Horoskop:

Dagens horoskop: onsdag 6. januar

Logg inn og se hva astrologen sier at dagen vil bringe.

DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
DAGENS HOROSKOP: Vår astrolog forteller deg hva dagen i dag vil bringe. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Daglig horoskop - hurra! Hver dag vil vår astrolog Sol gi deg et innblikk i fremtiden. Er du nysgjerrig på kjærlighet, jobb, økonomi, venner eller kanskje familie? La stjernetegnet ditt vise vei. Pssst, her finner du vårt ukeshoroskop.

Logg inn med aID og se hva astrologen sier om stjernetegnet ditt. Nedenfor finner du horoskopet for onsdag 6. januar.

VÆREN

Født: 21. mars–20. april

En lang periode på over et halvt år nærmer seg nå slutten og det kan gi en moden og dyp innsikt i dine egne reaksjonsmønstre, særlig vedrørende hast og impulsivitet. Kanskje blir det tydelig for deg hvorfor du av og til går i forsvarsposisjon uten å være helt klar over det. Det siste halve året har lært deg mye om nettopp disse aspektene av livet og nå er du klar for å ta enda større ansvar for egne reaksjonsmønstre for å lette på parforhold og ditt forhold til verden generelt. Mindre hast gir større indre fred.

TYREN

Født: 21. april–21. mai

Du feier for din egen dør og står dermed langt sterkere i deg selv. Det å kunne være bestemt, men ikke avvisende, er en kunst, og den er du i ferd med å lære. Litt av magien kommer av å kunne også forstå din egen følsomme side, og ingen liker å få et nei. Men blir du redd for å såre ender du fort opp med å lage unnskyldninger for andre de ikke fortjener. Riv plasteret av med visshet om at det kan eksistere et sårbarhet under, og skjer det, bruk din visdom før du tillater deg å reagere. Det finnes en løsning på alt.

TVILLINGENE

Født: 22. mai–21. juni

Mens kjærlighetsplaneten Venus tilbringer sine siste dager i din sektor for forhold åpnes en dør av sosiale gleder seg opp. Det kan være en venn som tar turen innom og resultatet er en inspirerende samtale som gir deg nettopp den følelsen av omsorg og kjærlighet du trenger. Eller at din kjære er i det generøse hjørnet og gjør små ting for deg som får deg til å føle deg verdsatt. Er du alene er dagen spesialdesignet for ekstra egenomsorg og pleie. Du er i sentrum. Tillat deg å ta i mot.

KREPSEN

Født: 22. juni–22. juli

Du er ikke en person som liker å leve i uvisshet. Det gir en egen trygghet å vite helt konkret hva du skal forholde deg til, men akkurat nå blir du kanskje satt på en prøve som gjør at du må hente frem det du har av tålmodighet og indre trygghet. En viss spenning kan gjøre deg fraværende, men mens du går der og tripper lønner det seg å ikke falle for fristelsen etter å søke svar for tidlig. Gjelder det en annen person, gi vedkommende tid til å tenke. Gjelder det jobb, ha is i magen. Ting tar tid.

LØVEN

Født: 23. juli–23. august

En leken og lett holdning vil gjøre underverk i en vanskelig og anspent situasjon enten det er frustrasjoner i familien eller på jobb. Mens verden er urolig og det skjer noe nytt hver eneste dag som kan potensielt sette alle ut av balanse, redder du dagen med din sjarm og lekenhet. Alltid et positivt ord å si, alltid en konstruktiv vinkel på utfordringene. Du ser det større bildet og styrer enkelt unna unødig drama og styr, og det gir deg toppkarakterer i lederskap. Vær et lys der andre er mørke.

JOMFRUEN

Født: 24. august–23. september

Om du leter etter inspirasjon men ikke klarer å få hodet opp over rutiner og plikt, kan det skorte på gleden. Mens det fremdeles blir tidlig mørkt og verden ikke enda er tilbake til normalen kan det kjennes tungt og kjedelig ut. Drømmen om en bedre fremtid kan bli utfordret av tanker om hvor alt er på vei og kjenner du deg mett og trett av alt, er det faktisk bare en ting å gjøre. Bryt ut av kjente rutiner og gjør noe kjekt for deg selv og andre. Stas opp dagen med enkle virkemidler. Fremtiden skapes nå. En dag av gangen.

VEKTEN

Født: 24. september–23. oktober

Med et våkent blikk er det ikke mye som slipper unna radaren din i dag, og den som ser støter også borti ofte nokså ubehagelige sannheter om hvordan andre er. Oppførsel sier mer enn tusen ord og selv om det er lett å bli streng, anbefaler planetene deg til å vende det andre kinnet til og la visse ting passere. Saken er at når du ser enda dypere så er det lett å forstå hva andre faktisk går gjennom, og det er her din medfølelse vekkes. Med en mild og varm holdning kan du dermed nå inn der hvor det før var stengt. Åpne dører.

SKORPIONEN

Født: 24. oktober–22. november

Mens Månen tråkker gjennom din sektor for fred og ro er ikke forstyrrelser av noen som helst sort på plakaten. De kan du fint klare deg uten og det du trenger er balanse, harmoni og ro. Men så ringer telefoner og mail ramler inn og tusen andre småting kan se ut til å forstyrre din plan om å ha en enkel, fredelig og rolig dag. Vær tro til det du trenger akkurat nå, og ikke gå tilbake til å betjene folk bare fordi du ikke orker sure miner. Tillat deg selv å skru av telefonen og jobb med din indre balanse.

SKYTTEN

Født: 23. november–21. desember

Det er ikke alltid enkel å vite hva du skal velge og noen dager er det nesten helt umulig. Vanligvis er du nokså sikker i din sak så lenge du kan jobbe uforstyrret. Men nå kan det være en skepsis har sneket seg innunder huden, kanskje det var noe som ble sagt eller en overbevisende karakter klarte å få deg på andre tanker, og dette kan hemme evnen til å ta initiativ eller å handle direkte. Rydd bort det andre har sagt og ment, få ristet av deg eventuelt stress og uro, og på den måten finn frem motivasjonen igjen. Ikke nøl.

STEINBUKKEN

Født: 22. desember–20. januar

Ingenting er mer frustrerende enn når de gode forslagene ikke blir tatt i mot, andre lytter ikke til det du har å si eller du blir rett ut motarbeidet. Det kan ta piffen fra hvem som helst, og ender du opp med å føle deg fastlåst, gjør det eneste fornuftige og gi slipp på hva enn det var du ønsket å få til. Det nytter ikke å flytte på fjell eller å forandre andres mening uansett hvor rett du må ha. Gjør det enkelt for deg selv og beveg fokuset over på det du faktisk kan gjøre noe med. Slipp tak i spenning og finn flyten igjen.

VANNMANNEN

Født: 21. januar–18. februar

Har du viklet deg inn i komplikasjoner er nok din første impuls å forsøke å vikle deg ut igjen. Men nå kan det dukke opp noe du blir nødt til å se nærmere på uansett om det oppleves unødvendig eller ubehagelig. Det er ikke tilfeldig hvilke mennesker du har i livet ditt og er en forbindelse du har til en annen av den sort at du er ekstra følsom for det som skjer mellom dere, forsøk å vern deg selv litt fra å bli for mottagelig. Mens det er en liten opphopning av planeter i din sektor for det indre liv er tid alene gull. Gå for det.

FISKENE

Født: 19. februar–20. mars

Dagens kosmos er utvetydig. Du stiger opp fra en dyp og nøysom indre prosess klar til å møte verden med enda større frihet til å være den du er. Har du gjort som planetene inviterte deg til så har du kanskje gitt slipp på noe som har plaget deg en stund, ristet av deg en byrde eller to og satt en tydelig grense der du måtte. Nå kan du nyte en inspirert dag full av nye ideer om fremtiden. Din vei fremover er avhengig av at du klarer å uttrykke deg helt fritt. Aksepter det du føler og ta det derifra.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer