Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 31. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 31. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Endelig skiftet den kosmiske vinden retning i din favør. Dagens kosmiske bølge nærer deg med en evne til akseptere tingenes tilstand, og det har en nokså befriende effekt på psyken din. Det er ikke utenkelig at du nå ser en mulighet som du skjønner du bare må ta. Det å gripe øyeblikket er din spesialitet og en evne du bør beskytte for alt det er verdt. Selv om noe ikke gikk som du tenkte en gang i fortiden, vet du nå mer om deg selv og livet, og det betyr at det som en gang ikke gikk, nå kan gå. Ta en kalkulert risiko og len deg inn i det ukjente.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen seiler forbi Pluto i din sektor for frihet og det kan gjøre deg ekstra territorial når det gjelder det å beskytte det som er i din rett. Du elsker å kunne jobbe uforstyrret uten at andre blander seg inn i det du gjør og med en gang noen finner på å stikke nesen inn i det som er din business, får de merke hvor sterke forsvarsmekanismer du har, selv uten at du sier et kløyva ord. Det kan føre til at du noen ganger går glipp av viktige innspill, men akkurat for øyeblikket er det bedre om du opprettholder tydelige grenser og holder styringen selv.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Kombinasjonen av Månen i din sektor for intimitet i aspekt til Mars, som for øyeblikket romsterer i sektor for hus og hjem, kan definitivt gi rom for en dag hvor både lidenskap og kreativitet blir forent. Det er i hvert fall ikke kjedelig. Du liker når det er bevegelse og selv om det kanskje både er stressende og krevende, så krydres dagen lekkert av små vitser og morsomme påfunn. Er du i et ferskt forhold kan et felles prosjekt eller visjoner om fremtiden være med på å vekke opp en entusiasme du bare blir nødt til å følge. Ikke tenk for mye. Å skape er å leke.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Både Venus og Solen aktiverer din sektor for egenverdi og det kan være mer motiverende å være alene enn å tilbringe tid sammen med andre. Om du er i et forhold er det mulig du trenger å reflektere over måten du tar imot og gir kjærlighet på, og om du har gjort så mye for den andre at du har mistet en liten bit av deg selv i prosessen. Det kan være du oppdager at du må utvikle et mer solid senter og holde fast ved de aktiviteter som gir deg noe. Det å dyrke frem personlige interesser og talent vil gi deg styrke. Ta fatt i det som er din lidenskap.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Livets gang kan noen ganger kjennes ut som en uendelig repetisjon av gjøremål uten at du nødvendigvis føler du beveger deg fremover, omtrent som en slags tredemølle som går og går, men som ikke beveger seg av flekken. Alt du ofrer av din tid og krefter til andre gjør du ikke bare av plikt og ansvar, men også fordi det er det som får livet til å fungere. Det betyr ikke alltid at du har så innmari lyst. Din egen søken etter mening og glede trenger også å få oppmerksomhet, men akkurat nå er det ikke mye som indikerer at du har den tiden til rådighet. Vær tålmodig.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det er ikke en tid for å gamble og du er ikke en person som klarer å feie helt opplagte ting under teppet noe særlig lenge, så det er ikke utenkelig at tankene surrer rundt krevende tema som opptar deg for tiden. Miljø, fremtiden, politikk og forskjellige etiske og moralske anliggende kan legge en klam hånd på humøret ditt, og ikke minst, gjøre deg mer forsiktig med de ressursene du har tilgjengelig til egne kreative sysler. Et prosjekt du gjerne skulle ha realisert er ikke innen rekkevidde enda. Ikke ta en risiko du ikke trenger.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Merkur seiler gjennom din sektor for spiritualitet og det du ikke kan forstå logisk, kan du nøste opp i om du lytter til intuisjonen din. De mange, og ofte, subtile forbindelser mellom deg og andre er et evig mysterie. Hvorfor noen mennesker seg ut til å være koblet på deg selv om du ikke har snakket med de på lenge kan få deg til å tenke. Det er ikke alt du kan forstå, selv om du har et akutt behov for å forstå det. Du får en bit av gangen og til slutt så vil noe bli opplagt, men det å seile i tåkete farvann krever tålmodighet og tillit. Du får et hint av gangen.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det kan regne på naboen, men akkurat over din hage så skinner solen. Du har det som plommen i egget akkurat nå og selv om andres negative energi kan dukke opp som en liten sky på sommerhimmelen, så bryr det deg ikke nevneverdig. Ikke det at du ikke har sympati, men du ser også hvordan folk ofte lager problemer de egentlig ikke trenger. Når du velger lykken, velger du samtidig bort drama og tøys som bare fungerer som fyllstoff. Merkur står i i dag i motsatt fortegn til Saturn, planeten for karma, så du innser at det er viktig å fokusere på det som gir liv.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Dagens kosmos kan kjennes litt humørsykt og merkelig ut. Det er godt mulig det er en morgendagens fullmåne som er i gjære og gjør at det kjennes ut som om alt baller på seg rent følelsesmessig. Kommunikasjonsplaneten Merkur er dessuten på kollisjonskurs med Saturn, planeten for rett og galt, og den kan blokkere den frie flyten og det å kunne snakke helt åpent, noe du elsker. En person som kan virke rigid, kritisk eller ikke åpen for dine ideer kan bidra til at det hele kjennes litt kleint ut, så det kan være greit å minne deg selv om at folk ser det de vil se.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er lett å misforstå deg når du har mye å tenke på og kan ende opp med å svare i korte og presise setninger. Folk liker stort sett litt småprat og disse ulike formene for sosiale glidemiddel som har en tendens til å skape en slags trygghet, er noe du ikke alltid føler du verken har tid eller lyst til å bedrive. Du er kjapp, effektiv og målrettet for øyeblikket og da kan det være du tråkker noen på tærne uten at du har ment å gjøre det. Mest sannsynlig er du bare stresset. Men du vil tjene mye på å lese rommet nå. Ta deg tid til å forklare hva det er du holder på med.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Månen tråler gjennom et terreng som kan få deg til å tenke bakover i tid, på noe som har preget de siste årene og som du begynner å legge bak deg. Venus sin retrograde ferd kan ta tankene til et forhold som gikk over, men som har satt sine spor. Om du er singel og ikke helt har kommet over denne personen, kan være fristende å ta opp igjen kontakten. Det kan også være at en eks-kjæreste viser interesse igjen, og det kan få deg til å bli yr av forventning. Men ikke forsvinn bakover i tid. Veien fremover kan vise seg å være full av uante muligheter.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Om du føler deg dratt i tusen forskjellige retninger og halvparten av det du gir ikke blir satt pris på eller ikke nytter, hvorfor ikke rydde bort de helt unødvendige tingene du tror du må gjøre, men som rett og slett fører deg ned en vei hvor du gir alt for mye av deg selv? Dagens kosmos serverer en sober kopp med virkelighet og du blir nødt til å se på de små detaljene for det er der energien lekker ut helt uten at du legger merke til det. Tryll frem det magiske ordet NEI og sett gode grenser. Er det ikke verdt din tid, så bør du ikke bruke tiden din på det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer