Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 16. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 16. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens nymåne vil bidra til at din intuisjon fungerer på høygir og det kan være til god hjelp når du skal navigere en kreativ utfordring i forbindelse med jobb eller du står i en litt hårete situasjon med en du er glad i. Dagens kosmos kan gi deg litt den følelsen av at opp er ned og det som er logisk ikke virker opplagt i det hele tatt. Har du fått teften på noe, følg det. Det du ikke kan forstå med hodet, lytt til hjertet. De svarene du leter etter vil ikke nødvendigvis virke fornuftige akkurat nå, men pass på at du ikke lar fantasien løpe av gårde med deg.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Det er nymåne i din sektor for egne behov, røtter, tilhørighet og trygghet. Denne sektoren handler mye om hva du faktisk føler og trenger, men det er ikke alltid like enkelt å vite og særlig ikke i dag da Uranus, planeten for overraskelser, blander seg inn i dansen. Det blir derfor ekstremt viktig for deg å få litt avstand til alt så du kan finne tilbake til et tydelig og klart perspektiv. Det kan være småting på jobb som dukker opp og gjør deg usikker eller din egen situasjon på hjemmefronten som krever at du tar en time out og finner klarhet.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Dagens vakre nymåne kan ta deg over i en helt ny dimensjon og det er som om antennene dine nå tar inn små, subtile nyanser du vanligvis er for opptatt til å få med deg. Du vil oppdage at du er en kommunikator av rang og en person som trenger en god lytter har virkelig kommet til den riktige personen om de velger å åpne seg til deg. Du lytter, men du gir også gode råd. Du er ikke den som kjører over andre med fastlåste meninger om hva som er riktig og galt. Det er din empatiske side som gjør deg attraktiv for andre. Du kommer langt med å lytte.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens nymåne faller i den sensitive kategorien og de samtalene du har med andre dreier seg ikke om overfladiske ting. Nå kommer det sårbare tema til overflaten og det kan føre deg og en annen mye nærmere hverandre. Om en person åpner seg helt for deg nå lytt med et åpent sinn. Du er empatisk og klok, og de sidene får du god bruk for nå. Står du selv i en usikker situasjon vil ikke dagens kosmos gjøre det lettere for deg å bli klok på hva som egentlig skjer. Krepsen er et vanntegn og vann forandrer seg hele tiden, så vent med å trekke en konklusjon før du vet mer.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det er nymåne i ditt tegn og denne er av den mer radikale sorten. Din geniale side kan blomstre opp og har du lenge balet med å få til noe, kan en plutselig innsikt gjøre det mulig for deg å løse et eldgammelt problem du har dratt med deg en stund. Dette er dagen for å starte det nye livet, alt etter hvordan det skal se ut. Du har styrken som skal til for å få sving på sakene og er klar for å slutte å vente på at det skal bare løse seg av seg selv. Med verden i din hule hånd er det bare fantasien som setter begrensninger. Gå for det du vet du ønsker deg.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Dagens nymåne er som å balansere nitti distraksjoner oppå en absolutt nødvendighet til å få gjort det du skal og må gjøre. Det sier seg selv at det kan fort bli litt kaotisk og tankene kan vandre til store og små drama som har plantet seg i livet ditt og som forstyrrer for at du kan konsentrere deg. Denne krever med andre ord disiplin og vilje, og klarer du å grave frem dette vil du ikke føle deg overveldet og på etterskudd. Trenger du og forbedrede deg til noe viktig, prioriter det som absolutt viktigst. Det er bedre å være på forkant, så vær fokusert.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Denne nymånen leker ikke butikk. Nå er det alvor på gang og det du ikke har våget å ta fatt i før kan slå ned som et lynnedslag. Uranus, planeten for forandring og revolusjon, blander seg inn i dagens nymåne og den drar ofte med seg noen overraskelser, på godt og vondt. Men det er duket for en forandring og enten det er en positiv reise i å oppdage at du har flere alternativ enn det du trodde eller det er spøkelsene i skapet som plutselig danser på bordet, så vil du få en smaksprøve på hva fremtiden har å by på. Er du klar for å ta steget?

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det er nymåne og denne bringer med seg en ustabil og krevende passasjer, en som på død og liv insisterer på å ha rett og som ikke er enig med deg i det hele tatt, uansett hva du sier. Det er duket for en oppgradering av noe som lenge har vært et problem og det er ikke utenkelig at det handler om hvordan familie, hus, karriere eller ambisjoner blir håndtert. Om du føler at du gjør mer enn din partner eller jobber hardere enn dine kollegaer, kan det bli vanskelig for deg å holde tilbake. Alt som må konfronteres, bør konfronteres, selv om det skaper noen bølger. Si ifra.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Styrke er for deg å ha troen på deg selv. Skyttens tegn handler mye om å finne nettopp den troen, for uten den vandrer du nokså motløs rundt, begynner på prosjekter, men avslutter de ikke. Det kan kjennes ut som om du går tom for bensin før du når målet ditt og dagens nymåne ber deg om å reflektere over hva det er du egentlig går tom for. Tro trenger du når livet butter imot og frister deg til å gi opp og det er da du skal gjøre det motsatte. Vit at du har de kreftene du trenger og porsjonerer du ut bedre vil du også klare å hente deg inn mellom slagene.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det du begynte å tenke på i går begynner å ta form i dag. Det er nymåne og den slår til med overraskende kraft og styrke. Det kan lett oversettes til at du ser ikke problemer, du ser utfordringer som lar seg løse. Dette lille, men merkbare skiftet har skikkelig slagkraft. Nå tar du fatt i det du må gjøre og får på plass essensielle detaljer i forhold til veien videre. Det er en tid for alt og som Steinbukk er du bevisst akkurat dette. Du vet at gjør du noe før tiden er moden, så går det galt, og gjør du noe for sent, så har energien forsvunnet. Vær til stedet i øyeblikket og skap nå.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Dagens nymåne vekker opp din planet, Uranus, fra sin dype søvn og tro mot Uranus sin natur kan du få lyst til å forsøke noe radikalt og nytt. Behovet etter forandring kan melde seg og da kan hverdagen bli veldig kjedelig og grå. Du trives best når du får stimulerende selskap, har noe gøy å utforske eller føler livet ditt går fremover. Men selv om det frister å gjøre noe helt nytt, ber planetene deg om å holde deg til planen og holde deg til det som fungerer. Er du spirituelt søkende kan en mer tradisjonell vei gi deg mer enn fancy new-age.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Tålmodighet er en dyd og en du bør dyrke frem nå. Det du har sådd, vil før eller siden vokse til noe stort og fint, men du må være tålmodig. Dagens nymåne kan få deg til å sette i gang med et nytt prosjekt og selv om det er vanskelig å beregne tiden som kreves for å få det til, bør du tenke at det tar mest sannsynlig mer tid og krefter enn du i utgangspunktet tror. Det vil gjøre deg i stand til å gjøre en realistisk vurdering og forberede deg på hva som egentlig kommer til å kreves av deg. Noe du har jobbet for lenge kan vise sine første spede tegn til vekst.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer