Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 28. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 28. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Din planet, Mars, har nå gått inn i ditt opposisjonstegn, Vekten, og vil påvirke din sektor for forhold de kommende to månedene. Oppsiden av dette aspektet er at selv om din evne til å kjempe for det du mener er rett og riktig har blitt skrudd opp adskillige hakk får du samtidig hjelp fra Vektens tegn til å holde en rolig og diplomatisk holdning mens du leverer sannheten. Trikset er å ikke dømme andre, men huske på at alle går gjennom noe du ikke vet og det gjør av og til noe med måten de oppfører seg på. Sannhet levert med kjærlighet gjør at andre lytter.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det kan være vanskelig å holde fokus mens Månen suser gjennom din sektor for ansvar og du føler du må holde tritt med andres forventninger. Det å vise omsorg og være til stedet for andre er veldig fint, men akkurat nå trenger du å kunne styre unna for mange distraksjoner og konsentrere deg fullt og helt om det som gjelder. Dagen går fortere enn du aner, så sørg for at du ikke kaster bort tiden, den får du ikke igjen. Om du står i en litt kinkig situasjon romantisk sett, husk at du trenger en som legger inn innsats. Du kan ikke gjøre alt arbeidet alene.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Månen suser gjennom din sektor for frihet og du er klar til å brette ut vingene dine, ta den plassen som er din, og du får kosmisk hjelp til å vise dine unike egenskaper til verden. Når du ikke bryr deg så mye om hva andre mener er det lettere å uttrykke deg selv på en mer autentisk måte. Det er noe i deg som kjennes fullbyrdet ut og det kan være du endelig innser hva det er du faktisk trenger og hva du må gjøre her i livet. Dette er en dag hvor tvilen forsvinner helt ut i skyggen av din egen følelse av verdi og kjærlighet. Når du har det sånn, er livet enkelt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er ikke så fryktelig enkelt å finne roen i dag. Et eller annet surrer og går på innsiden som gjør deg tankefull og litt fjern, men det passer veldig dårlig fordi du trenger å være klar i toppen og gjøre en god jobb. Er det noe på jobben som blir forstyrret av det som skjer på privaten eller du tar jobben med deg hjem, så vandrer tankene dine dit de egentlig ikke bør og da blir det rot og kaos når livet banker på døren og krever oppmerksomhet. Ta en ting av gangen og jobb dedikert og fokusert. Sett alt du strengt tatt ikke må til side om du må forberede deg til viktig.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Dette er en sånn dag hvor sannheten ikke kan unngås, ting kan ikke feies under teppet eller utsettes noe særlig lenger. Om du handler nå slipper du unna en god del indre uro som fort kan finne på å gjøre deg rastløs eller friste deg til å flykte unna. Det trenger ikke være store og vanskelige ting, men det du har fortalt deg selv du kan gjøre en annen dag bør du faktisk få gjort med en gang. Prokrastinasjon er en effektiv måte å skape uro på, så når du vet det er det kanskje like greit å ikke gjøre det? Det er godt med alt som er gjort.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Du er klartenkt og holder ofte en knapp på logikken når andre vandrer rundt i drama og ikke får til å styre seg selv. Det er en nyttig kvalitet å ha med seg i disse dager, særlig nå som din planet Merkur er retrograd og det lett kan bli knute på kommunikasjonstråden, og som i sin tur kan bli stressende emosjonelt. Men her skjærer du glatt gjennom og får også muligheten til å kommunisere noe som har vært vanskelig og vondt på en god og tydelig måte. Har du lengtet etter å få ut noe du har båret på en stund, har dagen kommet. Pust ut og gi lyd fra deg.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen suser forbi Pluto på morgenkvisten så dagen kan begynne litt alvorstungt. Månen og Pluto kan vekke opp dype følelser du ikke klarer å feie bort og det kan være du innser noe du lenge har holdt skjult fra verden og fra deg selv. Både Solen og Merkur i din sektor for spiritualitet så om du føler deg litt slått ut av alt som skjer i livet for tiden kan det godt være at alt er litt overveldende noe som krever at du gir deg selv god tid. Ikke press på videre om du kjenner at du ikke har overskuddet til det. Du vil føle deg så mye lettere når du tar fatt i det du bør ta fatt i.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Intuisjonen din fungerer på magisk vis akkurat nå og det setter en helt ny farge på dagen ettersom en usynlig dimensjon plutselig ikke lenger er så usynlig mer. Og det gjør alt mye mer spennende. Du trives mye bedre når livet blir et mysterie du må løse eller du kan snuse rundt på de indre plan og finne ut av alt du forsøker å finne ut av. Lytt ekstra godt til de signalene som kommer til deg nå. Å finne en god veiviser handler ofte om å lære å stole på seg selv og bli en selv. Som Skorpion trives du i dypet og det er også her du finner styrke.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er ikke lett å måtte ofre noe du virkelig har lyst på, men siden Solen vandrer gjennom din sektor for ansvar og plikt, kan det være vanskelig å finne motivasjon når du samtidig ser at du gir enormt mye, men kanskje ikke får så mye tilbake. Om det føles ut som om du gir og gir og andre forsyner seg uten å gi noe særlig tilbake, kan det fort vekke opp noen følelser i deg som ikke er så lett å blåse bort. Men du bør definitivt ikke hvile i en passiv modus. Om du vender opp ned på et etablert tankesett vil du også se at du har flere muligheter enn du i utgangspunktet trodde.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Månen går gjennom et kronglete terreng i løpet av formiddagen og det er sterke følelser i sving. Det kan være en person du enten jobber med eller er i din umiddelbare nærhet som nå finner det for godt å slå på vrangviljen eller skape en masse styr for det du anser for å være en detalj. Det kan være til trøst å vite at det er ikke alle som er like stoiske og selv voksne mennesker kan være umodne følelsesmessig. Med en gang du skjønner dette blir det også lettere å ikke ta ting så personlig. Du kan ikke gjøre for andre det de må gjøre for seg selv.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Om du har en tendens til å legge alt for mye vekt på arbeid og karriere kan dagens kosmos avsløre et underliggende behov etter å gjøre noe annet og bryte fri fra rutiner som ser ut til å spise opp den tiden du har til rådighet. Solen seiler gjennom din sektor for psykologi og det du skjuler for deg selv vil bli synlig for deg. Det vil altså si at nå får du en unik mulighet til å undersøke motivet bak handlingen og forstå litt mer om hvorfor du noen ganger går stikk i strid dine egne behov og dypere begjær. Send farten og gi deg selv et pusterom.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Om en du elsker ikke har gitt lyd fra seg på en stund og forholdet står på ustabil grunn kan du definitivt forklare hele dramatikken med at Merkur er i sin retrograde fase i din sektor for forhold og kommunikasjon generelt kan finne å bryte sammen. Det kan være det bare må være sånn og dere to ikke er kompatible på det nivået som gjør at dere finner ut av det eller du må vente, og gi din utkårede tid til å tenke. Det er ikke alltid enkelt å forstå hvorfor folk oppfører seg som de gjør, men det beste du kan gjøre nå er å ikke reagere så fort. Gi deg selv rom til å tenke du og.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer