Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 24. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 24. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Mens kjærlighetsplaneten Venus nå er i sin retrograde fase kan det være du ikke finner mening i de samme tingene som tidligere ga deg inspirasjon og motivasjon, og det får deg til å stille noen viktige spørsmål i forhold til hva som er virkelig og hva som bare er overfladisk viss-vass. Om alt kjennes ut som bare jobb og ingen lek, og du ser at du ikke har anledning til å gjøre noe annet enn å fortsette å stå på, kan det være du føler på et slit. Materielle gleder har en utløpsdato, så spør deg selv hva det er som gir deg evig tilfredsstillelse og hvordan du kan få mer av det i livet ditt.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Solen har nå landet i din sektor for indre trygghet, familie og tilhørighet, og samtidig går Månen gjennom et litt krevende terreng, noe som kan gjøre deg veldig klar over at din egen sårbarhet ikke kan feies under teppet. Om inspirasjonen uteblir, spør deg selv hva det er som blokkerer din kreativitet. Det kan på annet vis være du oppdager at en person du i utgangspunktet trodde var solid og stødig er mer sårbar enn du hadde tenkt. Den som ikke aksepterer seg selv vil heller ikke føler seg tilstrekkelig adekvat. Ikke ta noe personlig om det ikke er det.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det går litt heftig for seg på den astrologiske himmelhvelvingen og da er det lett å ta dårlige valg du i ettertid ser bare ble til mer arbeid og stress enn du i utgangspunktet så for deg. Du gjør folk en bjørnetjeneste om du skjemmer de bort og lettvinte løsninger er som regel dårlige løsninger. Velger du derimot å hedre deg selv og din tid, gjenvinner du selvrespekten, og med den på plass får du respekt fra andre. Dagens kosmos ber deg om å verdsette deg selv til den grad at du føler at dine grenser er intakte.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Mens Solen seiler gjennom din sektor for selvverd og egne ressurser er det klart som dagen at det du trenger aller mest for øyeblikket er noe stødig, solid og pålitelig. Om du har slitt med å finne fokus og arbeidslyst i det siste må du i dag navigere et mer turbulent terreng for å få det til. Merkur og Uranus danser tett i tett og de to sammen har en tendens til å overstimulere nervesystemet og alt går i full fart. Og når det kosmiske været er ustabilt er det enda viktigere at du står stødig og solid. Lukk telefonen og bruk kroppen.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Ansikt til ansikt med en krevende situasjon kan det være lett å gi slipp på drømmene dine og i den forstand er dagens kosmiske juice sterk nok til å dra deg ut av en mental hengemyr og over i et helt nytt indre landskap. Selvsagt finnes det utfordringer som kanskje er så store at det nesten er umulig å se hvordan det du drømmer om skal kunne gå, men, samtidig er det også i slike situasjoner at du må våge å holde fast ved visjonen din. Har du kommet så langt, hvorfor skal du gi opp nå? Ikke la bekymringene snike seg inn i fantasien din.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er ikke bare-bare å få styr på seg selv i disse tider. Den astrologiske himmelhvelvingen avslører at energien trekker i mange retninger samtidig og balansen er utfordret. Solen, Merkur og Venus er alle i din sektor for retrett og spiritualitet, og om du føler det hele er overveldende og du ikke har viljestyrken på din side, kan en tur inn i din personlige, private boble være akkurat det doktoren ville anbefalt. Men ikke gi opp viljen din helt. Er du for passiv vil det bare slå tilbake på deg selv. Sett ned foten om du må og ikke glem ut at du er mer enn kapabel.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Livets hjul er virkelig i ferd med å snu for deg, kjære Vekt. Det er noe som holder på å komme på plass, dypt inne i deg, og dette er tiden for å ta imot nye utfordringer, gjøre ting du ikke tidligere trodde du verken kunne eller skulle gjøre, men som du drømte om allikevel. Noen ganger spiller skjebnen ut en kort som er fantastisk, og det ser den ut til å gjøre nå. Selv om du innerst inne kanskje tenker det er for godt til å være sant, er det mest sannsynlig en gammel vane å tenke sånn. Slipp deg selv fri til å si ja til det du nå får servert.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det tar tid å finne ut av hvem man egentlig er, og de siste 18 månedene kan ha gitt deg mange muligheter til nettopp dette. Du har ryddet bra opp i det siste og det betyr også at du har ryddet plass til at du kan skape noe nytt. Men det er ikke gjort over natten. Nå tar du derimot noen små, men definitive skritt i riktig retning. Venus står litt kinkig stilt i din sektor for plikt, ansvar, ambisjoner og suksess, så du må være tilpasningsdyktig underveis. Men ikke mist veien av syne av den grunn.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Rettferdighet er og blir et tema du stadig kommer tilbake til. Det er så lett å se sin versjon av saken og aldri egentlig forstå hva andre opplever som virkelig, og i kjølvannet av manglende empati kan det oppstå misforståelser, noe du ser nå. Det kan være du skylder en unnskyldning til en venn og du anerkjenner at du tok feil, eller en du er glad i kommer med en uforbeholden unnskyldning til deg fordi vedkommende ikke klarte å lytte. Du kan egentlig aldri kreve rettferdighet, men du kan yte den. Hva andre folk gjør får bli på deres regning. Fei for egen dør.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det skal kanskje noe til før du virkelig åpner de romantiske slusene og slipper deg helt løs i kjærligheten, og dette noe er det som skjer på den astrologiske himmelhvelvingen akkurat nå. Det er en slags overdose kjærlighet som kommer din vei og selv om du kanskje er litt skeptisk, redd for å dumme deg ut eller på andre måter kjenner på en form for kleinhet, så er det ikke utenkelig at du lar frykt være frykt og seiler ned romansens vakre elvebredd allikevel. Livet er for kort til å ikke spise den saftige mangoen når den først dukker opp. Nyt det.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Rett under overflaten ligger din kreative glede, men det er noe som forstyrrer for festen og det kan være kjærlighetsplaneten Venus sin retrograde fase i din sektor for forhold som legger en skygge over hjertet ditt. Det er en tid for å reflektere over hva du vil og hva du trenger og har det ikke gått som du håpte i forhold til en romantisk interesse, kan dette gi deg en unik mulighet til å finne ut av om det egentlig ikke var til det beste. Ikke gi slipp på dine viktigste prioriteringer. Du er i ferd med å danne et helt nytt verdigrunnlag under føttene dine og det tar litt tid, så ikke hast.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Livet krever stadig evne til tilpasning og det du ikke så klart i går kan plutselig bli veldig tydelig i dag, noe som igjen kan legge et slør av tvil over noe du hadde planlagt og som du lenge trodde var noe du selv ville eller skulle. Dagens kosmiske bølge veksler fort mellom å være overbevist til å rote deg inn i motsigelser og tvil. Det kan også være du blir nødt til å tilpasse deg en ny virkelighet og plutselig blir nødt til å vende opp-ned på forventninger og hva du kan og ikke kan få til. Tar du tiden til hjelp ser du at der en dør lukker seg, åpner det seg en annen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer