Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 21. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 21. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen seiler forbi et litt spesielt område i dag og passerer sin egen sydlige nodeakse, som for øyeblikket befinner seg i ditt motsatte fortegn, Vekten. Dette punktet er aktivt de kommende 18 månedene og det vil si at hver gang det skjer noe aktivitet der, vil viktige tema for deg komme opp og noe av dette handler om ditt forhold til andre. I dag seiler dette opp for fullt og det kan bli veldig tydelig for deg hva du må gjøre. Ikke nøl. Du er Vær og du er skapt for å ta tyren med hornene.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Dagens kosmiske bølge kan by på en litt frustrerende cocktail. Akkurat når du trodde du var klar til å sette i gang er det nesten typisk at det dukker opp noe som gjør at du må senke farten. En misforståelse kan ta bort det som var en perfekt flyt mellom deg og en annen, og det kan sette deg ut av balanse, men tenk heller at det er dette som er å være nær en annen. Ting dukker opp og de må kommuniseres. Merkur og Mars står tett sammen for tiden, så ikke trekk for raske konklusjoner. Det går fort i topplokket. Senk skuldrene og finn tålmodighet.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Dagens kosmos bærer preg av at planeten Pluto danner et aspekt til Solen i din sektor for kommunikasjon og det kan gjøre deg veldig sensitiv for hva andre folk tenker, eller hva du tror de tenker. Fantasien kan fint spille deg et puss om du ikke har full tillit til en du har nær eller ikke vet helt om du hørte det du tror du hørte. Når du leser mellom linjene, er det fort gjort å plukke opp undertoner og det er nesten så du kan høre hva andre føler. Bruk det til din fordel og ikke la det finte deg ut. Og aller viktigst, ikke ta ting personlig. Da vil du få stort utbytte av det du nå ser.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Selv om du kanskje ser på deg selv som forsiktig og trygghetssøkende, så utviser du mange ganger et mot og en vilje som andre opplever som ren styrke, og det er særlig i situasjoner hvor du ikke klarer å se hva dette på noe som helst gir deg, og så tar du sakene dine og går der andre ville blitt værende. Du har mot til å være lojal mot egne behov og akkurat nå kan du kjenne deg mettet av en situasjon eller en person som har dratt strikken altfor langt. Du er klar for å vende blikket i en ny retning. En som gir deg mer næring og glede.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Dagens kosmos er litt på tuppa om man skal være litt ærlig og si det som det er. Du kan være enormt kreativt inspirert, men så er det ikke motivasjon eller energi til å få gjort noe med de utallige gode ideene som seiler opp. Det er som om hele dagen er litt ute av balanse og at selv det som bare er en filleting lett blir blåst opp til noe stort. Det kan legge et visst press på alt som heter kommunikasjon, så sørg for at du ikke løper så fort at du ikke klarer å lytte til hva andre har å si. Ro fullstendig ned og få beina på bakken. Livet går fort, men ikke så fort.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Solen danser på samme grad som Neptun i dag og det påvirker din sektor for spiritualitet noe som kan få deg til å droppe helt det å tenke på alskens potensielle konsekvenser og danse ut i livet som om dette øyeblikk var det eneste du hadde. Som Jomfru kan du lengte etter å kunne droppe seriøsiteten og ikke tenke så mye, og det får du en mulighet til i dag. Dette er dagen for å kaste alle hemninger over bord, gjøre noe spontant, spandere på deg selv en god middag eller bryte rutinene på en eller annen måte.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er ikke lett å finne bremsene i dag. Handlingsplaneten Mars står i motsatt fortegn til Neptun, planeten for grenseløshet, og det kan gjøre at du ikke klarer å se hva som er realistisk og hva som er en overoptimistisk holdning som innbiller seg at dagen har 48 timer. Sier du ja uten å tenke deg om kan det fort ha faktiske konsekvenser for hvordan denne dagen utspiller seg. Plutselig har du dårlig tid og må rekke over alt før neste tog går og de du har rundt deg kan føle deres behov ikke betyr noe. Senk farten betraktelig og lytt til hva du egentlig trenger.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er måten man tar det på som er den store utfordringen i livet og for å klare noen av de toppene som dukker opp må man ha med tillit og tro på veien. Når du husker på hva du har klart før så kan den styrken dukke opp igjen. Som Skorpion kan du fort finne på å skape storm i et vannglass og virkelig tro at det er en ekte storm, men så kan du saktens le litt etterpå og tenke hva i all verden det var du holdt på med. Når du er på forkant og ser din indre drama dronning før den begynner å skape støy, har du i sannhet vunnet over den forlokkende frykten.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det du gjør for mye av går utover andre aspekter av livet ditt. Om jobben krever deg for så mye at det går utover dine personlige relasjoner er det ikke sikkert det er verdt det i det lange løp. Det kan også være at du opplever at din partner ikke klarer å prioritere korrekt og du er den som må vente og vente på din kjære. Det mister sin glød nokså fort og mens Venus fremdeles seiler gjennom sin retrograde fase i din sektor for frihet kan du begynne å lure på hva som er poenget med det hele. Du trenger en liten livsstilsendring. Sett i gang!

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen seiler gjennom din sektor for ambisjoner og ansvar og selv om du må være streng med deg selv og prioritere nokså hardt, så kan du få enormt mye ut av dagen om du gjør det. Belønningen ikke umiddelbar og nytelsesorientert, den handler om at du får livet ditt til å fungere mere optimalt. Det er godt mulig jobben krever deg for det lille ekstra i dag, men tar du utfordringen og jobber fokusert og effektivt uten å nære tanken om at dette er for mye, så vil du se at du tar brodden av stresset. Hold blikket rett frem og ikke la deg distrahere av andres mas.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Noen dager kan det kjennes ut som om du har verden i din hule hånd og det du forsøker å få til går lekende lett. Dette er en sånn dag. Det er bare å knipse med fingrene og vips! Det kan høres ut som magi, men det er faktisk det at du har det som trengs for å få noe til. Du har kanskje begynt å oppdage hva du er god for og med en solid selvfølelse i baklomma blir verden din østers. Når du kjenner deg selv fra topp til tå og vet hva din akilleshæl er så blir det enklere å navigere verden. Denne gangen bommer du ikke på målet!

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Mens Månen seiler gjennom din sektor for psykologi, kan det være du endelig innser hva du kan gi en solid blaffen i. Og det er ikke utenkelig at dette handler om at du nå er klar til å ta et endelig oppgjør med den delen i deg som hele tiden tror du må behage andre. Du trenger ikke være snill og grei for å være elsket. Du kan være hele deg og det inkluderer det å være litt egoist i ny og ne. Når du tar vare på dine personlige grenser fordi du vet at du betyr noe så vil også selvtilliten din strutte. Og det gjør den nå. Da er verden din! Ta plassen din.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer