjertet, ikke fra frykten.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Skepsis er sunt, men for mye av det er totalt manglende tillit og kan føre til at du trekker deg unna der du burde deltatt. Enten det er selvtilliten som svikter eller du ikke helt klarer å se din egen verdi, undersøk nå hva det er som gjør at du ikke helt klarer å stole på et annet menneske eller i verste fall, på deg selv. Dette er en uke som handler om forhold og etablere på nytt gode relasjoner i mange forskjellige utgaver. Dårlige vaner og destruktiv oppførsel kommer under lupen. Nå får du se på ditt eget speilbilde.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Med kommunikasjonsplaneten Merkur i din sektor for overblikk, ser du med falkeblikk helheten. Da forstår du enkelt at når du selv har holdt noe skjult skaper det manglende tillit, og omvendt. Med et ærlig blikk evner du nå å se alle de små sammenhenger som gjør at A fører til B osv. Alt har en årsak og en virkning, og der hvor intensjonen er ren, blir resultatet trygt. Det krever vilje å holde tungen rett i munnen hva angår sosiale sammenhenger og tillit hviler på ærlighet, ærlighet på trygghet.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Den mytologiske historien om gudinnen Vesta er en fortelling om det å klare å rense egen energi, skape hellige rom i hverdagen og behandle kroppen som et tempel. For oldtidens mennesker var det henne man tilba om hus og hjem trengte beskyttelse fra de krefter som kunne true tryggheten. Det er en fin arketype for deg å tenke på akkurat nå. Evner du å tenke selvisk på livet ditt og passe på din egen energi i form av gode grenser og bevissthet om manipulasjon, vil du være den som passer på din egen balanse.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er opplagt at livet går litt opp og ned og noen dager gjør en mer månesyk enn andre. Nå traver Månen gjennom din sektor for det indre liv, og igjen kommer et dilemma opp og krever din oppmerksomhet. Valg er ofte umulig, og særlig om det er mange hensyn å ta. Du kan frykte det å skuffe andre, særlig fordi du vet hvor elendig det føles selv. Ikke ta på deg andres sorg og sørg for at du rydder opp i ansvar som ikke er ditt. Voksne folk har ansvar for seg selv, og du tar ansvar for deg. Hjertet vet.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Kommunikasjon, kommunikasjon og atter kommunikasjon. Det kan kjennes ut som om dette temaet aldri tar slutt. Slik kan det kjennes ut. Det blåser en vind rundt Skyttene som handler om forhold, hvordan andre oppfatter deg og hvordan du oppfatter de. Vi kan alle lære av hverandre, vær derfor oppvakt og få med deg viktige hint og beskjeder fra omgivelsene. Trekker du deg litt tilbake får du tid til å rydde opp innvending. En berikelse kan komme i form av en klok person som gir deg noe å tygge på.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det finnes noen krefter inne i de fleste som rett og slett er selvdestruktive. Steinbukkene kan ha en tendens til å være for strenge med seg selv, og er du en av de så får du nå en anledning til å møte deg selv med empati og forståelse, ikke kulde og kritikk. Det er du som kan snu den trenden, og går du i loop oppe i hodet ditt som følge av en hendelse, har du nøkkelen i dine hender. Du er klar for det neste nivå og trenger å forstå betydningen av å ha en egen vilje. Bruk den og gå forbi frykten. Du er god nok.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Mens Månen går gjennom romantiske Vekten i din sektor for drømmer kan den vekke en dyp lengsel i deg. Lengter du etter den ene som virkelig speiler både dine verdier og matcher din personlighet? Eller trenger et forhold du er i litt etterlengtet romantikk? Uansett hvor du er i livet, er dette en dag hvor du bør feire kjærligheten og også akseptere at de nærmeste forhold du både er i og har hatt også har vært krevende. Paradokset er at når du gir virkelig slipp vil det du trenger komme til deg. Ha troen.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Sannhet er sunnhet sies det. I en prosess hvor økt vitalitet og funksjonalitet er målet, står da ærlighet på toppen av listen. Uten å virkelig kunne kjenne etter hva kroppen vil og trenger, er det helt umulig å vite når du skal stoppe opp og hvile. Er du typen som enten ligger på sofaen hele kvelden i ren utmattelse eller som tror det å trene skikkelig hardt alltid gir energi, må du kanskje finne moderasjon. Litt av alt er ofte det beste. I yoga lærer man å lytte til kroppen. Det krever mot og vilje til å gå egne veier.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer