Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 30. august

Se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 30. august.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

Dagens kosmos ber deg om å holde beina på bakken og ikke la fantasien ta deg med på en impulsiv reise i drømmeverden hvor håp tar over for fornuft. Selv om du ønsker deg noe aldri så mye så er det ikke dagen for å ta store valg eller bestemme deg for evig og alltid. Vent og se hva som utfolder seg. Det er bedre å være litt klok på forhånd enn å angre deg etterpå. Naivitet lønner seg sjeldent, så det er bra om du minner deg selv om å være litt mer våken og ikke lar dine egne lengsler styre dagens ferd gjennom livet.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Indre fred handler mye om å klare å finne en dyp aksept for at det som har skjedd og fred med at det som skjer, ikke alltid kan endres. Det du kan gjøre noe med bør du gjøre noe med, men det som er forbi din kontroll blir ikke bedre av at du styrer med det. Mens Månen seiler gjennom følsomme farvann kan tankene dine gå til et tema i livet ditt som har vært preget av frustrasjon, men du er klar for å gi slipp og tilgi, og det i seg selv gir deg indre ro. Din spirituelle side trenger næring. Gå der hvor du finner styrke og tro, og vend blikket bort fra alt det andre.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Når du klarer å slutte å henge deg opp det som skjedde i går eller i forrige uke så får du plutselig færre bekymringer. Det er noe fra fortiden som nå kan dukke opp og plukke på tilliten din, men når du innser at det er lite du kan gjøre med det som en gang var og du dropper det å tenke på hva andre tenker om det du har gjort eller som skjedde, forsvinner en mørk sky. Merker du at tankene dine vandrer ned en vei hvor du bare påfører deg selv smerte, husk at du har gode verktøy med deg for å klare å slippe tak. Vær modig og slipp taket i kontrollen.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Dagens kosmos er perfekt designet til å treffe ditt søte punkt og behage din naturlige rytme. Når du føler at du kan gjøre ting i ditt tempo og du får tid til å nyte små øyeblikk her og der uten å bli forstyrret, stiger humøret ditt adskillige hakk. Det er først når du kan lene deg tilbake og får tid til ta inn livet at det blir verdt å leve. Du skjønner ikke poenget med å måtte løpe hele tiden og når du heller ikke trenger å gjøre det blomstrer din evne til å nyte fullt og helt. Og det får du på mange måter servert som en mulighet i dag. Det er opp til deg hvor fort det må gå.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

Med en gang du blir usikker er det fare for at du gir alt for mye av det selv eller forsøker for hardt. Tenk heller sånn at folk som ikke er imponert i utgangspunktet mest sannsynlig enten ikke er på tilbudssiden eller at de er litt avstengt fra å vise mykhet og støtte. Ikke gi bort kraften din til de som gir lite tilbake. Det er ikke verdt det. Dagens kosmos er en smule hyperfølsomt og da er det lett for å tolke det som skjer rundt deg i et mer dramatisk lys. Senk skuldrene og vit at du er mer enn god nok. Den tanken vil ta brodden av dramatikken.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Det kan fort bli litt kaos mens din planet, Merkur, er i sin retrograde fase og dagens kosmos skuffer ikke i så måte. Mens du sjonglerer nitti forskjellige ting som må gjøres, kan det gå utover helt andre deler av livet ditt, som din egen helse eller det å få tid nok til å få ryddet opp det som plager deg bakerst i hjernebarken. Det kan også være at du trenger å være mer sosial og ha tid til å se gode venner. Ikke utsett det å skape mer balanse. Du vil håndtere livets opp og nedturer bedre om du klarer å holde alt i vater. Skaler ned og finn det gylne midtpunkt.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Dagens fine bølge kan vekke opp hjertet ditt og minner deg om hvem du er og alltid har vært, og hvem du elsker av hele ditt hjerte. Det er duket for en reise tilbake i tid hvor du møter på en person du ikke har snakket med på lenge, eller du fintenker på noe fint som skjedde for en stund siden og som fremdeles gir næring og glede. Om du lengter etter dypere mening er det viktig å huke fatt i de folkene som virkelig kjenner deg. En åpen og helbredende samtale med en du er skikkelig trygg på kan få deg til å se livet fra et nytt perspektiv.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Noen ganger må du slippe tak i noe du holder fast ved for å i det hele tatt komme videre, og dette kan bli vanskelig å motsi nå. Selv om du insisterer på at noe er bra og godt så vil du, når det totale regnestykket er gjort opp, du ser hvor det er du går i minus og energien lekker ut, forstå at det kanskje ikke er så bra allikevel. Har du for mange baller i luften og du elsker det å være i full fart hele tiden, kan det være et vemod kryper innover deg når du må si nei til å bli med på noe du virkelig vil. Ikke tenk så mye på det du går glipp av. Tenk på det du nå får tid til.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det smaker godt å få anerkjennelse fra andre og det kan være den nydelige vinden fra Venus som nå treffer deg, for her er det bare å bukke og ta imot ros, vel fortjent. Skytten har stort fokus på selvstendighet for med den kommer også friheten, men akkurat nå trenger du å synes og bli sett. Den ekstra støtten vil gi deg energi og motivasjon til å enten bli ferdig med noe som er fristende å gi opp eller begynne med noe du egentlig ikke helt vet om du er klar for. Noe du har gjort for andre kan også høste applaus nå. Det er når du minst forventer det at livet gir i monn.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Det siste du liker på denne jordkloden er å bli undervurdert og i dag kan du definitivt være ekstra sår om det skjer. Det er noe med balansen mellom hodet og hjertet som spiller inn her og er du bevisst de følelsene du har en tendens til å holde for deg selv, vil du være klar over dine triggerpunkt og ikke bli så revet med. Støter du på en person som rett og slett er ufin og mangler dannelse er du i din fulle rett til å si ifra. Men forsøk å hold dine følelsesmessige reaksjoner i sjakk. Din sårbarhet kan brukes mot deg om folk ikke har sitt moralske kompass skrudd på.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Merkurs retrograde ferd gjennom din sektor for psykologi tar i dag hovedrollen i det kosmiske dramaet og utfordrer deg til å se på en gitt situasjon med helt nye øyne. Om du tenker konvensjonelt og lar andre få påvirke ditt verdenssyn litt oftere enn du liker, forsøk å forstå hvorfor det blir sånn. Kanskje må du ofre ett behov for anerkjennelse eller at andre skal forstå hvorfor du gjør noe på den måten du gjør, men faren for at du blir fanget i andres forventninger er definitivt til stede om du gir bort retten til å finne ut av hva som er bra for deg til andre.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Du spytter ikke akkurat i glasset for tiden, og bra er det. Når du først gir lyd fra deg er det best å høre etter, for du har noen sannhetens ord å si og det er neppe trolig at du tar feil. Din psykiske radar er som vanlig skrudd på til et nivå at du omtrent kan høre hva andre tenker, men utfordringen har vært, og kanskje er, at du velger å ikke si noe fordi det vil skape for mange konfrontasjoner og vanskelige samtaler. Men akkurat det er du mer enn mett av nå. Det får briste eller bære, dette må ut og du vet det!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer