Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 2. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 2. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Noen ganger må du bare trå ut idet uten å tenke for mye, og som Vær er du ikke helt ukjent med å ta en risiko og vende blikket mot eventyret selv om det er skummelt. Det er en ting som er bra med det å ikke ha all verdens tålmodighet, og det er at du før eller siden vil ta hatten din og gå om du ser det er noe som ikke fungerer. Venus er dypt inne i sin retrograde fase og det kan føre til at du seriøst revurderer om du har mer å gi enten det gjelder et forhold eller en jobb. Og i dag kan sjansen til å skape noen bølger by på seg. Ta den. Ikke sitt for stille i båten.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Kommunikasjonsplaneten Merkur går gjennom ditt søstertegn, Jomfruen, og det kan bidra til at du nå evner å se detaljer du ikke tidligere så. Det kan i verste fall føre til at du pirker noe voldsomt på de detaljene uten å komme særlig lenger, og det kan gjøre det vanskelig å finne en praktisk løsning. Kommunikasjon med andre er også et litt tøft terreng å sondere for øyeblikket og det som var ment å være konstruktiv tilbakemelding kan ende opp med å bli kritisert for å være unødig kritikk. Når folk er veldig selvkritiske eller ikke vil lære klarer de heller ikke å lytte.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

I etterpåklokskapen er det lett å spotte hvor det var du bommet på målet. Det er mest sannsynlig noe du har opplevd mer enn en gang og det kan få deg til å bli sur og grinete på deg selv. Om du ikke får deg til å spørre andre om hjelp og så ender opp med å gjøre noen feil fordi du rett og slett har for mye å tenke på, er det stor fare for byger av selvkritikk når du glemmer ut viktige varer på butikken eller tuster bort telefonen din. Ikke gå på autopilot og svar ja uten å tenke deg om, og husk at de rundt deg har godt av å ta i et tak de og. Og vær snill med deg selv.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen seiler gjennom din sektor for psykologi og trekker deg inn til dype farvann, noe som kan fort bli en veldig interessant, men også komplisert opplevelse. Det er interessant i den forstand at du kan lære noe viktig om deg selv i forhold til hvordan du generelt reagerer på livets mange utfordringer og samspillet mellom deg og andre. Krevende fordi det ikke er så lett alltid å se hvordan dine forventninger spiller sine kort ut og som gjør at det ikke er så lett å se hva som er hva. Avvent med å gjøre noe drastisk til du har skjønt hvordan det hele henger sammen.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Når andre folk oppleves som krevende og du møter et fjell av mas og krav som hele tiden må betjenes, er det fristende å gå i lås. Selv om du innerst inne liker å yte ditt ytterste, er det ikke alltid like inspirerende å forholde seg til de som hele tiden velger å fokusere på det negative. Merkur står i en litt kinkig posisjon til Saturn og det kan føre til at kommunikasjon ikke er helt enkelt å navigere for øyeblikket. Enten føler du deg ikke hørt og sett eller det er uenighet om hva som er riktig og sant og ingen lytter. Ikke stress med det du ikke kan fikse. Og lytt om det trengs.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Akkurat når du tror at det aldri kommer til å forandre seg, smyger det seg deilige solstråler inn i det mørke soverommet og våkner deg opp til en dag hvor du merker at både formen og humøret definitivt er på vei opp. Din planet Merkur har ikke vært i et muntert humør i det siste og det å finne håpet når du hele tiden slukes opp av negative nyheter eller apokalyptiske fremtidsvisjoner er ingen enkel balansegang. Du får en dag av gangen og morgendagen vet du lite om. Bevissthet fungerer omtrent som borrelås, så ikke heng deg opp i det som ikke gir næring.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Det er fristende å snike deg rett forbi den ene personen du ikke har lyst til å prate med fordi det er så vanskelig å skjule hva du egentlig føler. Dagens kosmos er litt betent og krevende takket være Venus sin retrograde ferd gjennom zodiaken. Det er ikke utenkelig at du har blitt klar over hva du egentlig føler i forhold til en person og det som før var mulig å dekke over blir nesten umulig å viske bort. Går du stille i dørene kan dette være grunnen. Det går an å unngå en ubehagelig eller flau situasjon, men det som hadde vært best var å stå i det. Prøv det!

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Det sies at Skorpionen er zodiakens aller største dramatiker. Det kan kanskje virke sånn for andre når du får akutt behov for forandring, bare blitt nødt til å snakke om det ingen andre har lyst til å konfrontere eller du ser rett gjennom sosiale skuespill. Da blir det fort noen bølger. For det er det en helt naturlig måte å være i verden på, og du ser kanskje ikke at du noen ganger lager storm i vannglass. Går det fort i svingene i dag, jobb med å finne balanse og fokus. Ikke la verken følelser eller tanker ta deg fra det ene til det andre i høyt tempo.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Planetene formaner til forsiktighet og fornuft. Kanskje ferien er over og du trenger å ta en titt på budsjettet eller sjekke innom om noe du tenkte er en god investering faktisk er det. Det skorter ikke på fristende tilbud og kjappe løsninger, men utfordringen med de er at du må lese det som er skrevet med liten skrift så du ikke ender opp med å kjøpe katta i sekken. Virker noe for godt til å være sant, er det ofte det også. Om du trenger finansielle råd, spør en som er god på slikt. En god venn kan hjelpe deg til å forstå noe du trenger å kunne, men som ikke interesserer deg noe særlig.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Du fortjener en belønning og særlig om du har jobbet for to de siste dagene. Alt som vekker opp sansene dine får deg til å finne tilbake til kroppen og nytelsen. Det er så enkelt å dra rundt på alskens problemer som hele tiden må løses, men akkurat i dag bør du legge de bort til fordel for å nyte livet i all sin enkelhet. Luksus er å ha tid nok til å kunne puste dypt med magen eller til å kunne kjenne etter hva det er du egentlig føler. Rydd kalenderen og sett av tid til å kjenne etter hva det er du trenger. Det er på tide å bli servert, ikke bare servere.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det kan være lett å miste tålmodigheten når du ser hva som ligger foran deg av forskjellig arbeid og utfordringer. Om bare den millionen hadde tikket inn på Lotto så hadde selvsagt livet være uendelig mye enklere enn det det er nå, men det er ikke noe du kan satse på. Men du jobber ikke effektivt om du blir sittende å gruble over hva du må gjøre. Det er mer enn nok som trenger din oppmerksomhet og tar du en ting av gangen, og er til stede, er det stor sannsynlighet for at du kommer i havn raskere også når det gjelder drømmene dine. Veien er bedre når du går den.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du har som regel en knallsterk intuisjon, men akkurat nå er det som om noe blokkerer signalene. Det kan være dine egne følelser som skygger over for sannheten eller fordi du analyserer alt opp og ned i mente og så forsvinner den enkle og tydelige essensen. Dette er med andre ord ikke en god dag for å ta de store avgjørelsene. Det er for mange detaljer som forstyrrer for klarheten. I tillegg er Venus retrograd i aspekt til din planet Neptun og kjente og kjære drømmer kan få deg til å trekke et nytt kort om du ikke likte det du fikk. Ta en pause.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer