Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 4. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 4. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen tråler gjennom nabotegnet ditt Tyren og der kan store og viktige følelser fort bli begravet dypt under overflaten takket være et underliggende behov etter å få ro og stabilitet rundt deg. Men det er en viss fare for at du er helt frakoblet egne følelser og kan ende opp med å bli anspent og hissig for småting uten å vite hva det er som plager deg. Når du er ute av sync med følelsene dine går det utover kroppen og psyken på subtile vis, ta derfor litt tid for deg selv og kjenn etter hva som gnager i underbevisstheten.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Venus har endelig kommet ut av sin retrograde fase i din sektor for hus, hjem og tilhørighet og det kan være du trenger å ta noen valg for hvordan livet ditt skal se ut fremover. Har du følt lenge at du vil flytte eller trenger å forandre noe hjemme er det viktig at du ikke venter til lysten går over for da vil du ikke lenge etterpå seile rett tilbake inn i den følelsen av stagnasjon og lengsel etter mer. Selv om det noen ganger er mer komfortabelt å ikke gjøre noe, er det ikke særlig bra å holde fast for lenge. Kjenn etter hva som har nådd sin utløpsdato.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Mens Solen danner et aspekt til Venus, som akkurat har fått giret opp og er i ferd med å bevege seg fremover, kan du ende opp i et dilemma som dreier seg om arbeid, ansvar og det andre trenger av deg kontra det du trenger å gjøre for deg selv. Du kan føle deg desperat etter en forandring nettopp fordi det går så lang tid mellom hver gang du kan riste av deg alt ansvaret og leve mer fritt. Dagens kosmos er en åpen invitasjon til å ta en sjanse og komme deg ut av de begrensninger du stadig holder fast ved som sannhet. Alt er lov, innen visse rammer.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Et håp vekkes dypt i deg mens Månen seiler forbi Jupiter, planeten for ekspansjon og vekst, i din sektor for fremtiden. Livet snakker tilbake til deg i form av små tegn og dører som plutselig åpner seg og det er da du vet at du er på rett vei. Og akkurat i dag kan det hele virke nesten magisk. Venus er endelig ute av sin retrograde fase og det kan kjennes ut som om vinden snur i forhold til en dyp indre prosess eller vedrørende et intimt forhold. Når du føler at du fortjener å ha det bra, sånn helt inn i dypet, så har Venus gjort jobben sin. Elsk deg selv først, så andre.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Endelig går Venus ut av sin retrograde fase i Løvens tegn etter å ha surret rundt der i hele sommer. Og det betyr at noe kommer til overflaten som endelig gir deg lønn for strevet. Det harde arbeidet du har lagt inn enten når det gjelder kjærligheten, din egen helse eller i forhold til jobbsituasjonen din begynner nå å gi avkastning. Du høster som du sår, men det er krevende å måtte vente og vente før det monner. Men nå får du en fin oppmuntring og en smakebit av suksess. Godt jobbet, du kan lene deg tilbake og ta imot litt av belønningen!

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Den kosmiske vinden blåser definitivt i din favør og det kan virke som om alt du sier og gjør blir til noe bra på nesten magisk vis. Magi handler om å skape og da må alle elementene være på plass. Ild for visjonen, luft for evne til å forstå hva som trengs, vann for å være følelsesmessig inspirert og jord, ditt element, for den faktiske handlingen og det å ta fatt i alle detaljene. Dagens kosmos byr på en mulighet til å få noe helt ned på jorden. Og så er det bare å få alt på plass, en ting av gangen. Ikke la tvil styre handlingene dine.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

En god ide i forhold til hvordan du kan effektivisere og håndtere på en bedre måte alle de forpliktelsene du har kan vekke opp en ny glød hos deg. Er kroppen sliten, må du først ta fatt i det problemet før du kan gjøre noe med alt det andre, og jo bedre form du er i dess mindre strevsomt blir alt det andre. Det er duket for å starte medlemskapet på gymmen igjen eller kjøpe et klippekort til yoga. Alt du kan gjøre for kroppen din er nå ren medisin, og husk at det du investerer i deg selv kommer tilbake i monn i form av økt kapasitet

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Klarer du å skjerpe sansene, jobbe dedikert og fokusert, ikke droppe ut av dine egne målsetninger og holde deg til planen får du garantert mest ut av dagen. Merkurs retrograde ferd gjennom din sektor for fremtiden kan gjøre deg ekstra var på hvordan du bruker tiden og om det er til nytte for de langsiktige mål du bærer i ditt sinn. I en romantisk sammenheng vil du føle på trygghet om din partner viser vilje til å gjøre en innsats og ikke minst jobber for å nå felles mål. Dere må trekke i samme retning hvis ikke mister du motivasjon.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Venus er endelig i sin direkte fase og dette skjer i din sektor for frihet, bevegelse og reiser. Dette kan være dagen du har ventet på i forhold til det du har brent inne med en stund og med selvtillit så planlegger du enklere veien videre. Det må tro til for å kunne skape noe stort og Skyttens vekst handler mye om å finne den troen. Det er den som er oljen i hele maskineriet og som gjør at du har nok krutt til å komme hele veien i mål. Dagens kosmos er en gavepakke i så måte for nå får du kosmisk brennstoff til å realisere en drøm du lenge har hatt. Det er på tide å planlegge!

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er ikke så lett for deg å gå med hevet hode om du føler du har gjort en feil. Som Steinbukk kan du være ytterst kritisk i forhold til egen oppførsel og har du bommet på målet, så er du ikke av typen som feier det bort så fort. Men fremfor at du tar det som å feile kan det være du har støtt på urimelige krav. En ledelse på jobben som krever det umenneskelige eller som ikke gir sine ansatte pusterom kan være årsaken til at du ikke føler du strekker til. I familien kan det være du kjenner på den samme følelsen, men der også er det helt urimelige krav. Få de bort fra skuldrene dine.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Dagen begynner hektisk og lengselen etter å få komme hjem, lukke døren til verden og være i fred og ro kan snike seg opp bak deg. Ditt underliggende behov er å nyte livet uten å måtte slite deg fullstendig ut, men mens det går fort i svingene er ikke det så lett alltid. Månen seiler gjennom din sektor for egne behov, og det kan godt være du får hjelp til å endelig kjenne hva det er du faktisk trenger. Og det helt uten å nekte deg selv den nytelsen. Så lytt til kroppen og stol på dine egne følelser. Det er bare du som vet hva som gjør deg godt. Ikke gå på når kroppen sier stopp.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Venus, planeten for kjærlighet og forhold, er nå endelig ute av sin 40 dager lange retrograde periode og det kan kjennes ut som om noe letter på innsiden. Det som før var tungt, er borte som dugg for solen. Om ditt kjærlighetsliv har fluktuert fra høyt til lavt denne sommeren, er det mest sannsynlig Venus sin fortjeneste, men nå kommer en ny innsikt som enten handler om at klarer dere dette, klarer dere alt eller at du kommer til, på en eller annen måte, å klare deg helt utmerket, også på egne bein. Det er bedre å være fri enn fanget, så vær åpen til sinns.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer