Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 12. juli

Det er mange usikkerhetsmomenter ute og går hos væren. Løven er derimot på mange måter midtpunktet denne sommeren!

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 12. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er mange usikkerhetsmoment for øyeblikket og mens Solen seiler gjennom din sektor for trygghet og næring er det absolutt nødvendig for deg å se fremover og tenke langsiktig. Det kan være uhorvelig fristende å ta noen kjappe snarveier og forsøke å unngå noe som virkelig krever oppmerksomhet, tid og innsats. Det kan være små, interne konflikter i familien som krever vilje til å lytte eller økonomiske problemer som stadig dukker opp, skaper ustabilitet og fordrer til en skikkelig opprydning. Lytt og du vil se hva som trengs av deg.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Den kosmiske juicen er både sexy, sensuell, fertil og romantisk. Alt på en gang i en perfekt kombinasjon. Er du i et forhold og dere tenker på å stifte familie er den lyse sommernatten garantert en oase av nytelse og glede. Er du singel, men kraken søker maken, bør du smi mens jernet er varmt. Når du strutter av din naturlige sensualitet er du mer eller mindre uimotståelig, og det kan være en veldig kreativ øvelse å klare å også se det selv. Alt du kan gjøre for å nyte livet akkurat nå er ren medisin. Gode lukter, deilig mat og drikke, kunst og skjønnet. Nyt alt det.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Det er ikke sikkert du er så komfortabel med den kosmiske juicen som serveres for øyeblikket. Du er en logisk anlagt person som fort kan ende opp med å tenke alt for mye når det vekkes store følelser, men på et plan så har du godt av å kjenne skikkelig etter og ikke feie for fort over det som er vondt og vanskelig. Kjenner du deg mett av en viss situasjon eller føler på et svik, ikke forvent noe fra de som aldri ser ut til å levere uansett. Når du ser andres egoisme, ikke ta det personlig. Rydd heller ut de menneskene som ikke er pålitelige og hold godt fast ved de som er der for deg.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du er et menneske. Fra topp til tå. Og det inkluderer å være hele spekteret fra sterk og solid, til mer sårbar og usikker. Det er sistnevnte som noen ganger kan slå bein under deg, for som Kreps søker du trygghet. Krepsen er et vann-tegn og vannet forandrer seg fort. Så det du var fullstendig overbevist om i går kan plutselig bli noe du ikke helt vet sikkert. Det kan være du lurer på om det valget du tok var riktig eller om det var noe annet du egentlig ville. Det kosmiske været er mer ustabilt i dag, men lytter du til intuisjonen ser du at du vet svaret. Du må bare stole på det.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Løven er på mange måter midtpunktet denne sommeren takket være Venus sin kommende retrograde ferd gjennom tegnet. Dette er en reise som handler om kjærlighet, evne til å elske deg selv og bli klar over hvilke verdier du holder kjær, og i det kan det dukke opp et behov etter å endre noe fundamentalt. Det indre og det ytre må sammenfalle. Det kan være et forhold som ikke lenger gir deg det du trenger eller en jobb som bare fungerer som et irritasjonsmoment. Akkurat nå forsøker du å finne ut av hva du skal gjøre, men du er definitivt klar til å legge bak deg noe.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Handlingsplaneten Mars sin entre i tegnet ditt kan virkelig kjennes ut som et spark bak til å komme i gang med det du har lenge snakket om at du skulle gjøre. Dette er faktiske forandringer og ikke bare store drømmer og vyer. Har du vært misfornøyd med noe vil ikke akkurat Mars sin innflytelse gjøre det lett for deg å skyve dette under teppet lenger, men det kan være duket for en indre og ytre forandring og nå tar du de første, vågale skrittene. Ikke si nei til noe du faktisk har lyst til. Livet er for kort til å nekte seg selv nytelse.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Månen suser gjennom din sektor for psykologi og dybde og det er ikke utenkelig at du ser nå hva som egentlig var årsaken til at noe utfoldet seg som det gjorde. Det å feie for egen dør er en av de tingene som kjennetegner et menneske som vandrer på jorden med integritet og styrke, og om du har sviktet enten det å sette gode grenser for deg selv eller på en eller annen måte bidratt til en konflikt, så kan en ærlig innrømmelse lette en byrde av dårlig samvittighet og indre uro. Rettferdighet er dagens medisin og får å få den, må man også yte den.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

I dypet av Skorpionen foregår det en litt krevende prosess som i bunn og grunn handler om å kunne erobre seg selv, unngå avhengighet i form av andres bekreftelse og bli så solid og sterk psykologisk at man tåler sannhet. Og mye av det står og faller på evne til å akseptere deg selv, som du er. Det vil i praksis gjøre det svært vanskelig å avvise deg, for om det eventuelt skjer så vet du at da var det ikke riktig. Alt må klaffe for at noe skal være sant. Plantene smeller i hop en saftig kombinasjon av sårbarhet og helbredelse, så kjenn etter hva du må gi næring og pleie.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Gårsdagens følsomme bølge har ikke helt nådd sin slutt og alt etter hva som har skjedd i livet ditt så kan det nå komme opp en slags helbredende kraft i deg som skaper en form for forløsning av noe som var vondt, vanskelig og som såret deg. Det kan være en kjærlighetssorg som plutselig blir til et savn i hjertet eller mangel på tro på kjærligheten som nå trenger et løft. Og får det. En dypere aksept for alt du har lært og alt du ikke kommer til å gjøre igjen kan være resultatet. Merkelig nok er det sårene som lærer en styrke og visdom.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Feige folk svikter. De er de som ikke har mot som lyver. Det er de som ikke tør innrømme at de er egoister som dumper ansvar over på andre. Alt det der kan skuffe og såre. Når du må fortelle andre det som for deg er helt opplagte regler når det gjelder det å være menneske kan du fort bli litt oppgitt. Steinbukkens tegn handler i stor grad om det å være et sivilisert og dannet menneske, og det betyr også at du noen ganger må kutte tapene. Kjenner du på skuffelsen over å stå alene sjekk innom hva det er i deg som gjør det så vanskelig å bli sett og tatt vare på.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Materialisme er når livet blir frarøvet mening og alt bare dreier seg om ting, ting og atter ting. Statusjaget er endel av denne tankegangen, og selvsagt er det gøy med ny telefon og alskens herlige ferier, men det er noe i deg som også tenker at det må være noe mer. Om du føler verden har mistet litt av gløden sin kan det være du bør rydde plass til en søken etter noe som gir deg mening, og som ikke handler om å oppnå noe eller å bli noe. Som Vannmann trenger du noe å sette tennene i rent intellektuelt. Søk ut det som vekker nysgjerrigheten din.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Merkur har nå seilt inn i din sektor for arbeid, helse og rutiner, og nå er det kosmiske fokuset rettet mot den praktiske virkeligheten. En strålende god ide kan fort få vinger når du ser at dette er faktisk ikke noe du egentlig kan, eller bør, si nei til. En god samtale med en nær venn kan bidra til at du nå finner ut av noe som egentlig virket helt umulig og denne dynamiske dagen er best brukt fokusert på det som faktisk gir deg noe nyttig du kan bruke, enn å bare bli en masse babbel om ingenting. Styr unna overfladisk snikk-snakk og lytt til de som kan noe.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer