Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 13. september

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 13. september.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Det er ikke så lett å holde roen mens den kosmiske vinden blåser litt i alle retninger samtidig. Det kan være timeplanen er så full at du føler deg overveldet og blir stresset bare av tanken på å måtte begynne på alt det som må gjøres. Er noe for mye, uansett hva det er for mye av, så vil det vekke motstand i deg nå. Da blir det vanskelig å late som om alt er i orden. Indre spenning har en tendens til å bli vekket opp av diverse triggere, men det er ikke de som trykker på knappene dine som i dag er problemet, det er noe i deg. Finn ut hva du trenger og om du kan gi deg selv dette.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er ikke alle som forvalter sin makt på like god måte og noen er direkte krevende å være rundt når de omtrent kommanderer andre til å gjøre som de ønsker. Det å være en god leder er å kunne lytte til andre og ikke minst, skape så mye frihet og ansvar i andre at en selv kan lene seg tilbake og nyte synet av at andre gjør det de skal gjøre. Dermed blir det ikke nødvendig å pirke i salaten hele tiden. Møter du på en person som hele tiden kritiserer og får den følelsen av at ingenting er godt nok, ikke ta det personlig. Andres rigiditet er ikke ditt problem.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Tvillingen har lett for å leve i hodet sitt og det kan ta krefter fra kroppen. Dagens kosmiske bølge kan inspirere deg til å huske på hva det er kroppen din trenger. Bare det å trene på konsentrasjon kan være en nyttig øvelse akkurat nå, så noe så enkelt som å legge bort telefonen og tvinge deg selv til å ikke kikke på den uansett hvor mye det klør i fingrene kan være en råbra øvelse. Mens din planet Merkur er retrograd er det også en utmerket tid for å jobbe med rutinene dine og gjøre noen endringer på hverdagens struktur så den fungerer bedre.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Det er dagen før nymåne og da er energien ofte på en liten nedtur. Litt slitens, mett av alskens ting som må gjøres og klar for en times siesta minst. Det er også da at hodet ikke fungerer optimalt og det kan bli nesten umulig å konsentrere seg. Får du ikke med deg viktige beskjeder fordi folk enten ikke fullfører setningene eller hodet ditt er et helt annet sted kan det fort kjennes ut som om kaoset lurer rundt hvert et hjørne. Om andre ikke vet å styre snakketøyet og det bare kommer negativitet ut trenger du ikke stå høflig å høre på. Finn en smart måte å si nei takk på.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Du er ikke bare litt mett av det som ikke fungerer, du er stappmett av det. Klar til å vende blikket mot nye horisonter må du kanskje akseptere at du blir nødt til å riste av deg noen folk på veien. Det kan være mennesker som hele tiden holder deg tilbake gjennom hva de selv fokuserer på eller som ikke ser ut til å være interessert i vekst og positiv utvikling. Løven er et kreativt tegn og du liker ikke å oppdage at du har kastet bort verdifull tid på det som ikke ga noe tilbake. Det var kanskje gøy, men hva fikk du egentlig ut av det? På tide etter å finne det som gir ekte mening.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagens kosmiske vind blåser i din retning og selv om du kanskje ikke skjønner helt hvor du finner styrken og selvtilliten du nå nyter, gjør det deg enormt godt å spre ut vingene dine og leve som om dette øyeblikket var det eneste du egentlig trengte. For det er det. Følg instinktet ditt og profiter på at intuisjonen din er presis og sylskarp. Den som ikke tviler på seg selv holder ikke seg tilbake heller. Om du skal sette i gang med et nytt prosjekt, trenger å kommunisere noe viktig til en du er glad i eller lengter etter å leve sterkere trenger du ikke vente lenger. Dette er dagen!

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Hastverk er ikke alltid like dumt. Såfremt du ikke sprinter fra det bør du møte med et åpent sinn. Når du kjenner at noe haster kan du også bli inspirert til å ta fatt i det, særlig om det er noe som ikke vanligvis er noe du trenger å forholde deg til. Akkurat nå kan det være som om ingenting kan få deg til å stoppe opp. Det kan være positivt i den forstand at du stopper ikke opp selv om du møter på motstand, men det kan også være negativt fordi du ikke lytter til hva andre trenger og kjører på uten å tenke deg om. Finn midtpunktet mellom de to og du er på en god vei igjen.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

I dag er det store følelser i omløp og en følelse av rastløshet kan få deg til å haste inn i noe du ikke ville gjort om du bare hadde fått tenkt deg om. Sagt mer metaforisk er det greit å se seg til høyre og venstre før du raser over veien, men klarer du ikke det og ender opp med å enten ta et dårlig valg eller si noe du mente, men kanskje ikke burde, kan du ta det hele som en øvelse i å ha tillit til at ting er ikke alltid så seriøse som du tror. Støter du på en person som ikke er verdt å bruke tid på, ikke gjør det. Noen ganger er det ikke din oppgave å løse.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Grav frem alt du har av tålmodighet for nå trenger du den. Det er så lett at frykten slår inn og med den kommer hastverket. Må det skje akkurat nå? Kan det vente til i morgen? Dette kan være fine spørsmål til å sjekke inn med og når du får svaret vet du akkurat hva som ligger under av uro og frykt. Det kan på annet vis være du oppdager at en mulighet glapp takket være noe du misforstod og det oppdager du først nå. Men gråt ikke over spilt melk. Det kommer flere tog og når neste mulighet byr på seg vet du enda mer om deg selv og dine fallgruver.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det er dagen før nymåne og energien kan være borte vekk. Kroppen trenger det kroppen trenger, men dagen kan være så pakket at du ikke får anledning til å lytte innover og da blir det fort rot og kaos overalt. Det er nesten snålt at det er på de dagene når man er mest sliten at det er størst behov for orden. Og så krever det energi å skape orden. Da er det greit om du klarer å legge listen realistisk og heller forholde deg til det som er, enn å streve etter et ideale som krever så uendelig med krefter å etterleve. Gjør livet enkelt for deg. Det skaper ro og orden.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Alle har en grense og nå har du nådd din. Månen er i sin siste fase før nymåne i din sektor for psykologi og styrke og alt som kommer opp i deg nå har en underliggende årsak du bør undersøke. Det kan være du oppdager at du har gjort for mye fordi du i utgangspunktet ikke trodde det var mulig å gjøre noe annet, men så ser du at du bare har slitt deg ut på veien. Si nei til ekstra arbeid i dag og bruk tiden du har til rådighet til å hvile. Om du har en tendens til å løpe foran deg selv, ro ned og mobiliser styrke til å stå i det du forsøker å løpe fra.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Det er kanskje vanskelig å forstå noen ganger hvorfor livet skal være så innmari komplisert og krevende, men i dypet av Fiskene kjører det alltid en dypere evolusjon og da slipper du ikke unna de store konfrontasjonene og de fundamentale forandringene selv om du hviler godt i overflaten. Det som skjer i dypet skjer fordi det må skje. Det finnes ingen vei utenom. Det er enten forandring eller kaos og da er det kanskje opplagt at du velger forandring, selv om det koster innsats. Det fine er at det er når du tar store valg at du også utvikler muskler. Og det gjør du nå.

Få rabatt på KK: Alle utgavene av KK er fylt med inspirerende ideer, rørende historier og sterke damer. I tillegg får du de siste trendene innen mote, interiør og skjønnhet. Magasinet kan kjøpet i vår nettbutikk her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer