Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 11. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 11. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er mye å holde orden på og mye å tenke på, og det kan oppstå en logistisk eller praktisk knute som du må fikse eller rydde opp i, og dette er dagen til å gjøre det du kan. Ikke sitt med hendene i fanget. Livet krever våkenhet og dette er en sånn mandag opphøyd i annen. Dobbel mandagsfølelse med andre ord, og selv om du har lyst til å legge deg under dyna og se en episode til av favorittserien din bør du legge bort den lysten og bestemme deg for å la det gå sport i få organisert og rigget denne dagen til sitt fulle potensiale. Du kan få mye gjort nå.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det kan brygge opp til en følelsesmessig storm enten det er de rundt deg som finner på å lage ti høns av en fjær eller det er du som syns det er litt over gjennomsnittlig krevende å stå i livet akkurat nå. Det er så lett å lage drama ut av småting, men noe som er spennende er å se hvorfor det blir sånn. Er det mangel på tillit som gjør at ting blåses opp til slike dimensjoner eller er det begjær etter å ha et enklere liv som gjør at selv en liten stein i skoen blir til et blylodd rundt ankelen? Når du ser årsaken, finner du også styrke til å stå an av. Ikke la deg blåse av banen.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Mens Månen fyker gjennom din sektor for logistikk kan det blåse friskt rundt deg. Noe du hadde glemt ut eller småting som må løses kan fort få det til å gå ei kule varmt, men holder du fast ved din indre ro og minner deg selv om at det meste løser seg når man først tar fatt i det, så vil du ha begge beina godt plantet i bakken selv om det går fort i svingene. Det kan være uhorvelig fristende å feie visse ting under teppet mest fordi du ønsker å unngå drama, men graver du frem motet ditt nå kan du få en langt bedre selvfølelse fordi du tar utfordringene der og da.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det sies at benektelse er første stadiet i healing. Man kan være helt bevisst og opplyst rundt visse sider av seg selv og livet, mens andre aspekter fremdeles lever i benektelse. Mens Merkur går gjennom sin retrograde fase er det nettopp det som er ubevisst som er i ferd med å bli synlig for deg. Kanskje du ikke lenger føler du trenger å holde fast ved benektelse og du er klar til å ta ansvar for noe som det var lett å skylde på andre. Fordelen med å bryte fri fra slike mønstre er at du selv føler du har mer kontroll på livet ditt. Det er lov å ta feil og det er å lov å endre mening.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Månen seiler inn i ditt tegn og brer over deg en herlig følelse av at noe endelig har kommet på plass. Det kan være en dyp følelse av harmoni i familien eller at du har kommet på plass i deg selv. Venus sin retrograde ferd gjennom tegnet ditt i sommer kan ha snudd opp-ned på din virkelighet, men nå er det noe som er i ferd med å lande etter alt som har skjedd. Kanskje du er litt mer klar over hva det er du trenger og vil fremover og det blir møtt med støtte, noe som er viktig for deg. Har det vært lite av det merker du hvor godt det smaker når du får det.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Månen lander i din sektor for spiritualitet og møter der Venus, planeten for balanse og harmoni. Sammen kan de fort vekke opp et intenst behov etter fred og ro. Du trives best når livet er enkelt og du ikke har for mye kaos og uorden med deg. Og akkurat nå kan det være noe som både er komplisert og vanskelig som du må finne ut av og da blir det i hvert fall masete om andre trenger oppmerksomhet fra deg. Så selv om det er mandag har du lov til å strekke helgefølelsen ut litt lenger og gjøre dagen så enkel som mulig så du får tid til å tenke i fred og ro.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Dagens kosmos krever tillit fra din side. Månen suser gjennom et litt dramatisk terreng og du kan fort ta innover deg alt det andre føler og tenker uten å være klar over at det er det som skjer. Det eneste du merker er at du blir stresset. Og det trenger du ikke å bli om du mobiliserer vilje til å stå stødig. For at det skal skje må du sortere ut hva som er helt dårlig samvittighet og aller helst rydde bort frykten for å skuffe andre. Du er følsom for andres forventninger, men har din planet Venus gjort jobben i det siste vil du merke at du ikke kan ta ansvar for hva andre vil.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

«Sanne venner er aldri fra hverandre. Kanskje i avstand, men aldri i hjertet.» Slik går et gammel sitat om vennskap og det er de få edelsteinene av mennesker du alltid kommer tilbake til som er livets juice akkurat for øyeblikket. Selv om dere ikke har snakket sammen på det som kan virke som hundre år, så er det akkurat som om dere er tilbake på den samme, gode bølgen med en gang. Har du er skikkelig god venn så er du sterkere når livet butter imot. En person nær deg fortjener i dag ekstra oppmerksomhet og en gullmedalje for å være en så god venn.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Denne mandagen oppfører seg mer som en lørdag. I hvert fall inne i deg. Livets fest kjenner ingen ukedager heldigvis og der er du friere i ånden enn de fleste rutineryttere. Du vet når du skal bryte fri og gjøre noe utenom det vanlige. Og skulle det være sånn at du er litt for tynget av ansvar for tiden, bør du faktisk se om du ikke kan sette bort noe av det og leve litt. Månen seiler gjennom din sektor for frihet og passerer Venus på veien, og det er noe i deg som bare har lyst til å sprette opp og kaste alt som heter alvor ut av vinduet. Når du er fri, blir livet litt ekstra vakkert.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Du er der når det trengs. Når alle andre smelter, står du stødig som et fjell og vet når du kan ta ut dine egne følelser og når du bør holde tilbake. Dette har kanskje vært en prosess for deg å finne ut av og har du lenge tenkt at det å undertrykke egne følelser er veien til å mestre følelsene, så har du sikkert også skjønt at det gjør vondt verre. Akkurat nå får du en mulighet til å finne en bedre balanse innad i deg selv når det gjelder det du selv føler og trenger, men dagens kosmos fordrer til disiplin. Vent til du er et trygt sted før du åpner deg opp.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Månen seiler gjennom ditt motsatte fortegn, Løven og bringer med seg en frisk bris av selvtillit, glede og initiativ. Det kan være du får god tilbakemelding fra andre og det har en magisk effekt på humøret ditt når du ser at du betyr noe i en større sammenheng. Tilhørighet er ikke alltid så lett for Vannmannen, mest fordi det er tegnet som tenker annerledes og kan føle på utenforskap i den forstand, men når du oppdager at ditt bidrag er nyttig og du kan gjøre en forskjell, så forsvinner den følelsen av å være usynlig. Det er din dag til å skinne høylytt. Gå ut og vis hvem du er.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du er skrudd sammen slik at du kan alltid lære noe nytt. Akkurat nå er nysgjerrigheten din skrudd opp til neste nivå og du ser muligheter der andre bare ser utfordringer. Men for deg er det alltid en vei. Og du ser den og. Selv om du noen ganger tenker helt utenfor boksen og andre ikke skjønner valgene du tar. Det gjør ikke så mye og mens Merkur er retrograd i ditt motsatte fortegn, Jomfruen, lærer du enda mer om det å ta selvstendige og kloke valg. Og det å stole hundre prosent på din indre guide. Dette er dagen for å utvide horisonten. Lytt og lær!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer