Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 23. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 23. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Solen gikk i dag inn i Jomfruens tegn i din sektor for rutiner og effektivitet. Jomfruens måte å leve livet på et langt unna det en Vær foretrekker og de detaljene du ikke ser poenget med, er Jomfruen flink på bedyre. Dagens kosmos kan derfor fort bli pirkete og det kan føles som om du får kritikk fra de som du forventet skulle støtte deg. Det er alltid en og annen som må punktere festen, men det er opp til deg om du lar det skje. Du er kun mottagelig for urimelig kritikk om du selv holder fast ved dårlig samvittighet og skam. Og det trenger du ikke å gjøre, sant?

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Du kan lære mye av denne dagen og særlig om ditt eget indre liv. Månen seiler gjennom ditt motsatte fortegn, Skorpionen, og det kan vekke opp en følsomhet som skaper en egen virkelighet der i dypet av deg selv. Samtidig så får du hjelp fra Uranus som er i Tyren til å se alt fra et objektivt ståsted og da blir det nesten morsomt å oppdage hvor utrolig mye som rører seg på innsiden i løpet av en kort dag på jordkloden. Nå får du en unik mulighet til å se på livet fra et helt nytt perspektiv og det kan gi deg en deilig følelse av frigjøring. Se på havet, ikke vær det.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Solen har sneket seg over i din sektor for trygghet og har du hatt tendenser til å overtente små filleting fra før av, vil du merke at det slett ikke blir så lett å legge bort dette akkurat nå. Hver minste lille detalj blir nå analysert under en lupe og det kan sette små grå hår på deg. Ikke grav deg ned i det du ikke kan gjøre noe med her og nå. Vend blikket oppover og ha tillit til at de tingene du ikke har kontroll på kan du heller ikke få kontroll på ved å tenke på de. 99% av det man bekymrer seg for skjer aldri. Det kan være en god tanke akkurat nå.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Månen går i motsatt fortegn til Jupiter og det kan være tendenser til overdrivelser i luften. Det er fort gjort at selv den minste lille ting føles ut som en enorm utfordring og på mange måter kan dette være en slags sannhetens time som kommer til overflaten. Det nytter ikke å late som lenger og selv om det kan kjennes dramatisk ut der og da, er det mest sannsynlig en slags renselse som er på gang, enten du har fått nok av visse mennesker og deres verdier eller du er mett og lei av noe du selv stadig vekk roter deg inn i. Kutt det som kuttes må. Få det bort!

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Litt tid i fred og ro kan gjøre underverker for deg akkurat nå. Det blir fort både hektisk og folksomt i en Løves liv og noen ganger kan det kjennes ut som om alle vil ha en bit av deg, men nå setter du foten ned. Solen seiler inn i din sektor for egenverdi og det kan være mer attraktivt å skru av verden og fokusere på det som gir kroppen og sjelen næring. Er du midt i en dyp prosess i livet ditt kan dagens kosmos servere deg en overraskende innsikt som endrer alt. Det er helt umulig å finne ut av hva du vil om det er for mye støy rundt deg.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Solen sniker seg over i ditt tegn og de kommende dagene vil bære preg av at den danner en opposisjon til Saturn som står i ditt motsatte fortegn, Fiskene. Dagens kosmiske bølge vil dermed ta på seg et litt alvorstungt antrekk og dette gravalvorlige ansiktsuttrykket du bærer på avslører at du forsøker å finne ut av hva som er det riktige valget å ta. Så fort du har bestemt deg, kan det dukke opp andre tanker og argumentere for at det finnes andre perspektiv og skape tvil. Men noe må du velge, så ikke ta valget ut av frykt. Finn motet og gå mot det vågale valget.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Din planet Venus får nå en real styrkedrikk servert av Jupiter, og den fyrer opp alt som heter selvtillit, mot og vilje til å få gjort det som må gjøres. Det kan komme i form av at en person du ser opp til og respekterer kommer med en balansert og positiv tilbakemelding i forhold til noe du har bidratt med og slike kompliment nærer sjelen på et fundamentalt nivå. Eller du våkner opp med den samme styrken og energien og er klar til å ta dagen på strak arm. Akkurat idag finnes det ikke problemer, det finnes muligheter! Det er din tur til å erobre verden, så gjør det nå!

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Balanse er din aller beste venn. Og akkurat nå bærer du litt for tungt til å kunne klare å finne den. Du må rett og slett si nei til noe, sortere ut dine egne prioriteringer og delegere noe av arbeidet til de som har ledige hender eller bare sitter på dem. Mars går i motsatt fortegn til Neptun i dag og det er bare bra om du lager litt lyd og setter en grense. Det er så lett å gape over for mye når de to danser tett i tett og da lurer det følelser du ikke har lyst til å kjenne på rett rundt hjørnet. Si ifra før det har gått for langt og du føler deg som en utvasket tennissokk!

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Månen seiler gjennom din sektor for spiritualitet og avslører at det er noen ting du ikke kan skjule for deg selv en gang. En dyp anerkjennelse av noe som nokså enkelt hadde levd godt og lenge i mørket kan få deg til å tenke. Har du fortalt deg selv noe som ikke egentlig er sant kan det være enormt befriende å se at du ikke trenger å tenke sånn mer. Dagens kosmos er som et lite jordskjelv og det kan komme helt uten forvarsel. Så mens du lager middag eller er på trening kan en liten revolusjon oppstå inne i det. Dette aha-øyeblikket skal du ta på alvor. Det er krutt!

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Selv om du kan virke nokså uberørt av andres oppførsel så er du mer sensitiv enn det folk tror. Som Steinbukk kan du stenge alle følelser ute av ansiktet ditt og ta på deg en maske når det blir tendenser til sterke følelser. Det som skjer i dag kan vekke opp en sårbar side og en person som ikke klarer å se helt hva du føler kan fint finne på å si noe som treffer deg midt i solar pleksus. Istedenfor å svelge den kamelen, hva med å vise hva du egentlig føler? Ikke gå glipp av denne muligheten til å bygge en bro mellom det indre og det ytre.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Vannmannen er logisk og rasjonell, men noen ganger kan det være vanskelig å se det logiske i andres oppførsel. Ikke kan du alltid si noe heller, selv om det er ditt instinkt å løse problemer. For du har ofte løsningen, men den vil ingen høre eller ta til seg. Så da har du bare et alternativ igjen og det er å lytte. Uten å komme med gode forslag og uten å tenke for andre. Dagens kosmos kan åpne hjertet ditt og få deg til å føle det andre føler. Og det skjer kun når du roer ned og ikke tror du må hjelpe hele tiden. Det å bare være der for en annen kan være mer enn nok.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Solen seiler inn i ditt motsatte fortegn Jomfruen i dag og det kan by på en liten nedtur. Jomfruens energi er fokusert på detaljer og på den fysiske virkeligheten, så det kan være duket for en opprydning. Kanskje må du ta fatt i noe du har utsatt en stund, og det er ikke akkurat gledesfullt. Men tenk heller at det er bedre å gjøre det før enn siden og det du fikser opp i nå kan få skyene av bekymring til å bevege seg så du kan danse under solen igjen. Selv om det ikke virker å være verdt det, så er det det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer