Horoskop:

Dagens horoskop: mandag 7. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for mandag 7. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Mens Solen seiler gjennom din sektor for lek og romantikk, er det ikke tiden til å sitte inne og se på veggene. Kom deg ut i frisk luft og møt opp i livet. Dagens bølge minner ikke om en mandag, men snarere om en lørdag. Ideelt sett er du smart nå og rigger dagen så det blir rom for å ha det gøy eller til å gjøre noe kreativt. Bobler det på innsiden må energien ut. Du er kjent for å snakke uten filter og det kan skape bølger i andre. Men du er ikke redd for å sette fart på saker og ting og med den holdningen innabords er du klar for å erobre verden.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen vandrer gjennom ditt tegn, beveger seg over Jupiters bane og vekker opp en generøsitet i hjertet ditt. Når du er i stand til å elske deg selv ubetinget så har det også en utrolig vakker effekt på de menneskene du har rundt deg. Andres generøsitet kan også gi deg ny tro på kjærligheten. Når folk viser at de bryr seg og at de har tid til deg uten å nødvendigvis ville ha noe tilbake skaper tillit. Dette er en vakker dag full av kreativ inspirasjon. Har du slitt med å uttrykke følelsene dine får du nå kosmisk drahjelp til å få dette til. Vis hva du har i hjertet ditt.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det skjer vakre ting i din sektor for spiritualitet som kan få deg til å gape over hvor mye magi som faktisk skjer. Når du aksepterer at du ikke har eller kan ha perfekt kontroll over livet og samtidig er åpen for at du fortjener det beste, legger du til rette for at livet kan servere deg godsakene. Og når det skjer våkner håpet og troen på at det umulige kan gå. Sug til deg denne troen og hold fast ved den uansett hvor mye tvil du ramler borti. Mindfullness handler om å erobre motet og friheten til å velge de tankene som gir næring.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Krepsen er kjent for å være smart, smartere enn de selv noen ganger skjønner. Og du har et godt hode plassert på skuldrene dine, mest fordi du tar deg tid til å observere og ikke forsvinner bort i småprat og sladder så fort. Da ser du også rett gjennom de fleste fasader og kombinasjonen av følsomhet og intelligens gjør deg til en klok person. Den visdommen får du god bruk for nå. En venn i nød kan trenge ditt råd eller en komplisert situasjon krever et klart hode. Kommuniser direkte. Det blir ofte en unødig omvei å kapsle ting inn.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Alle burde egentlig komme med en bruksanvisning. Livet kommer ikke uten krise og med en bruksanvisning så hadde du visst hva du trenger å gjøre som hjelper deg. Det å lære gode mestringsstrategier kan bidra til at du lærer deg å gå med lette skritt også når det blåser friskt rundt deg. Om stoltheten din står i veien for at du strekker ut en hånd og ber om hjelp får du en unik mulighet nå til å feie den bort. Det å ikke være perfekt eller ferdig utlært er ingenting å skamme seg over.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Mens både Merkur og Mars seiler gjennom tegnet ditt kan de forsterke en tendens som ligger i dypet av Jomfruen, nemlig selvkritikk. Hadde du vondt for å legge fra deg visse tanker og følelser fra før av, blir det kanskje ikke lettere nå. Men det finnes en liten fordel som kun synes for den som virkelig har gått inn for å jobbe med seg selv og det er at når det blir intenst på innsiden, kan man også bli klar over hva det er som er bakenforliggende. Om du forventer det umenneskelige av deg selv tror du at du noensinne kommer til å bli fornøyd? Våg å være menneskelig.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det skjer noe med din planet, Venus for tiden som kan by på noen problemer når det gjelder romantiske anliggende og alt som har med forhold å gjøre. Om du ikke får tak i en du er glad i kan det være du oppdager at vedkommende har noen underliggende problemer som gjør at det er vanskelig å få til en stabil og trygg kontakt. Noen ganger er det fristende å stikke hodet i sanden enn å faktisk stå rak i ryggen og være til stede i det som kan være ukomfortabelt eller vanskelig. Om det er avstand mellom dere bruk tiden til å gå dypere i deg selv.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Månen seiler gjennom ditt motsatte fortegn, Tyren, og vekker opp din sensuelle og sexy side. Denne fruktbare dagen vil din evne til å nyte tas til det neste nivået. Selv om du kanskje ikke har all verdens penger å bruke på luksus og ekstravagante utskeielser, kan det å ha nok tid til å kjenne etter være det eneste du trenger. Selv om det er mandag og forpliktelsene kaller bør du prioritere det å nyte livet. Er du i et fast forhold kan en massasje eller et deilig kyss sende små frysninger nedover ryggen på deg. Når du virkelig smaker maten, smaker den ofte bedre.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

En god plan er verdt sin vekt i gull, men du er tilbøyelig til å ta ting på sparket da det gir deg en følelse av frihet og friheten er for deg viktigere enn alt annet. Dessverre er det slik at da kan det du har lyst og trenger å gjøre forsvinne underveis når noe annet, og mer interessant der og da dukker opp. Og så kommer du ikke i mål. Husk å konservere energi så du har til hele turen. Det som begynner med entusiasme, vil da også ende i med entusiasme og du får en ekstra bonus i forhold til mestringsfølelse. Prioriter korrekt og husk alle de små detaljene. De er viktige.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det kan noen ganger føles urettferdig ut å være den eneste voksne i rommet. Som Steinbukk forstår du betydningen av å ta ansvar og du forsøker etter beste evne å gjøre det. Og da kan det være du oppdager at andre ikke alltid gjør det samme. Men du vet det ikke nytter å vente på at andre skal komme deg til unnsetning. Har du vært gjennom en røff runde så vil den innsatsen du har vist nå lønne seg. Og det kan kjennes ut som om det endelig løsner. Du er på god vei til å bygge deg selv opp og hver oppoverbakke kan potensielt gjøre deg sterkere.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Du tar stadig noen solide skritt fremover i riktig retning og den døren du må lukke bak deg, står ikke lenger på gløtt. I hvert fall ikke så mye på gløtt. Dette er en korsvei og du må bestemme deg for hva du skal vie din oppmerksomhet til. Selv om fortiden ofte representerer noe trygt og godt skal du huske på at hukommelsen er selektiv og de gode minnene overskygger for det som var vondt, vanskelig og ikke noe du trengte. Ikke la deg forføre av sentimentalitet, men vend blikket fremover. Hjertet ditt er i ferd med å heles. Favn gleden.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Elle, melle, deg fortelle. Det er sånn det kan føles akkurat nå. Hva i all verden skal du velge og er du egentlig helt klar og tydelig på hva de ulike alternativene faktisk innebærer. Visse ideer og illusjoner om hva som er hva kan overskygge din vilje til å ta et konkret valg. Det kan være du føler på en dyp tilknytning til et menneske eller til en jobb, men så merker du at de samme, gamle problemene stadig dukker opp. Allikevel så klarer du å holde en knapp på at det finnes et potensiale. Ikke skap mer forvirring enn du trenger å gjøre. Kom tilbake til din intuisjon.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer