Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 14. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 14. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Både Solen og Månen er i din sektor for lek, kreativitet, glede og romantikk og det er en skikkelig vitamininnsprøytning for både selvtillit og karisma, noe som legger grunnlaget for at dine egne kreative prosjekter nå får vinger. Smir du mens jernet er varmt og du har den kosmiske vinden i ryggen, skal det mye til før noe stopper deg. Står du ovenfor en utfordring vil du merke at du både har mentalt og fysisk overskudd til å ta den på strak arm. Har du satt livet på vent lenge bør du nå skru av pauseknappen og nyte livet selv om du har mye du burde gjøre. Livet er nå.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Du er normalt sett stødig og harmonisk, men kun når livet går i det tempoet du elsker, og det er mest sannsynlig ett hvor du får nok tid til å drikke morgenkaffen din i fred og ro. Begynner livet å mase før du står opp av sengen er det ikke sikkert du er like fornøyd, men det kan fint skje akkurat for nå og særlig om du står i en litt krevende situasjon romantisk. Både Mars og Merkur er i din sektor for romantikk og en samtale du nylig har hatt kan bidra til at tankene dine er helt andre steder enn her og nå. Du vil få anledning til å avklare misforståelsene, så det er bare å slappe av.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen er i sin siste fase før nymåne og selv om din sektor for kommunikasjon er i full fyr og flamme, kan det rett og slett ha blitt for mye sosial aktivitet i det siste og du kan kjenne deg sliten og trett. Om du mangler inspirasjon er det ikke sikkert det har så mye med selve jobben å gjøre som det du tror. Du trenger bare tid for deg selv og til å pleie dine egne behov. Det å sette deg selv først er ikke alltid enkelt, men nå får du planetarisk hjelp til å gjøre det. Lytt til hva kroppen trenger og ikke la en ide om hva som er det beste å gjøre få bestemme.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Når noe er fullkomment i dine øyne handler det ofte om familie, nærhet, trygghet, gode måltid og de enkle ting. Og mens Månens syklus er på hell i din sektor for nytelse er det ingenting som slår det å komme hjem og lukke døren til verden. Det som er hellig for deg er noe du verner om og har du familie og barn, skal det ikke mer til for å gjøre deg lykkelig enn å høre alle sulle rundt i eget tempo innenfor husets fire vegger. Er du singel er det akkurat den samme følelsen som slår deg nå. Noe er fullkomment. Du har kommet hjem til deg selv.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet og retrett og det som er forvirrende, vanskelig å finne klarhet i eller rett og slett frustrerende kan nå bli helt umulig å forholde seg til. Om du ikke er komfortabel med egne følelser så er det ikke sikkert denne dagen kommer til å bli så fortreffelig, men den kan også by på en mulighet til å dele disse underlige følelsene og endelig snakke om den elefanten i rommet. Den forsvinner ikke av seg selv og du vil føle deg mye modigere om du tar brodden av kleinheten enn å vandre rundt i den.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Kjærligheten går litt opp og litt ned og akkurat nå kan det virke som om det er vanskelig å få tilgang til de romantiske dimensjonene. Er du singel bør du styre unna svart-hvitt tenkning når det gjelder dine egne håp og drømmer om å treffe en sjelevenn. De erfaringer du har med deg preger din tankegang, men henger du deg opp i at alle er sånn eller sånn, blir det ofte det eneste du ser. Utfordringen er å se alle nyansene og også forstå at det forholdet du har til deg selv blir til det forholdet du har til andre.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Både Merkur og din planet, Venus, står i dag i en mer sårbar posisjon, noe som kan medføre liten til sterk emosjonell storm. Det du da får er en utmerket mulighet til å trene opp evnen din til å stå rolig i stormen. Du er rasjonell og evner å tenke logisk og det er ikke utenkelig at de som er mer dramatiske og urolige søker til deg for å få klarhet og ro. Om du ikke lar deg stresse opp og tror du da må fikse andres problemer, vil du se at noen ganger handler livet om å lytte og ikke om å komme med gode råd ingen ser ut til å høre på allikevel.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er ikke sikkert at de rundt deg er enige i det du ser som helt opplagt. Det kan være familiemedlemmer som ikke klarer å møte deg der du er og som motsetter seg en ide du har eller et prosjekt du har lyst til å sette i gang med. Det å ikke bli sett er dagens utfordring for det kan kjennes veldig urettferdig ut at den støtten du selv er i stand til å gi andre ikke kommer i retur. Det enkleste er å godta at folk tenker veldig ulikt og det de selv er redd for vil de også være negativt innstilt til. Noen ganger må du klare deg uten støtte og det er kanskje like greit?

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Skyttene er ikke så glade i alle detaljene, som det å ha gode rutiner på hverdagen. Det kan føre til at din evne til å skape en god og stødig flyt i livet ikke alltid går så bra takket være din tendens til å overdrive. Enten sitter du for lenge på sofaen eller du ikke sitter i den i det hele tatt, så er begge deler utmattende på sitt vis. Dagens kosmos ber deg om å lytte til hva kroppen trenger. Du har behov for å stelle pent med kropp og sjel og selv om du ikke trenger så mye, så trenger du noe. Og det noe må du ta fatt i nå.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Når det skjer så mye som det gjør nå i din sektor for psykologi er det ikke til å unngå at krevende tema kommer til overflaten. Å holde tilbake er noen ganger nytteløst og det du ikke holder ut akkurat for øyeblikket er den overfladiske stillheten eller likegyldighet. Planetene spytter ikke i glasset for tiden og den fasaden du liker å holde fast ved er i ferd med å slå sprekker. La den bare gjøre det. Det er usunt å bære tungt på innsiden og aldri dele det med andre. En konflikt i familien kan være en fin treningsarena for at du blir mer synlig for andre.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det skjer ting i din sektor for parforhold og det trenger ikke nødvendigvis dreie seg om kjærlighet, men det handler med om hvordan du forholder deg til andre og hva som er effektivt og gunstig fremfor det som bare ender opp med å bli bortkastet tid. Det kan virke som om de folkene du omgir deg med har et eller annet drama de baler med og for deg blir det da helt nødvendig å finne en objektiv holdning så du ikke blir dratt inn i det. Står du i en krevende situasjon i forhold til et annet menneske, ta et skritt tilbake og bruk logikken. Du ser klart når du først får fred.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er ikke kjekt å savne en du er glad i og er det tilfelle vil du merke at tankene dine vandrer til vedkommende uten at du klarer å styre de. En du holder av kan ha gått inn i sin egen boble og selv om dere bor under samme tak kan du merke avstanden. Savnet etter det som en gang var kan ta opp mye plass i deg nå og er du singel, kan dette savnet etter å ha en person i livet ditt som viser deg oppmerksomhet snike seg inn under overflaten. Men istedenfor å fokusere på det som ikke er, vend blikket mot deg selv. Dyrk egenkjærlighet først. Så kommer det andre etterpå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer