Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 12. februar

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 12. februar.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Du blir nødt til å improvisere skal du få livet til å fungere best mulig akkurat nå. En plan du har kan fort bli utfordret av ting som skjer og som er totalt forbi din kontroll, så her må du tenke utenfor boksen, og dess mer fri du klarer å være, desto flere kreative innfallsvinkler vil ramle ned i hodet på deg. Som Vær har du tilgang til en sterk og tydelig intuisjon og jobben din er å klare å finne motet til å handle på den. Det er utenfor komfortsonen at ekte vekst skjer og da må du tillate deg å bryte ut av normen.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Uken begynner på intenst vis astrologisk sett. Det er noe i luften som kan bidra til å skape kaos, og med det stresset som følger kan du ende opp med å spørre deg selv hvorfor i all verden du sa ja til noe eller hva som er årsaken til at du stadig vekk ender opp i den samme mønster. Er det noe du innerst inne vet du må slippe tak i, kan det være nesten ironisk å oppdage at når du får muligheten til det, så glemmer du deg ut og du oppfører deg som om ingenting har skjedd der og da. Registrer hva det er som gjør at du står med en fot i fortiden.

Ser uggsene dine slik ut? Da kan du enkelt, enkelt ta grep med noe du kanskje allerede har i kjøkkenskapet Vis mer

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Pass på at du ikke drar på for hardt i dag for det er fare for at du tråkker over dine egne grenser og ender opp med å bli fullstendig utmattet. Månen vandrer over et kaotisk terreng så du kan føle at alt skal skje samtidig eller du kjenner på en dyp motstand mot å gjøre alt det du faktisk må gjøre. De byrdene du bærer er kanskje dine å bære, men det er ikke det samme som at andre folk ikke kan bidra til at livet ditt blir litt lettere. For at det skal skje må du svelge stoltheten din og faktisk be om hjelp. Det er ikke verdens undergang å være litt sårbar.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Selv om det er mandag er du mer enn klar for ferie. Det hadde vært deilig å kunne skippe alt som het plikt i dag og bare gjøre som du selv vil og trenger, og har du den muligheten er det faktisk ikke det dummeste du gjør. Om du er sliten er det lurt å ta tegnene før du blir utbrent og som Kreps trenger du et tempo som er mer organisk og behagelig, og ikke dette evige stresset samfunnet ser ut til å nære seg på. Har du for mye på deg, spør om å få hjelp. Ungene kan lage middag eller du kan gå ut og spise. Gjør livet enklere for deg selv.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Livet har en tendens til å poppe de illusjonene man ikke trenger, men det er ikke noe gøy når det skjer. Det er greit etterpå, men akkurat mens det står på kan det kjennes ut som om skuffelsen river i en og at det aldri kommer til å bli fint igjen. Dagens kosmos kan ha den litt uheldige jobben av å avsløre en underliggende sannhet og det er ikke utenkelig at du blir pittelitt skuffet. Men det er godt mulig du faktisk hadde en anelse og da kan det være like greit å rydde alt dette av veien og heller konsentrere deg om det som faktisk fungerer. Rist av deg skuffelsen.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Du er klar for å bli kvitt en uvane som spiser opp tid, penger og selvrespekt. Selv om du kan bli litt vel selvkritisk og pirke i detaljene, så innser du nå at dette handler ikke om å bli et perfekt menneske, men om å rigge livet på en smart måte som gjør at du kan nå lenger. Og da må du tette igjen hullene hvor kreftene renner ut. Det vil bety at du også ser helt klart og tydelig hvorfor det er du har holdt på med dette her. For det kan være et underliggende behov etter noe helt annet som driver avhengigheten din. Finner du ut av hvorfor vil det bli lettere å også slippe tak.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er sterke følelser i sving og dermed bør du være mer avventende enn at du trekker litt for hastige konklusjoner og ender opp med å ta feil. Det er ingen enkel sak å se klart når alt er emosjonelt og svinger fort fra den ene ytterligheten til den andre, men det er absolutt mulig, særlig om du er klar over hvordan dine egne triggere fungerer. Står du ovenfor et valg kan det være lurt å vente til denne emosjonelle skyen har gitt slipp og det er enklere å få oversikten. Om det utspiller seg noe sosialt som får deg til å lure på hva det går i, lytt til intuisjonen. Det kan være du har rett.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er ingen som har perfekt kontroll over livet, men stadig vekk så skjer det noe som vekker opp behovet etter å ha det. Månen seiler gjennom din sektor for romantikk og kreativitet og noe du sa eller gjorde, og som kom rett fra hjertet, kan ha skapt bekymringer for deg i etterkant. Saken er at du kan bare være den du er, og ikke alle vil skjønne hva det går i, men de som elsker deg, vil alltid elske deg. Jobb med å finne en mer ubetinget kjærlighet til deg selv. Da vil det bli mye enklere å være kreativ og skapende. Ris og ros kan du ikke lene deg på. Du må gå på egne bein.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Kommunikasjonsplaneten Merkur sitt opphold i din sektor for kommunikasjon, logistikk og mental aktivitet setter definitivt sitt preg på dagen. Det du grubler på kan ta deg såpass langt bort at du ikke klarer å høre hva andre sier eller få med deg enkle beskjeder. Det er allerede så fullt i hodet ditt at det ikke er plass til mer, og det er godt mulig det faktisk er takket være dype følelser som har surret og gått på innsiden en stund. Om du har endt opp med å legge for stor vekt på noe som egentlig er en filleting, kan dette ta fra deg din objektive og mer nøytrale innstilling, og så forsvinner du bort i hodet ditt. Få beina på bakken igjen og snakk med den det gjelder!

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Du må sortere ut hva som er viktigst og hva du ikke har verken råd, tid eller lyst til å holde på med. Dagens kosmos kan by på en kalddusj i form av at du ser konsekvensene av egne handlinger nokså tydelig og det kan ha en våkne deg opp til en realitet som ikke har plass til ønsketenkning og illusjoner. Om du bryr deg om hva andre tenker om livet ditt og det er viktig for deg å opprettholde et image, kan dette nå stå i veien for at du kan skape et liv som er mer harmonisk og balansert. Hva er viktigst? Helsen og lykken eller hva andre folk syns?

RIM PÅ MAT: Både smak og konsistens blir dårligere når rim har dekket maten i fryseren. Hvordan du unngår dette, får du vite her! Foto: Linn Merete Rognø / Storyblocks Vis mer

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Med både Mars og Venus i din sektor for spiritualitet kan det være du ikke klarer å se positivt på enten ditt eget kjærlighetsliv eller i en større forstand, på verden generelt. Det kan være det har skjedd noe, eller snarere, at noe du skulle ønske skjedde, ikke gjorde det, og så forsvant hele troen på det gode, det rene, på selve kjærligheten. Er du involvert med en, men dere er ikke i et fast forhold, kan det være du er ekstra følsom for de meldingene du ikke får og begynner å spekulere i hvorfor. Husk alt det gode som skjer. Og som har skjedd. Ikke slipp taket i troen.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Som Fisk har du en iboende visdom i deg og når du er ærlig med deg selv, vet du at det nytter ikke å presse frem resultat før tiden er modent. Gjør du det nå kan du ende opp med å feile eller føle at flaksen ikke er på din side. Og det har ikke noe med flaks å gjøre i det hele tatt. Det er rett og slett feil sted, feil tid og feil tempo. Om du syns alt går i motsatt retning av det du ønsker kan det være du er på feil spor eller du mangler tålmodighet. Ro ned og gi alt det du bekymrer deg for en pause. Noen ganger er det klokt å vente.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet