Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 11. oktober

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for 11. oktober.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen traver gjennom din sektor for arbeid og rutiner og det er mer enn nok som skal på plass. Livets tannhjul må fortsette å gå, men det kan kjennes en smule meningsløst ut akkurat i dag. Det er ikke alt som gir like mye mening og det du egentlig lengter etter kan virke utenfor rekkevidde mens du sorterer ut dagens mange oppgaver og plikter. Kjenner du høstdepresjonen i tillegg snike seg innunder huden på deg, undersøk hva det er som gjør at du ikke er motivert. Hva skal til for at du føler på en større glede og er det noe du kan unne deg selv?

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Selv om du er både stødig og sterk så betyr det ikke at du har uendelig med ressurser. Dagens kosmos vil minne deg på at du er bare et menneske og har du mer på deg enn det som er fornuftig så er det ikke sikkert at du trenger å bære så tungt. Det er godt mulig du bærer både ditt og det som tilhører andre. Og det siste trenger du ikke å gjøre. Dette er ikke dagen for å spille helt, men for å akseptere at du har dine grenser. Om du ikke kjenner deg så sterk og trenger en hviledag, kast inn håndkleet og ta deg en time out.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det hviler et alvor over denne uken som kan få deg til å tenke at det er nå eller aldri, og er begeret fullt, så bør du ta det på det på alvor. Ting forsvinner ikke på magisk vis bare av seg selv og er du av den mer sentimentale sorten og syns synd på andre, kan du faktisk ende opp med å ta mer hensyn til hva de tenker og føler enn hva du selv trenger og vil. Du er ikke egoist om du tar hensyn til deg selv og noen gange må du bare disiplinere dine egne tendenser til å ta vare på andre så du kan få gjort det som trengs. Nå får du satt en tydelig grense og det vil ha effekt.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du er fra naturens side en veldig omsorgsfull person, men med en gang du gir fordi du selv ønsker å få noe tilbake, så bør du gå i deg selv og sjekke innom at du ikke går for langt i det å gi andre noe godt. En ting er å ta vare på de du er glad i, noe annet er å skjemme andre fullstendig bort eller gi når du egentlig burde holdt tilbake. Oppdager du at du er litt for ivrig etter å vise til en annen at du er god nok, stopp med det. Noen folk har en karisma og evne til å få andre til å gjøre som de vil, men ikke gi bort kraften din til en sånn person. Gi der du også får tilbake.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det skal godt gjøres å klare å finne perfekt balanse akkurat for øyeblikket, men i dag får du hjelp fra handlingsplaneten Mars som nå seiler inn i din sektor for trygghet. Din forankring akkurat nå er dine egne følelser, og den som ikke mister kontakt med seg selv, også i situasjoner hvor press og stress preger stemningen, vil ikke miste besinnelsen eller selv bli stresset. Om du oppdager at du har mistet litt av din dyrebare balanse, sett av litt tid til å gjøre noe med det. Alt du fordyper deg i blir en oase du kan trekke deg inn i.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Du kan være smertelig klar over hva du må gjøre og fremdeles utsette det om og om igjen. Dette med å ta gode valg er dagens tema og er det noe som for lenge siden har sluttet å gi deg glede, ikke fortsett å gjøre det selv om det gir deg en følelse av trygghet. Undersøk hva det er som gjør at du er redd for å ta et sprang i riktig retning. Om du ikke setter deg klare mål så vil din kreative energi ikke ha retning. Og da forsvinner dagene fort ut i ingenting. Om det er en uke denne høsten som veier tungt på den kosmiske vektskålen, så er denne. Bruk den vel.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Din evne til å forplikte deg til egne mål og til det du holder på med vil gi avkastning i form av gode resultat. Det er ikke alltid like lett å legge hele sjelen inn i det du gjør, men i dag går Månen gjennom din sektor for retrett og spiritualitet så det kan kjennes ekstremt deilig ut å kunne fokusere alt på innsats og ikke tenke et sekund på resultatene. Denne form for ubetinget hengivelse er nøkkelen til suksess. Med en gang du begynner å tenke på resultatene blir det ofte stress. Så legg bort alt det der og vær fullstendig til stedet i det du gjør.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Du vil få enormt mye igjen for å ta deg tid til en meditasjon eller andre former for indre hygiene. Skorpionen har et aktivt indre liv og må hele tiden jobbe med seg selv og det er ikke alltid like enkelt når livet trykker på alle knappene på en gang. Kunsten å holde roen mens det blåser friskt kan bety enormt for hvor mye gjennomslag du får i de situasjonene hvor det er viktig for deg å bli hørt. Dukker det opp en utfordring i form av et viljesterkt menneske som utfordrer grensene dine, stå stødig. Og det får du lettere til om du har fått tid til å rydde opp i deg selv først.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Månen suser gjennom din sektor for karriere og ambisjoner og det kan kjennes ut som om det du gjør eller vil gjøre ikke blir forstått. Blir du møtt med kritikk så kan du kanskje undre deg over hvorfor du gidder å ta deg nær av det, men den astrologiske atmosfæren er en smule følsom for øyeblikket og det kan være du faktisk har godt av å kjenne etter hvor dine egne grenser går. Har du tatt på deg for mye og så endt opp med å ikke få til alt? Husk at det er ingen som får til alt. Dette er dagen for å feile med stil. Det er når du trenger kjærlighet mest at du må vise den.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Når det blir for mange regler og hensyn og gudene må vite hva så blir det for rigid og da mister du fleksibiliteten i livet ditt. Det kan være selvpåførte regler som egentlig er det store problemet her og hvis det er tilfelle er det bare du som kan sette deg selv fri fra dette indre regimet. Dette er dagen for å bryte fri fra alt det som holder deg tilbake og som du slettes ikke trenger å ta hensyn til. Om det bare er du som liksom følger reglene og alle andre har det gøy, hvorfor tror du at det må være slik? Slipp tak regelverket og dans på bordet.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Som Vannmann er du velsignet med en evne til å se objektivt på både dine egne handlinger og på livet rundt deg. Denne egenskapen kommer godt med i dag, for du har noe viktig å finne ut av. Og det første du da må gjøre er å ta et skritt ut av situasjonen og få oversikten igjen. Det kan også være at du må ta bladet fra munnen og våge å kommunisere rett ut det du går og tenker på. Ditt råd vil være alltid være ettertraktet og der andre ikke sier sannheten, forteller du den rett ut. Du vet det er noen ganger det eneste fornuftige å gjøre. Klar tale når frem.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det skjer generelt mye i din sektor for forhold for tiden og har det vært skjær i sjøen mellom deg og en annen er dette dagen til å legge bort alt dere ikke finner ut av og heller komme til enighet om å være uenige. Et godt kompromiss føles alltid ut som en seier og det gjør utrolig godt om du også blir møtt på halvveien. Og det er ikke et godt kompromiss om det ikke skjer. Du trenger åpen dialog mer enn noe annet, og det er vel ingenting i veien for å spørre rett ut? Ikke bær rundt på uroen som oppstår når kommunikasjonen uteblir. Bruk ordene dine.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer