Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 18. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for 18. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er alltid fristende å finne på en ting til for å enten løpe unna noe som plager deg eller så er det hektisk fordi du faktisk har så mye å gjøre at det er vanskelig å sette seg ned også etter endt arbeidsdag. Men dagens kosmos hvisker til deg at du må finne hvile og ro og det kan godt tenkes at kroppen nå innhenter deg. Finn ut av hva det er du virkelig trenger og sett av tid til å gjøre absolutt ingenting selv om det kanskje er det vanskeligste i verden for deg. Denne uken lønner det seg å ta godt vare på helsen og immunforsvaret.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen seiler gjennom din sektor for forhold og din følsomme side er skrudd opp noen hakk for å si det mildt. En person som har en sterk påvirkningskraft kan få deg til å betvile noe du var helt overbevist om og det kan skape noen indre bølger det kan være vanskelig å navigere bort fra. Om du opplever at en person i din nærhet oppfører seg nokså ufint og er krevende og vanskelig, kan det være nesten umulig å holde styr på dine egne reaksjoner, men ikke spill inn i det. La folk seile sin egen sjø om de ikke er lydhøre for hva andre har å si. Ikke ta imot det som ikke er ditt.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det kan kjennes ut som om noe henger i luften. Et valg som må tas, men som ikke blir tatt. En situasjon som burde avklares, men som ikke blir det. Noen resultat du jobber hardt for, men som ikke dukker opp. Dagens kosmiske bølge kan få deg til å kjenne på en maktesløshet og som om det er noe i livet du ikke får til å styre i den retningen du ønsker. Solen og Neptun står i motsatt fortegn til hverandre og du blir kanskje nødt til å hengi deg til det som er. Klarer du å legge bort ambisjonene vil dagen flyte veldig vakkert selv om den ikke ble som du tenkte.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Denne uken vil du trenge ekstra hvile og egenpleie. Kjenner du at det frister veldig lite å gå i gang med ukens mange gjøremål, og du egentlig har lyst til å trekke deg inn i skallet ditt, bør du ta det som et hint til å organisere uken din på en måte som gjør at du skaper små oaser av fri oppe i det hele. Dagens kosmiske cocktail er beroligende og får du en mulighet til å lene deg helt tilbake i løpet av dagen, gjør det. Det skjer mye spennende mens du hviler tanker, følelser og kropp. Alt som vokser inne i deg trenger den roen for å vokse i fred.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Noen konvensjoner kan det være greit å holde seg til, men det er forskjell på å ta selvstendige valg og det å velge noe fordi det er tradisjon. Du må selv finne ut av hva det er som fungerer for deg og dagens kosmiske bølge kan ta deg inn i et indre farvann hvor du kjenner på noe du egentlig ikke vil, men så føler du deg nødt til å gjøre det. Hadde det vært bare opp til deg hadde du kanskje valgt noe helt annet, men det er ikke alltid så enkelt. Eller er det det? Det å bryte noen sosiale regler og normer kan være akkurat det doktoren hadde anbefalt.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

agens kosmiske bølge kan gi deg en indre ro du ikke egentlig skjønner hvor kommer fra. Men du er klok når det gjelder og har en unik intelligens som kan bidra til at du er en av de som er i stand til å roe gemyttene når andre aser seg opp over ting som er helt meningsløse. Når du ikke lar deg forstyrre av tullball så er det fordi du forstår at selv om det er en filleting for deg, så er det tydeligvis veldig viktig for andre. Medfølelse er å forstå hva andre er redd for og hvordan det noen ganger kan gjøre de stresset. Stå i senter av deg selv og hold en knapp på logikken

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Noen dager er det bare helt umulig å sette fingeren på hva det er som uroer deg, og akkurat nå kan det være ekstra vanskelig å få konsentrert deg takket være alt det som surrer og går på innsiden. Det kan være du går gjennom ting som har skjedd eller noe som ble sagt, eller du oppdager at du har glemt ut noe viktig og så stresser det deg, men det er ikke det som er problemet. Problemet er at du klarer ikke å slippe tak. Tillit er medisin i dette tilfellet. Om du ikke kan fikse noe her og nå, stol på at når tiden er der så vil du ta fatt i det.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Mars seiler gjennom din sektor for retrett og minner deg om at balanse er livets absolutte befrielse. Når du har alt på stell og ikke lever i ytterlighetene og overdriver eller unnlater visse områder i livet ditt, så har du det bra. I dag kan det gå opp for deg hva det er du faktisk trenger for å komme dit, og det kan være stikk i strid med hva du trodde det var du trengte. Fornuft er ikke å bare spise sunt, legge seg tidlig og trene. Fornuft er å bake inn utskeielser som en viktig bit av det totale bildet. Gi oppmerksomhet til den delen av livet ditt du har oversett i det siste.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

En god dag for deg er en dag hvor du lærer noe nytt eller ramler over det som inspirerer deg. Det er selve bensinen i motoren og dagens kosmos skuffer ikke i så måte. Merkurs innflytelse på din sektor for karriere og ambisjoner kan bringe deg rett inn i et prosjekt i forbindelse med jobb som krever at du oppgraderer din egen database, og selv om det kan være vanskelig til å begynne med vil du føle det blir gøyere og gøyere etter hvert som du mestrer alle de små detaljene. Alt du kan lære nå vil utvide horisonten din.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Får du ryddet bort alt som heter distraksjoner og konsentrert deg om det du skal gjøre vil denne dagen bli et mesterstykke i effektivitet og kvalitet. Det er når hodet er over bakker og berg at slurv og kaos oppstår, og selv om det er fristende å sjonglere en ball for mye, bør du være litt streng nå og ikke si ja til noe selv om det appellerer til skyldfølelsen din. Du har ansvar for det som ligger på din banehalvdel så ikke la deg friste til å ta det som tilhører andres ansvarsområde. Må du forberede deg til noe, gjør jobben skikkelig. Du vil få igjen for å gi det lille ekstra akkurat nå.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

En genuin omsorg for hvordan andre har det kan bidra til at du er mer engasjert i politikken rundt deg eller på andre måter kjenner på din indre ildsjel. Vannmannen er ofte styrt av høyere prinsipper som solidaritet, likestilling og humanitære idealer, og når du ser de bli utfordret av folk som ikke bryr seg, bør du faktisk ta mikrofonen og uttrykke deg. Din stemme betyr noe, og det du har å by på kan ofte bidra til at andre ser livet fra et nytt perspektiv. Det er din gave til verden og en gave som gir tilbake til deg når du lar den flyte fritt.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Jupiter og Venus danner i dag et sterkt aspekt til hverandre og dette påvirker din sektor for helse og velvære på en måte som gjør at du strutter av fruktbarhet, kreativitet og sensualitet. Dette er dagen for å skjemme deg selv bort og dyrke frem alt det som får deg til å føle deg knyttet til din egen kropp. Indre harmoni og utstråling henger sammen så har du følt deg uattraktiv og grå i det siste, ta fatt i det og gi deg selv noe som gjør at du føler deg som verdens heldigste person. Det skal noen ganger ikke så mye til.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer