Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 17. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Se hva astrologen sier om stjernetegnet ditt. Nedenfor finner du horoskopet for mandag 17. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens nymåne er ikke enkel å beskrive med få ord for det skjer et stort skifte som vil sette Væren på kartet på alvor akkurat nå og i 18 måneder fremover. Tematikken vil dreie seg om balansen mellom deg og andre og hvordan din egen kapasitet til å tro på deg selv spiller inn på den balansen. Akkurat i dag kan du være ekstra sårbar i forhold til tilbakemeldinger og innspill fra andre, som om det du gjør ikke er godt nok. Det er viktig å se de gode tingene og ikke bare det som kan gjøres bedre. Rettferdighet handler om å se en person fra alle sider

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Dagens nymåne avslutter et 18 måneders langt kapittel som har inspirert en nokså grundig opprydding i livet ditt. Du har skapt plass til noe nytt. Og mest sannsynlig har det gitt deg en helt ny aksept for den du er og en påfølgende indre fred. Det er den freden du skal nyte i dag. Det er den som tillater deg å kunne hengi deg totalt til det du holder på med av kreative sysler. Uten indre fred går det ikke å konsentrere seg eller finne ro når man er alene. Og du liker å ha ro og være alene. Og det er nettopp det du kan nyte i dag. Total fred og ro gir en følelse av renhet.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Dagens nymåne vekker opp din sektor for selvverd og selvstendighet og inviterer deg til å tenke selv. Det er fint å lytte til hva andre har å si, men noen ganger er det ikke det som bør skje. Du vil finne en dypere ro om du klarer å stole hundre prosent på det du vet er sant for deg. I dag bryter du ut av noen regler og normer for hvordan ting liksom bør være til fordel for å gjøre det som faktisk passer deg. Det er ingen som har oppnådd en indre tilstand av fred og forsoning gjennom å forsøke å være et perfekt menneske eller følge rigide regler for å komme dit.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens nymåne er skjer i ditt tegn og er av den mer intense sorten. Det er noe du ikke lenger kan unngå og har du feid visse ting under teppet kan det nå bli tydelig at det har du gjort fordi du ikke orket å forholde deg til det eller du ikke fant noe god løsning. Men ingenting i livet kan unngås og styrke bygger du når du ikke viker, så det er bedre å ta utfordringene der og da enn å utsette. Det er vanskelig å styre følelsene når bekymringene tar over, så søk ut gode verktøy for å håndtere stress. Eller som de sier i mindfullness: Du er ikke tankene dine.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Hva enn det er du grubler på er det en sjanse for at det har skjedd noe som har vekket opp store og sterke følelser og som ikke er så lett å bare legge bort. Om andre sier at du må bare gi slipp så har du lov til å erkjenne at det er ikke bare å gjøre det. Ikke når det du kjenner på vekker opp en følelse av maktesløshet og det hele kjennes overveldende ut. Dagens meget emosjonelle nymåne styrker din sektor for spiritualitet og retrett og det er godt mulig du må grave enda dypere i deg selv for å finne tillit. Det som er sant trenger ikke være vondt. Sannhet er frihet.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagens nymåne vekker din sektor for fremtiden og det kan være du ikke klarer å riste av deg det du tenker på selv om det er midt i ferien og du burde nyte livet ubekymret. Noe har satt seg i hjernebarken og det kverner og går uten at du helt skjønner hvorfor. Merkur, din planet, er dypt inne i din sektor for spiritualitet og retrett og utfordre evnen til å få oversikt og kontroll. Kanskje det er mange usikkerhetsmoment og det kan kjennes overveldende ut på en eller annen måte. Tillit hjelper deg til å legge bort det du ikke kan kontrollere.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Frykten for å endre noe som utgjør en trygghet kan sitte langt inne. Det er trygt inne i den boblen og det du vet fungerer er det logisk du holder på med. For du er langt mer avhengig av en god balanse mellom ditt indre liv og det som er rundt deg enn de fleste. Kommer du ut av balanse er det ikke så godt å være deg, så det er ofte best å være på den trygge siden. Men det kan være nokså monotont og kjedelig der til tider. Om du er singel og holder deg unna forhold fordi de koster så mye energi, gir dagens nymåne et planetarisk puff bak til å utfordre den komfortsonen.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Ditt forhold til andre fungerer best når det eksisterer en gjensidig empati og forståelse for hverandre. Det å ikke bli dømt eller kritisert legger også grunnlaget for at folk tør å åpne seg og at den intimitet du søker skjer. Du er omtrent som en magnet for de som trenger en god lytter og som trenger folk som holder tett. Og det gjør du. Du ser betydningen av å kunne holde på en hemmelighet. Dagens nymåne vekker opp din sektor for sannhet og en person kan åpne seg helt opp og dele noe privat takket være din evne til medfølelse.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Dagens nymåne er av den mer kruttsterke sorten. Den vekker opp din sektor for psykologi og det kan kjennes ut som om koppen er mer enn full i forhold til visse omstendigheter i ditt liv. Dette er ikke for amatører, så her kreves det tungen rett i munnen og stålkontroll på egne reaksjoner. For det er fryktelig fristende å ønske deg langt bort og så ende opp med å flykte unna det du tjener på å ta på strak arm. Det er når du setter gode grenser du bygger styrke og det er når du ikke lar deg selv slukes opp av andres drama at du finner fred.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er en mektig nymåne på gang og den vekker opp din sektor for forhold, noe som kan komme til å kreve deg for lederskap og evne til å skape orden. Er du med familie og har barn kan dagens overfølsomme kvalitet utfordre deg akkurat der. Det er mange behov som skal møtes og det er ikke sikkert det er plass til alle, så dagens suksess hviler på din evne til å organisere dagen. Du er den som møter opp i livet og tar ansvar, og gjør ikke du det, så kan det fort bli kaos. Bestem deg for en plan og hold deg til den, uansett hvor mange munner du må mette.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Frihet er medisin for deg. En Vannmann uten frihet er ofte ikke helt lykkelig. Når andre står over deg eller skal fortelle deg hva du skal tenke og mene, kan det fort føre til noen pusteproblemer for ditt vedkommende. Og derfor kan det blir ekstra irriterende når du ser at du selv er hekta på ett eller annet som egentlig bare begrenser friheten din. Dagens nymåne i din sektor for helse og arbeid kan derimot inspirere deg til å ta fatt i det du vet du bør gjøre fremfor å sitte og vente på at noe skal skje av seg selv.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Dagens nymåne kaller deg til å følge instinktet. Dette er en emosjonelt sterk nymåne som faller i din sektor for kreativitet, og den kan manifestere seg som en lynende klar innsikt i hvor viktig du er i livet ditt. Har du gitt bort mye av kraften til andre og gjort de til viktigere mennesker enn det du selv er, kan nymånen kjennes ut som en gavepakke. Denne sektoren handler om å klare å uttrykke, uten tvil og forklaringer, det som er viktig og sant for deg. Veien til å bli et helt menneske heter autentisitet. Ikke tenk på mottagelsen, tenk på fremførelsen og la den være helt ekte.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer