Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 26. juli

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 26. juli.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Månen graver dypt i din sektor for psykologi og det kan kjennes ut som om sommerskyene er tunge og raner deg fra gleden. Det er mye enklere å finne alle feilene enn å se det som faktisk fungerer, og da forsvinner også kraft og styrke, og det er vel ingenting som er verre enn å føle på maktesløshet. Du trenger å rydde kalenderen for unødige aktiviteter og heller bake inn noe som gir deg ren og skjær kreativ glede. Skorter det på ressurser og samtidig eksisterer det et overskudd av unnskyldninger, vet du hvor du må ta deg selv i nakken. Det finnes alltid en mulighet.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Din planet, Venus, har danset tango med Neptun, planeten for illusjoner og drømmer, en god stund, og akkurat i dag passerer kommunikasjonsplaneten inn i den dansen og gjør noe klinkende klart for deg. Det er bedre å se ting som det de er enn å fyre på med håp om det som aldri kommer til å endre seg. Dreier det seg om en romantisk situasjon kan det være du har godt av å se på den uten å legge for mange lengsler inn i det. Folk er der hvor de er og det er ikke sikkert at de har lyst til å forandre seg. Klarhet gir enormt med frihet. Da vet du hva du har å forholde deg til.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Den mentale og emosjonelle siden av livet er litt ute på tur. Det er ikke sikkert hodet ditt klarer å koble seg på det du faktisk føler og da kan du fort bli forvirret når det gjelder små og store valg. Det sier seg selv at det bør være samsvar med hva du føler og hva du tenker, og om du tenker at dette er noe du bør, men så har du egentlig ikke lyst, så vil du trekke i to retninger samtidig. Løsningen på dette er nokså enkel: Lytt til hva følelsene dine forteller deg og finn ut hva det er du egentlig trenger. Det krever en ærlig tilnærming og du kommer et skritt nærmere deg selv.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du vil føle deg mye bedre om du faktisk gjør noe med det du syns er krevende og vanskelig enn å sitte passivt og bare bekymre deg for alt som kan gå galt. Med en gang du tar fatt i det vil styrken du søker utfolde seg i deg. Sørg for at du ikke finner tusen gode unnskyldninger, unnskyldninger som mest sannsynlig er frykt kledd i en overbevisende drakt. Dagens kosmiske bølge kan også by på en meget fin overraskelse. Akkurat når du trodde noe var forgjeves får du signaler om at det hele er på bedringens vei. Dropp bekymringene! Det kommer til å gå!

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Månen seiler gjennom et lidenskapelig og kreativt terreng og fyrer på med ny glød, inspirasjon og ikke minst, en solid dose kjærlighet. Enten du er singel eller en heldiggris har kapret hjertet ditt, så oser denne dagen av dype samtaler og smukk romantikk. Om du ikke er så fokusert på akkurat den delen av livet, vil dagens kosmos dryppe sine amorøse dråper over din kreativitet og lokke deg ut av rutiner og over i mer inspirerte farvann hvor du kan utforske dine talent og drømmer. Alt som vekker skjønnhet og lidenskap er ren næring for sjelen. Vær åpen og mottagelig.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Du skal være synlig og det er viktig å få støtte. Dagens kosmiske bølge kan by på et overraskende kompliment, støtte som kommer ubetinget og spontant eller den kan forsyne deg med en egen liten fan-klubb av nære venner og familie som vil ditt aller beste. Det du har jobbet lenge med å få til går ikke ubemerket hen selv om du ikke er tilbøyelig til å skryte av deg selv. Det er fint å være ydmyk, men det er også bra å være stolt av deg selv. Og det går an å være begge deler samtidig. Ta imot litt applaus om den kommer din vei.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Kommunikasjonsplaneten Merkur befinner seg i en litt kinkig fase mens den danser sammen med Venus, din planet. Venus er for øyeblikket i sin retrograde ferd gjennom zodiaken og vurderer seriøst på hva som er verdifullt og hva som bare er sludder og vås, og det blir det ikke lettere å finne ut av fordi den også danner et krevende aspekt til Neptun, planeten for idealer og drømmer. Du trenger med andre ord å være mer bevisst, klartenkt og rasjonell enn på lenge. Får du ikke det til alene, søk råd hos de som ser ut til å stå stødig i seg selv. Lytt og lær.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Nå danser både Merkur og Venus sammen med Neptun, planeten for illusjoner, lengsler og drømmer, og det er kan føre deg rett ned en vei hvor du faktisk tror på det reklamen viser eller ender opp med å ta et dårlig valg fordi du ble forført av dine egne lengsler og drømmer. Dette er dagen for føre-var prinsippet og heller tenke deg om to ganger enn å trå rett uti myra. Følg godt med i timen, hold en knapp på logikken og vær bevisst hva det er du innerst inne drømmer om. Det vil komme, men du må være tålmodig underveis og ikke slippe tak i dine prinsipper.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Du er ikke en som legger den ned og sutret bare fordi utfordringen er litt stor. Snarere tvert imot, det er i motvind at du bygger den muskelen Skytten trenger aller mest, nemlig troens muskel. Den som er underveis trenger bøtter og spann av tro for å komme i mål, og det å ha troen på seg selv er betinget av at man klarer å ta utfordringene livet byr på. Det er ikke sikkert man lykkes, men det betyr mindre enn det den indre reisen ender opp med å bety. Suksess handler egentlig om å være i stand til å lære av feilene som skjer underveis. Målet er bare en gulrot.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Du seiler i en god flyt og det kan være vanskelig å virkelig nyte fordi det er så mange rundt deg som sliter med noe vanskelig eller som ikke har det så bra. Som Steinbukk er du verdensmester i å ha dårlig samvittighet, men du hjelper ingen med å lide selv. Det du har skapt, har du skapt med egne hender, selvsagt hjulpet av gode muligheter og kanskje også noen privilegier, men du har jobbet hardt for å nå dine mål. Det som nå ramler i fanget på deg kan andre kalle flaks, men du vet at du har gitt mye for at dette kunne skje. Vær stolt av deg selv.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Det er ikke enkelt å stå helt alene, og selv om du har en partner, så er det ikke sikkert du alltid føler du får den støtten du kanskje ikke tror du trenger, men som du egentlig trenger like mye som du må ha søvn og mat. Månen seiler gjennom et litt knotete terreng og det kan vekke opp en følelse av ensomhet. Om du har mye ansvar og står helt alene med det, kan det kjennes ut som om det ikke er noe ende i sikte og at det aldri skal bli bra igjen. Sånne små drama er det følelser kan piske opp, men innerst inne vet du at alt forandrer seg hele tiden, så vær tålmodig.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Mars står i motsatt fortegn til Fiskene for øyeblikket og der gir den deg både vilje og styrke, noe andre får merke godt siden du setter grenser du med en presisjon som kan være ulikt deg. Det er stor forskjell å bli sint etter du har vært alt for tolerant og det å sette en definitiv og bestemt grense der og da. Sistnevnte hjelper deg til å være på plass her og nå og ikke bli overrumplet av en forsinket reaksjon. Mars hjelper deg nå til å ta tilbake styringen. Det sies at Fiskene er enkle å overtale, men det er ikke sant akkurat nå. Si det du mener.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer