Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 19. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 19. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Din planet, Mars, står I motsatt fortegn til planeten for disiplin og struktur, Saturn, og byr på stadige nye muligheter til å utvikle en kapasitet til å ta ledelse. De som har hund vet hva det dreier seg om, for enten er det de som går tur med hunden eller så er det hunden som går tur med dem, og det er en passende metafor til hvordan også ens egne instinkt, følelser og tanker også må ledes i riktig retning. Om du syns den form for disiplin er vanskelig eller tar fra deg friheten, husk at det er du og ditt liv som tjener på det i siste instans. Noen ganger må det vilje til.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Månen suser fordi Merkur i din sektor for trygghet og følelser, og det ligger an til en dag hvor ditt indre liv går i raskt tempo. Det kan være du har blitt alt for viklet inn i et følelsesmessig drama hvor det blir vanskelig å finne en mer positiv innstilling. Er du i et forhold kan en samtale ha satt i gang dype følelser og nå ser du ikke helt klart. Er du singel, men skulle ønske du hadde en kjæreste, kan negative holdninger føre deg inn i fortvilelse. Du vet ikke hva fremtiden bringer og før du vet ordet av det så har vinden snudd. Ikke la deg blende av dystre følelser.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Du er den perfekte grubleren og det er godt mulig du er fullstendig klar over hvordan ditt eget hode noen ganger kan føre deg ut på en sti som verken er trygg eller konstruktiv. Hodet spinner i eget tempo, påvirket av hvordan andre tenker, hva nyhetene forteller og hvordan hele kulturen former holdninger og overbevisninger. Det er godt mulig at det er nettopp dette som plager topplokket i dag, men den gode nyheten er at du kan faktisk gjøre noe med det. Om du vil. Det krever en liten innsats, som det å bruke kroppen eller puste bevisst. Men det er verdt det.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Samarbeid er livets gull. Du liker å kunne gjøre noe sammen med andre og om du er åpen og mottagelig for andres måter å gjøre ting på, så vil du i dag finne dette gullet. Det du ikke kan, kan en annen, og det kan være noe så enkelt som å lage middag sammen eller samarbeide om et kreativt prosjekt. Ferie er en tid hvor familien ofte er tett opp i hverandre, så det kan også være du nå må ta ledelse slik at dere jobber mot samme mål. Det å skape situasjoner hvor familien må hjelpe hverandre kan være en fin, kreativ øvelse i dag. Engasjer de rundt deg. Alle må bidra!

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Det har vært enklere dager enn det er nå. Planetene er i ferd med å skru opp intensiteten og det legger en litt klam hånd over det som er friheten til å gjøre som du vil, leve som du ønsker og nyte det livet du selv føler du fortjener. Men så er det pengene du ikke har eller helsen som knirker. Mulig er det skjær i sjøen når det gjelder kjærligheten. Det er mange grunner til at ting ikke blir som du ønsker og nå er Venus i en krevende fase i ditt tegn som kommer til å utfordre deg til å se på dine verdier. Hva er det du ikke trenger, men som du allikevel føler du må gjøre eller ha?

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det kan mangle samsvar mellom det du har lyst og trenger å gjøre, og det du faktisk kan og må gjøre. Det skorter ikke på gode ideer, men det er som om alle kommer til kort når det gjelder faktisk handling og realisering, noe som kan legge en solid demper på humøret ditt. Solen står i motsatt fortegn til Pluto, planeten for transformasjon, og det som skjer nå er både opplysende og viktig. Du kan nå få satt fingeren presist på hva det er du opplever mangler i livet ditt. Ikke heng deg opp i alt du kunne gjort med livet, men ikke gjorde. Grav frem gleden der du er.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Der snudde den kosmiske vinden i din favør. Det er som om tåken letter og du endelig kan se klart hva som ligger foran deg og hva du må gjøre. Handlingsplaneten Mars er nå i motsatt fortegn til Saturn og dette vil hjelpe deg til å få orden på prioriteringene dine. Det er litt det samme som når man mister noe, så hjelper det alltid å rydde. Til slutt dukker den forkomne tingen opp. Og når du rydder opp på innsiden, så dukker også essensen opp. Med presisjon, og godt hjulpet av din intuisjon, får du nå satt fingeren rett på sakens kjerne.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Mars tråler gjennom din sektor for fremtiden og noen viktige brikker er i ferd med å komme på plass. Det er ikke bare vågale ideer og store drømmer uten substans for nå får du også hjelp fra Saturn, planeten for organisasjon og struktur, til å ta de første skrittene i den retningen du ønsker å gå. Alt står og faller på disiplin og fokus. Tvilen kan få uant styrke om du ikke holder den i sjakk, og nå er det opp til deg å ikke gjøre det. Det kan også være du oppdager noe av stor betydning og det kan gjøre det mye enklere å velge.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Pluto, planeten for transformasjon, har plukket opp styrke og påvirker Solens ferd gjennom din sektor for psykologi i full utfoldelse. Dette kan avsløre hvor din selvtillit og kraft har en tendens til å lekke ut og forsvinne bort. Det kan være andre mennesker påvirker deg og din selvverd gjennom å avvise det du står for og er, og så føler du deg ikke forstått eller sett. Om det blåser opp til frisk bris rundt deg er det lett å ville trykke inn bremsene og si at dette orker du ikke. Men du har den styrken du trenger til å stå rolig også under press. Finn styrken i deg selv.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Solen danner et aspekt til både Pluto og Neptun i dag, som gjør dette til en dag som ikke er som alle andre dager. Begge planetene åpner døren til mer åndelige dimensjoner og det kan fort føre til at du suges mot det som gir inspirasjon og mening uten å helt tenke deg om. Du er ikke av den naive sorten, men noen ganger lar du deg overbevise. Det som først kan virke som en forlokkende ide eller en ideell situasjon kan noen ganger vise seg å være illusjon. Ikke mist hodet selv om hjertet har lyst til å kaste alt over bord og løpe mot drømmen.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Kjærlighetsplaneten Venus har stoppet helt opp i din sektor for forhold og danner et litt kinkig aspekt til Neptun, planeten for lengsler og drømmer, og det kan legge en demper på ditt romantiske liv. En person du er veldig knyttet til kan virke utilgjengelig og nesten litt fjern eller du lengter etter en person du hadde nær, men nå har dere sklidd fra hverandre. Lengsel er stikkordet og den perfekte kjærligheten finnes kanskje bare i savnet. Pass på at du ikke setter andre på en pidestall eller forelsker deg i en drøm. Lær å elsk deg selv først om du vil kjenne kjærligheten.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Om det går mer ut enn det kommer inn sier det seg selv at til slutt blir det for lite av noe. Og da går du i manko. Du er ikke gjerrig selv om du sier nei og du er ikke egoist om du ikke har lyst til å bli med på det andre ønsker og trenger. Handlingsplaneten Mars står i motsatt fortegn til Saturn, som for øyeblikket befinner seg i ditt tegn, og de to kan dempe vitaliteten og livsgleden og føre til en litt tung og nesten melankolsk stemning. Er du sliten, hvil før du brenner ut siste rest av overskudd. Finn frem hengekøyen og nyt livet uten å la deg stresse opp av andres stress.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer